Jump to content

olijfje_76

Members
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About olijfje_76

 • Rank
  Puber
 • Birthday 08/27/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. olijfje_76

  zwanger 2016

  Piene superfijn dat het zo goed gaat, het is je gegund! Dan ben je nu over de helft! Tatum gefeliciteerd! Maar jeetje wat een heftige start... Hopelijk snel alles een beetje op de rit.
 2. olijfje_76

  zwanger 2016

  Succes met deze laatste 'wachtweken', Tatum! Remmir dat klinkt heel fijn! Met ons gaat het aardig. Borstvoeding kwam goed op gang en mijn herstel gaat goed. Kleintje is nog aan het wennen aan de wereld en grote broer vindt alles superleuk gelukkig.
 3. Sterkte, baia! Heb idd ook vaker gehoord dat er toch eerder plek was dus elke week even bellen!
 4. olijfje_76

  zwanger 2016

  Dank je wel allemaal! Weinig kraamtranen en hele fijne kraamhulp, ik ben heel benieuwd hoe het straks loopt als ze weg is, zal haar zeker missen... We beginnen langzaam onze draai te vinden en vannacht hadden we wel 5 uur slaap dus voel me vandaag best goed. Ik vind het heerlijk allemaal en de baby is nog zoooo klein en zacht en warm ik kan hem wel de hele dag knuffelen. De oudste lijkt opeens enorm groot en zelfstandig. Zit heerlijk in de bubbel en blijf daar nog zo lang mogelijk in zitten, nog geen behoefte aan terugkeren naar de echte wereld!
 5. Breek ook even in voor Eslief: mijn 2e zwangerschap was in alle opzichten anders dan mijn eerste. Bij de 1e heb ik weken thuis gezeten met lage bloeddruk/flauwvallen, tot het eind toe af en toe overgeven in de trein naar m'n werk en alle mogelijke kwaaltjes gehad, bij 2e veel fitter en nauwelijks kwaaltjes. Ook bevallingen compleet verschillend. Dus je 1e zegt helemaal niks over je tweede! Maar dat had je zelf ook al door, logisch dat je dat nog niet helemaal voelt en vertrouwt, het is nog zo pril en elke week gaat dat vertrouwen vanzelf meer groeien [emoji8]
 6. olijfje_76

  zwanger 2016

  Piene wat superfijn! Onze zoon is woensdagnacht geboren! Snelle bevalling zonder complicaties, dus herstel gaat heel goed. Met baby ook alles goed, al moet hij natuurlijk wel even wennen aan zijn nieuwe omgeving! Grote broer neemt het voor kennisgeving aan en heeft er nog geen mening over, maar is wel bezorgd als kleintje moet huilen. Het is wel echt zoeken naar hoe je alles voor elkaar krijgt dus we genieten erg van de kraamzorg. Ben heeeel blij en trots en geniet enorm van weer zo'n licht klein friemeltje aan mijn borst.
 7. PS Je kunt er geloof ik met de trein (en bus?) redelijk goed komen!
 8. Hoi Baia, ik heb licht verhoogde waarden voor aps en ben via Gent 2x zwanger geraakt, beide keren direct raak. Follikelmetingen in Utrecht gedaan, terugplaatsingen en lab ed in Gent. Heparine hoefde ik ook niet, wel ascal en idd prednis(ol)on in de eerste 12 wk (en utro en progynova). Eerste keer geen afspraken tussen verzekeraar en Gent dus veel zelf voorgeschoten, achteraf rekeningen gedeclareerd en uiteindelijk idd iets van 1800 nog zelf moeten bijbetalen. Tweede was een cryo uit dezelfde poging en daar heb ik geen rekeningen meer van gezien, aangezien er inmiddels wel een contract was tu
 9. olijfje_76

  zwanger 2016

  Jeetje Remmir wat een rollercoaster: de bevalling, de ziekenhuisdagen erna en dan thuis iedereen wennen... Neem de tijd hoor, niet te snel aannemen dat je wel weer hersteld bent!! Sterkte met de woede-aanvallen en hopelijk met de extra hulp iets beter te handelen. Over een paar weken is iedereen hopelijk iets meer gesettled... Liantje wat balen dat t niet leuk was. Maar vergeet niet dat werken na verlof sowieso raar is, je bent zelf zo anders in het leven komen te staan en de rest van de wereld is gewoon door gegaan, alsof je uit je parallelle universum weer moet landen in het echte leven.
 10. olijfje_76

  zwanger 2016

  Succes morgen! Komt vast goed en misschien vind je het stiekem nog leuk ook[emoji6] Ik ben di 40 wk dus stel me nu maar in op geduld hebben. Ze willen graag dat mijn lichaam zelf de bevalling begint gezien t gedoe bij nr.1, dus inleiden kan ik voorlopig op mijn buik schrijven (geen idee of dat ook geldt voor strippen maar zo ver zijn we gelukkig nog niet, dat lijkt me echt heel naar).
 11. olijfje_76

  zwanger 2016

  Spuit 11 hier, ik ben er nog! Baby zit nog warm binnen, geen nieuws... Deze houdt t langer uit dan nr.1. Jij komende week weer aan t werk, toch? Remmir hoe gaat t bij jou, ben benieuwd of bv op gang gekomen is (met het kolven van tevoren) en hoe zoontje het vindt tot nu toe! Gaat je herstel ook zoals je wilt?
 12. O ash wat een nachtmerrie zeg... Wat kan alles toch tegen zitten. Neem de tijd om heel verdrietig en heel boos te zijn, dat hoort er ook bij. Misschien helpt het je om je daarna heel goed te laten informeren over wat er in jouw situatie is aan mogelijkheden in binnen- en buitenland (België, Düsseldorf of elders) en te oriënteren op overstappen naar een verzekering die meer pogingen vergoedt (sommige vergoeden er 5). Als je pogingen op zijn, kun je proberen op een andere manier aan medicijnen te komen (krijgen van bekenden die iets over hebben) om de kosten laag te houden. Maar voor nu eerst
 13. olijfje_76

  zwanger 2016

  Remmir van harte gefeliciteerd!! Hoe is de bevalling gegaan? Wat is Jula mooi lang in je buik gebleven en wat fijn dat ze gezond is! Fijn dat je ervan kunt genieten, het is je gegund! Een goed herstel gewenst en laat vooral ook lekker die kraamtranen los met alle andere emoties [emoji256]
 14. olijfje_76

  zwanger 2016

  Piene wat knap van je. En lekker vroeg, de GUO, lijkt me heel fijn om een maand eerder duidelijkheid te hebben dan bij Lotte. Remmir wat ben je stil[emoji6] Eslief ja t gaat nog, al word ik wel gek van bukken en tillen nu, veel harde buiken. Maar gelukkig niet teveel last van de warmte. Ik vind het zooooo fijn voor jullie dat de laatste Zwolle-poging gewoon een plakkerdje is!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use