Jump to content

Uitgerekend oktober 2014!!


Guest Hope30

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

In 2011 had ik het uitgerekend december 2011 geopend en nu tart ik misschien weer het lot, maar ik doe het toch, bij deze uitgerekend oktober 2014!!

 

ik zal me even (opnieuw) voorstellen. Mijn naam is Hope en vanaf 2008 in de mmm. In 2011 zwanger geraakt en op 5 december is ons liefste lieverdje D.esley na loodzware zwangerschap en een hel van een bevalling geboren. Ons topic is toen verwatert. En sindsdien heb ik hier alleen meegelezen.

 

afgelopen oktober wilde we gaan voor een brusje. De 1e poging was mislukt en werd het een escape iui omdat er geen eitjes groeiden. Op 6 januari voor de 2e poging gegaan, aanvankelijk zag het er slecht uit omdat er weer niets groeide maar daar kwam verandering in. Toen n hel van een punctie, 15 eicellen, 8 prachtig bevrucht. Een topper terug geplaatst, volgens laborante bestond niet mooier. En 6 cryo's! Afgelopen dinsdag, wd 6 voelde ik me niet lekker, veel pijn in mijn buik en naar zh gebeld. Bloedtesten gehad en geen infectie gaande. Mocht weer naar huis. Maar donderdag belde dezelfde arts dat ze n foutje had gemaakt of ik direct terug wilde komen. Moest eerst bloedprikken en daarna naar de arts en ook n echo. Ze vertelde me dat ze 1 labwaarde niet had gezien. En dat was van mijn bloed die heel stroperig is. De waarde was 44, en 46 is opname ivm overstimulatie. En bovendien had ik 8 punten hcg. Heeeeel pril, embryo had zich net genesteld. Gisteren bloedtesten gedaan en hcg 16. Vandaag clear blue met indicator getest en deze gaf 1-2 weken, oftewel 3-4 weken zwanger. En dat klopt ik ben maandag weken! En deze test kan je vanaf 25 hcg testen dus deze is weer mooi gestegen.

 

verder voel ik me de hele dag misselijk, soort krampen en lage rugpijn en jeuk over heel mijn lichaam zonder uitslag. Dit had ik toen ook met de zw van mijn zoontje.

 

dussssssss wie komt er gezellig bij? Maken we mooie herfstkindjes!!!

 

sorry voor mijn lange verhaal, maarja om nou zomaar iets te openen zonder uitleg is ook zowat haha!

 

 

groetjes Hope

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 804
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi,

 

Ik heb vandaag mijn officiële testdag en heb vanmorgen ook getest met clear blue digitaal..

apy2e4yz.jpg

 

Ik ben zo blij...

 

Morgen mag ik bellen en afspraak maken voor eerste echo..

Ik ben pas echt blij en geloof het echt pas als ik het hartje zie en hoor kloppen..

 

Maar voor nu kom ik je vergezellen in dit topic.. Ik ben 9 oktober uitgerekend volgens de berekening op freya.nl

 

Hopelijk komen er nog meer meiden gezellig bij..

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hi Lisselotje!

 

gefeliciteerd!! Ik heb pas As woensdag of donderdag mijn officiële testdag. De clearblue indicator gaf 1-2 weken aan. Maar de kruidvattest gaf maar een licht plusje, had jij dat ook?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de hele week met de 2voor 5 van kV getest en met die van de action. En ze werden om de dag donkerder. Vrijdag heb ik de gewone clear blue gedaan en vanmorgen de digitale omdat ik het woord zwanger wou zien staan..

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

[ATTACH]5547[/ATTACH]

 

Hope jij hebt ook nog niet je officiële testdatum gehad dus? Spannend he!

Ik zit nu op wacht dag 10!

Alleen al een paar dagen knallende koppijn. Vandaag enorme buikkrampen en vochtverlies door de blaasontsteking dus ben goed bang!

