Jump to content

Wish

Members
 • Posts

  5,709
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wish

 1. Ik kom een keertje spieken. Het is al lang geleden dat ik op het forum kwam. (ik denk meer dan een half jaar, als het niet langer is) Hoop dat het met jullie allemaal goed mag gaan. Met ons gaat het goed. M en S zijn beide net jarig geweest. Nu aan het genieten van de oudste die zich nu een beetje bezig houdt met het hele Sinterklaas gebeuren.
 2. Hoi hoi Pleun, Ik kom je via deze weg ook heel veel succes toewensen! xxx
 3. Breek hier even in Wat geweldig lieve Bianca. Van harte. Xx Verstuurd vanaf mijn GT-I8190 met Tapatalk
 4. Twee keer Icsi Dochter en zoon Verstuurd vanaf mijn GT-I8190 met Tapatalk
 5. Wij hebben de eerste drie pogingen bij Catharina zkh Eindhoven gehad. Hier ontevreden weg gegaan. (O.a omdat er een embryo is weggegooid na het goed ontdooien) Vierde en vijfde Icsi bij Geertgen gehad. Toen werkte ze nog samen met Genk. Wij zelf hebben geen problemen ondervonden bij Geertgen. Voor ons tweede kindje weer naar Geertgen gegaan. Samenwerking met DD is ons goed bevallen. Wij hebben zelf wel het één en ander aangegeven wat wij zouden willen mbt hoeveel embryo's er vers terug zouden komen. Naar onze mening is er veel mogelijk wat je zelf zou willen. Alles is bespreekbaar dus laat je mening horen. Dit heeft voor ons prettig gewerkt. Heel veel succes! Verstuurd vanaf mijn GT-I8190 met Tapatalk
 6. Ik hoop ook zo enorm hard met je mee. Een klein beebje met een kloppend hartje. Dan dringt het pas echt door. Verstuurd vanaf mijn GT-I8190 met Tapatalk
 7. Dat doorslapen gaat op en af. Maar het went zo snel om enkele uren mee te kunnen slapen. Hihi Verstuurd vanaf mijn GT-I8190 met Tapatalk
 8. whahahaha Mrs de V, ;-) Nu snap ik 'm pas.
 9. Wat raar om m'n banners te zien. M wordt eind dit jaar al drie. Als ik die banner zie realiseer ik me des te meer hoe snel de maanden door je vingers glippen.
 10. hoi lieve meiden, Daar ben ik ook weer eens. Kwam even spieken. Het topic is afgestoft en wordt opnieuw leven in geblazen. Top! Zal dan wel regelmatig van me laten horen. Met ons gezin gaat het super! M praat ons na als ze tegen haar broertje praat. Gisteren was ik aan het wandelen, zegt ze ineens: "Stop mama stop." En gaat naast de kinderwagen staan. Aait ze over de wang van S en knikt met haar hoofd. Zegt tegelijkertijd, "hoi lief mannetje, dag vriendje van me. Lig je lekker?" Nou, je kon me bij elkaar vegen, ik smolt helemaal van die prachtige moment! De nachten zijn nog gebroken, maar daar komt heus wel een keer verandering in. Ach, ik hoef niet te werken dus het is echt wel om te doen. En ik moet eerder naar bed gaan, maar dat vergeet ik elke avond. hihi Lieve Bianca, Een knaltest van mvm en nu op naar de eerste echo met een o zo magisch mooi kloppend hartje van een minimensje in jouw buik! Duimen zijn ondertussen blauw en het huis ziet blauw van de rook van de kaarsjes die ik aan doe. ;-) Maris, Voor jou zijn de data ongeveer bekend voor een volgende poging. Spannend en leuk tegelijk.
 11. Tweety Wat zielig voor Thijs van de reflux. Heeft hij er nog veel last van nu je medicatie geeft? Balen dat het ritme wat je hebt dan verstoord wordt. Aron slaapt tussen de middag nog goed kun jij dan ook een momentje voor jezelf pakken? Liggen ze dan ook tegelijk in bed? Hier komt dit regelmatig voor. Dan liggen ze ongeveer 1 of 1,5 uur tegelijkertijd in bed. Maar voordat ik het weet is dit uurtje weer voorbij en ben ik vergeten om te gaan zitten. Hihi Eef, Super dat Yenthe zo lief is. Dat is hier gelukkig ook. Nanny, Fijn dat ze goed doorslaapt. Kun je bijtanken. Zijn de avonden wat rustiger? Ben benieuwd wat ze in het zkh zeggen. Als jii lichamelijk gezien 'hersteld' bent zal het wel mogen toch. Onze knul groeit hard. Bv gaat goed en grote zus is nog steeds erg lief voor S. Het meeste kraambezoek is geweest. Leuk om bezoek te krijgen. Maar ook wel fijn als dit over is. Hihi Jullie ook allemaal de beste wensen
 12. Joehoe, waar zijn jullie allemaal? ;-) Het gaat allemaal erg gemoedelijk in ons gezin. Grote zus is nog steeds trots en wil vraagt regelmatig of ze S vast mag houden. (enterknop werkt niet...) S groeit gestaag, bij de geboorte 3975gr en vandaag ben ik gaan wegen en hij weegt nu 5290gr. Zijn navel was niet helemaal droog geworden dus dit is afgelopen donderdag aangestipt. Vanmorgen na laten kijken en het ziet er nu droog en goed uit. 9 januari de eerste prikken en dan wordt er nogmaals naar de navel gekeken. Hoe gaat het met alle kindjes? Ze zijn volgens mij nu allemaal geboren, toch? Lisa, hoe gaat het met jou? Allemaal fijne dagen en tot ziens maar weer.
