Jump to content

bianca1

Members
 • Content Count

  2,530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About bianca1

 • Rank
  Queen
 • Birthday 11/06/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bianca1

  ICSI sept/okt

  Heel erg veel succes eslief!! Hopelijk mag je deze keer sneller zwanger raken meid!
 2. Hoi Suzzy, Wij hebben dit bijna 2 jaar geleden mee gemaakt. Ons meisje was toen bij 24 weken zwangerschap geboren en overleden. Wellicht kan je aan haar melden dat ze een afspraak kan maken met Early birds. Zei komen in t ziekenhuis en maken kosteloos prachtige fotos van hun kindje en met hun erbij als ze dit willen. Dit was voor ons van enorme waarde! Wel al bellen al voor ze bevallen zijn! Verder wilde ik alles hebben waar mijn dochter haar naam op stond. Zodat iedereen kon zien dat mijn dochter mijn dochter was. Aangezien je met lege handen staat. Ik weet niet hoe hun er in staan maar waarom geen felicitatie kaart? Wij hebben 130 kaarten gehad waarvan maar 3 kaarten met gefeliciteerd een dochter. Voor ons voelde t ook als *gefeliciteerd * hebben op de uitvaart ook met zn alle beschuit met muisjes gegeten. Tuurlijk is t dubbel. Maar ons meisje was ook geboren en wij waren papa en mama en dat was/is zo bijzonder. Verzin daarin een mooie tekst in de kaart. Hopelijk snap je me een beetje ;-) En.weet niet of jullie bij de uitvaart van? Want dan zou je wel bloemen.mee kunnen nemen. Ons meisje is begraven en die lag bedolven onder de vele rozen,gerbra s en knuffels. Kortom ik denk dat alles wat je geeft wel goed is. Veel mensen vinden t erg als er een naaste een kindje overlijd voor en na t overlijden is iedereen er voor je. Na de begrafenis of crematie hoor je van een handje vol mensen nog maar iets en beginnen mensen er niet meer over want tja je moet toch gewoon doorgaan? Weet alleen dat t erg belangrijk is indien t een goede vriendin is er na die tijd ook echt voor haar te zijn en veel over haar kindje te praten. Met moederdag en de verjaardag een kaartje sturen en mocht je eens iets symbolische met bijv een vlinder tegen komen meenemen!! T zijn die hele kleine dingetjes die een mama van een verloren kindje zoveel doen! Mn verhaal is iets langer geworden maar hopelijk heb je er iets aan. Sterkte voor je vriendin!
 3. Super gefeliciteerd henne! Dat er over 8 maanden maar een heel mooi klein wondertje geboren mag worden!
 4. @vlindermama waauw wat een super goed nieuws! Hou dat gevoel vast en probeer er toch een klein beetje van te genieten hoe moeilijk t vaak ook zal zijn!
 5. Lieve Henne, Welkom terug! Ook ik kan je helaas niet helpen aan deze informatie maar hoop onwijs dat t toch nog maar mag lukken! Heel veel succes. Groetjes Bianca
 6. wauw meiden het uigerekend oktober 2015! vorig jaar schreef ik mee in oktober 2014! wat gaat dat dan ineens snel als ik jullie hier zie schrijven. Geniet van jullie groeiende buiken en t getrappel van de babytjes straks het is zo bijzonder maar ook onwerkelijk en doodeng!!! goodluck allemaal!!
 7. meiden wellicht een tip voor de krampjes ons mannetje had t ook zo erg cinababy infacol niks hielp. kreeg toen van de gynaecoloog en een vriendin de tip sab simplex uit duitsland en t is echt wonderspul! in duitsland alleen te koop bij de apotheek. in Nederland kan je t wel bestellen via internet. wij hebben dit 3 maanden door zn flesje gedaan en je kan t ook gewoon in t mondje druppelen en geen krampjes meer gehad Google maar eens op sab simplex. evt heb ik nog een nieuw doosje liggen.
 8. Lieve Hope, ook ik wil je veel sterkte wensen met dit dappere besluit. ik las net je reactie in een ander topic. jeetje wat klink jij voor nu sterk. geniet van je man en hopelijk veranderd hij nog eens van gedachten. zo niet is t fijn te lezen dat jullie elkaar weer helemaal terug gevonden hebben. hoe fijn is dat!!!? je zal er nog lang niet zijn. je moet afscheid nemen van je grootste wens hoe moeilijk is dat!!! maar zoals ik jou altijd zie op t forum gaat je dat ook lukken om het verdriet een plekje te geven. lieve hope ik wens je alle goeds van de wereld!! dikke knuffel!
 9. Hoi Marga Met mij en X gaat alles goed! T is een heerlijk mannetje! Het gaat veels te snel. Mis nu al mn kleine mini baby maar dit is ook wel weer erg leuk! Het lijkt me erg leuk om te schrijven alleen vind ik t niet fijn meer om hier te schrijven ivm bepaalde nieuwsgierige mensen. Als je snapt wat ik bedoel haha
 10. Hoi Jett en Marga, Super leuk weer van jullie te lezen en dat t met de kleintjes goed gaat! Wat gaat het onwijs snel he! Ons mannetje is morgen alweer 4 maanden! !! Geniet van jullie ukkies want t gaat zooooo hard!!
 11. Vlindermama ik wens je heeeel erg veel succes op naar een broertje of zusje voor je meisje*
 12. Aaah lieve Noah het was je zo onwijs gegund. Jullie mooie mini wilde zo graag bij jullie blijven maar zat op t verkeerde plekje. Hoe verdrietig is dit. En dan ook nog de volgende klap dat er een eileider verwijderd is. Lieve noah ik wens jou en je man heel erg erg sterkte! Liefs Bianca
 13. Huh ik had een paar dagen geleden neer gezet dat ik nog 1 volle strip had.
 14. Ik heb nog een strip !
 15. bianca1

  Wachtweken

  5 dagen of 3 dagen oud pregnyl was er bij mij altijd uit op dag 7! ;-) op dag 6 zelfs al!
×

Important Information

Terms of Use