Lisselotje jij hebt ook al aardig wat testen gedaan he wanneer werd de action test bij jou donker? Die pakken een hcg van 25ofzo toch? Bij mij had ik gisteren alleen een soort van lichte schaduw op die test ofzo en vind ze ook slecht te zien

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Bianca, ze zijn inderdaad slecht te zien die van de action, maar ook die werd om de dag donkerder..

De testen zien er goed uit.

Probeer niet te gestresst te zijn, want stress is ook slecht voor zwangerschap. Daarom hield ik mij gewoon voor dat get mooi was als de testen donkerder werden, maar alleen de test van vandaag telde voor mij. Daarom vond ik vandaag ook nog erg spannend...

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ja je hebt gelijk bovendien was vanmorgen 4 dgn voor nod. Heb jij al kwaaltjes? Ik zo'n misselijk gevoel en jeuk maar zonder uitslag. Maar niet echt pijnlijke boobs

Link to comment
Share on other sites

Oh Eslief wat spannend!! Ik test morgenochtend weer met kV pipet test. Hoop dat ie nou is wat donkerder uitslaat. Zojuist toch nog een clearblue met indicator getest om 15:30 u na veel gedronken te hebben. En deze gaf gelukkig weer zwanger 1-2 weken. Klopt ook morgen ben ik 4 weken. Zenuwslopend he? Zo moeilijk om niet gestrest te zijn. Ik heb het helemaal gehad :nerves::nerves:

Link to comment
Share on other sites

Hope, lopen wij dan tegelijk? 13okt uitgerekend? Ik morgen ook 4weken! Toevallig! Klopt lisselot ik probeer ook zo min mogelijk te stressen hoor. Test wel veel maar meer niet hoor ben rustiger dan de vorige twee keer.

 

Hier knallende koppijn al een paar dagen en ben nu giga moe. Lekker mn bedje in hoebedoel je vroeg! Jullie dus ook al kwaaltjes aan t krijgen.

 

Yeah eslief ik wil je hier gewoon zien! Hihi

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Bianca we lopen idd gelijk! 13 oktober uitgerekend en morgen 4 wkn en heb dezelfde testen als jij. Hebben jullie ook ongiekrampen? Ik wel maakt me erg onzeker grr

Link to comment
Share on other sites

Toevallig! Vanmorgen nadat ik t zoontje van mn vriendin had opgetild wel krampen maar moet zeggen dat ik nu een dag of 1.5 geen ongi krampen meer heb. Maar t hoort er allemaal bij snap je onzekerheid maar nergens voor nodig hoor! Makkelijk gezegt ;-)

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

haha je bent een muts! Ik ga je gewoon feliciteren! Je bent gewoon ZWANGER! Probeer vertrouwen te hebben in de testen! Ze liegen er niet om!

Menstruatie krampen horen er echt bij en hoeven niets te betekenen zeker niet tijdens een zwangerschap! Ik heb het nu bij alle zwangerschappen gehad. En ben nu voor t eerste helemaal zennnn!

 

Hier vanmorgen weer een kv test gedaan die al snel een steep kreeg!

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hi dames, mag ik er ook bij?

Ik val een beetje tussen wal en schip.

Onze oudste is in 2011 geboren ontstaan dmv icsi (2de poging)dan 3,5 jaar. En ons zoontje was de enige overgebleven cryo.

En geboren in 2013.

De rede van icsi was dat me man zeer slecht zaad had. Tussen de 0 en 0.9mil en ik heb pco.

Zelfs zoekicsi gehad in het vu.

 

Vorige week dinsdag was ik een paar dagen overtijd en toch maar een test gedaan. En wat blijkt ik ben zwanger helemaal spontaan. Niet te geloven toch?

Ik ben waarschijnlijk 2 oktober uitgerekend als alles goed gaat. Ik wacht op het telefoontje van de verloskundige om de echo te plannen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use