 13. Eef,Super leuk een dochter erbij. Van harte gefeliciteerd! Mooie naam ook, net als Tweety zegt past mooi bij Yente. Ook al een snelle bevalling gehad. Hoe gaat het nu met jullie en met jouw herstel? Ben benieuwd naar haar gewicht en hoe grote zus het vindt. Hoe gaat het met de rest? Ik heb genoten van een super fijne kraamweek. Het lichamelijke herstel verliep zeer vlot. Echt een verschil van dag en nacht of dat je geknipt wordt of gescheurd bent. Ik kon meteen mijn bed uit om te douchen enzo. Onze knul doet het goed, in de avond aan het clusteren ergens tussen 17.00 en 21.00uur wil hij elk uur anderhalf uur even drinken waarna hij daarna 5uur achter elkaar doorslaapt. Dus rond 3.00uur voeden en hierna tussen 06.00 en 7.00 een keer. Grote zus is nog steeds erg lief en wil regelmatig kussen en even vast houden. Ik heb de eerste twee weken last gehad van stuwing. Ik had teveel bv, pfffff wat vervelend was dit. Voor mij en voor S. Een mn goede vriendin is twee dagen na mij bevallen en zij kreeg met moeite een paar druppels eruit. Het is beide niet prettig. Maar nu is het goed onder controle, nog wel af en toe wat stuwing te voelen maar goed te hebben.
 14. Eef, Ik zou vragen of dat ze morgen wil kijken (voelen) of dat je gestript kan worden. En met het onderzoek mee doen, zou ik persoonlijk niet willen. Ben zelf iemand die wil dat er naar mij en mijn lichaam gekeken wordt en niet wat er in de boeken geschreven kan gaan worden. Niet lullig bedoeld hoor, moet ieder voor zich weten. Maar ik wil mezelf geen 'nummer' voelen. Wat je dan ook beslist, het lijkt mij voor jou zelf ook prettig wat er gaat gebeuren als je niet aan het onderzoek mee gaat doen. Je wil hoe dan ook weten waar je aan toe bent. Heel veel succes nog met nu toch echt de allerlaatste loodjes. Snap heeeel goed dat je met smart aan het wachten bent om jullie kindje vast te kunnen houden. Dank jullie wel voor de felicitaties! Het gaat prima. Herstel verloopt vlot. Wat een groooot verschil tussen het herstel van een knip of ingescheurd zijn. Heb ondertussen flink stuwing gehad. Maar nu gaat ook dit beter en is onze knul op volgens mij 40 gram na weer op geboortegewicht.
 15. En dan vergeet ik nog dat het ontzettend goed met ons gaat! Grote trotse zus is ontzettend lief voor haar broertje. Gehoopt dat ze op deze manier zou reageren, maar dat was afwachten. We hebben de eerste ontmoeting op film staan. Het statief op de slaapkamer gezet en hierna M uit bed gehaald. Ze begon meteen te knuffelen, aaien, zoenen, zelf vast mogen houden. Zoooo ontroerend!
 16. Hoi allemaal, Op zondag 10 november is onze zoon geboren. Zijn naam is S.tijn. In de ochtend rond 8.00u had ik een druppel bloedverlies. In de loop van de ochtend kreeg ik om de paar min harde buiken. We zijn na het ontbijt met z'n drietjes gaan wandelen. Naar de bossen geweest en onze dochter heeft met haar nieuwe regenlaarzen in de plassen staan stampen. Rond 13.00u kreeg ik om de 5 á 6 min een harde buik en een wee. Maar dit was minimaal (flinke menstruatiekramp) en hield elke keer een sec. of 20 aan. In de loop van de middag naar de vk gebeld en zij kwam langs. Bloeddruk 140/85 (de hele zwangerschap 120/75) en ik had 2 cm ontsluiting. Na haar bezoek ben ik in bad gaan liggen. Mijn moeder was ondertussen gekomen om op onze dochter te passen omdat wij naar het zkh wilden om daar te bevallen. Rond 17.00u ben ik uit bad gekomen en had ik om de 5 min. weeën die krachtiger waren geworden en ik dus weg moest zuchten. Ze duurde toen ook zo'n 45 sec. Toen dit nog eens een half uur duurde hebben we de vk gebeld en we spraken af om naar het zkh te gaan. De vk stond op ons te wachten toen wij kwamen. Ik heb zelf de rolstoel naar binnen geduwd, laat mij maar lopen dacht ik. Dit is alleen maar goed. ;) In het zkh verliep de ontsluiting snel. Bij binnenkomst had ik 4cm en om 20.50u had ik 8cm en zijn tijdens een wee de vliezen doorgeprikt. Toen kreeg ik twee flinke weeën op elkaar en schoot ik door naar 9cm en mocht ik bijna mee gaan persen. Na nog eens 2 persweeën weggezucht te hebben mocht ik mee persen. Na 7 min persen is S.tijn geboren. 3975gr en zo'n 48 cm. (zal iets meer zijn) Was wel wat angstig dat ik geen persweeën zou hebben, dit had ik de vorige keer niet. Toen het hoofdje 'stond' had ik 2 weeën die ik weg kon zuchten en geen persdrang had. Toen dacht ik even dat het weg zou gaan blijven. Maar niks was minder waar, ik kreeg weer een perswee en kon uiteindelijk S.tijn aanpakken. WAUW!!!! Nou, het is een heel lang verhaal geworden. (oeps)
 17. Wie is wie Eef78 - zwanger van de 2e - verrassing (ook voor onszelf) Lisa1805 – zwanger van de 1e en 2e– 2 jongens N@nny - 2e kindje Tweety - 2e kindje Wish - zwanger van de 2e - verrassing Yolande - 2e kindje Wanneer uitgerekend Wish - 14 november 2013 Eef78 - 16 november 2013 Lisa1805 - 30 november 2013 Afspraken/echo's. Wish-12 nov wekelijkse controle (39,5) Bevallen! 10 september: Yolande bevallen van een ZOON B.enjamin (36.2) 17 september: Tweety bevallen van een ZOON T.hijs (37.5) 29 september: N@nny bevallen van een DOCHTER (37.3)
 18. Eef, Ik ben het zwanger zijn ook echt niet 'beu', maar wil ook dat hij/zij besluit geboren te willen worden. Hoe was het bij de vk? Ik mocht vanmorgen ook naar de vk. Bloeddruk blijft prima 120/70. Gewicht ben ik nu 12kg aangekomen. Kleine wordt net als onze dochter geschat, rond de 4000gr. Ik heb sinds eergisteren in de avond vaker een harde buik en ook steken onderin mijn buik en onderkantje zeg maar. ;) Vk voelde dat de baby prima ingedaald was, dat merk ik zelf ook. Lisa, Hoe gaat het met je? Nanny, Heerlijk om zo in love te zijn! Genieten!! En weinig slaap kan lastig zijn. Kun je overdag rusten? Hoe gaat het met de andere meiden?
 19. Wish

  Polyhydramnion

  Hoi Melis, Het zal een spannende periode voor je gaan worden. Wel een geruststelling dat het met de baby en met jou zelf goed gaat. Heb enkele weken geleden zelf ook een OGGT onderzoek gehad. Dit is me ontzettend meegevallen! Ons kindje woog bij 32 weken 2000gr met 34 weken weet ik niet, heeft de vk niet genoteerd op het papier wat ik mee naar huis krijg, het gewicht is toen wel genoemd en vanuit deze meting moest ik een OGGT laten doen. Met 36 weken woog de baby 3070gr. Dit is een normaal gewicht. Heb ook veel vruchtwater, maar wanneer is het 'teveel'? Heb ik bij de eerste zwangerschap ook gehad. Onze dochter woog 3950gr met 40 weken precies bevallen. Heel veel succes en ik hoop dat er geen vervelende dingen uit de onderzoeken gaan komen. En komt er wel iets uit hoop en gun ik je van harte dat het te 'verhelpen' is. Hou je taai!
 20. O, de tweede verjaardag van onze dochter is trouwens super geweest! Vrijdagmiddag voor vrienden en kinderen en zaterdagochtend met familie gevierd. Volgende keer maken we er twee ochtenden van. En ik denk dat we de komende jaren de verjaardagen van beide kinderen voor de vrienden op 1 dag gaan vieren. Als ze enkele weken verschillen maken we er voor de familie twee aparte verjaardagen van. Maar ik zie het niet zitten om in een paar weken tijd de hele bups vrienden en kinderen twee keer over de vloer te krijgen. Niet dat dit niet leuk zal zijn, maar pffff nee dank je. hihi
 21. Tweety, Hoe jij het ervaart klinkt mij prettig in de oren. Dat het vertrouwd, relaxed en gezellig is. Dat wil ik ook! ;) Het huishouden op een lager pitje is niet zo erg. Ik ben zo'n poets en opruim'miep' dat dit voor mij eigenlijk wel goed is dat ik dan niet zoveel kan poetsen en mezelf bezig moet houden met andere veel belangrijkere zaken. Eef, Hoe ervaar jij deze laatste weken van de zwangerschap? Het gaat heel goed met mij. Lichamelijk en geestelijk gaat het goed. Alleen knoept er tijdens het lopen iets linksachter in mij onderrug, boven de taille. Doet geen zeer, maar andere horen dit ook als ik voorbij loop. Mijn beste vriendin is op de verjaardag van onze dochter bevallen van een prachtig, gezond klein meisje. (2385gr) Met 37,2wkn. Het was bijzonder om samen zwanger te zijn en nu is ze bevallen op een hele mooie dag. Hihi! Ik ben zo benieuwd hoe de bevalling zich zal gaan melden en hoe het zal gaan verlopen. Lisa, Hoe gaat het met jou en de twee boy's? Met de rest van de meiden en baby's alles in orde?
 22. Tweety, Ja, heb nu ook een buikfoto met berenklauw laten maken. Whahaha, sorry, moest hieraan denken toen je het vroeg. (weet je nog...?) Heb de meiden en jongensnaam met blokjes op mijn buik laten leggen en inderdaad een gelijke foto laten maken die we ook bij M hebben laten maken. Gelukkig gaat het een heel stuk beter met Thijs en dus ook met mama zelf! Dikke knuffel! Yolande, O, bij jullie zoon ook reflux en hiervoor medicatie gekregen. Wel super dat je al verschil merkt en dat hij nu dus een stuk beter in zijn velletje zit. Mijn achterbuurvrouw zei juist dat ze een tweede kindje helemaal niet meer 'werk' vond hebben dan dat ze alleen hun dochter hadden. Het ging allemaal automatisch om voor twee kinderen te zorgen. Ben zo benieuwd hoe dit bij ons gaat zijn. Moet het toch zelf ervaren om een mening hierover te kunnen geven. Schreef ik in een vorig bericht dat we een grote baby zouden krijgen omdat ik geen zwangerschapssuiker heb. Blijkt bij de 36 weken groei en liggingsecho alles toch wel vrij normaal te zijn. Baby heeft een iets kleiner hoofdje dan de middellijn en buikomtrek en bovenbeen waren iets groter dan gemiddeld. Hij/zij werd met 36 weken rond de 3070gr geschat. Dus hij/zij zal ongeveer gelijk aan de grote zus zijn met de bevalling. 3950gr woog onze dochter. Vrijdag is ze jarig, 2 jaar wat een feest! Ben langzaamaan met de voorbereidingen bezig geweest en alles is nu in huis. (alleen nog kaas, komkommer en tomaatjes enzo) Maar dit haal ik donderdag. We vieren het vrijdagmiddag en zaterdagochtend. Dan hoef ik geen hele dag te 'sjouwen'. Zaterdag gaan we de dag met z'n drietjes bij de pannekoekenbakker afsluiten. Dan krijgt ze een pannenkoek met 'vuurwerk'/sterretjes. Jippie!
 23. Annemarie, Ook ik wil je heel veel goeds toewensen!
 24. Nanny, Wat fijn dat de bv goed gaat! Leuk om te lezen dat je jullie zoon voldoende aandacht kan geven. Dit lijkt me ook zo belangrijk om te blijven doen! Natuurlijk moeten ze leren dat wij de aandacht moeten verdelen tussen de kinderen in het gezin, maar in het begin is er al zoveel wat anders is/gaat dat ik de meeste aandacht aan onze dochter wil geven. (in hoever dit gaat natuurlijk) Hoe gaat het met de rest van de meiden die zwanger zijn en met de mama's van de newborn baby's en de baby's zelf? ;-)
 25. Nanny, Wij gaan ook een newbornshoot doen. Dit hebben we bij onze dochter ook laten doen. We krijgen nu korting omdat we voor een tweede keer bij dezelfde fotograaf een bellyshoot en newbornshoot laten maken. Hoe gaat het met je dochter? En hoe is je zoontje eronder? Knuffelig of juist niet? Hoe gaat het met de rest van de pasgeboren kindjes? En met het herstel van de mama's?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use