Jump to content

Mama-in-love

Members
 • Content Count

  1,339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mama-in-love

 • Rank
  Volwassen
 1. Hallo allemaal. Ik kwam hier weer eens langs omdat we onze laatst cryo weer gaan laten terugplaatsen maar dit hele forum lijkt eel uitgestorven :( Dus niet alleen dit topic maar overal! Wat zonde :(
 2. Hallo :) Tijd geleden alweer. Het is hier nog steeds wel afzien. In de nacht komt ze om 4 uur en 6 uur en dan begint ook gelijk de dag want bijna direct erna worden de andere twee wakker. In de avond is ze nog steeds onrustig waardoor ik ook pas laat kan gaan slapen. De kinderen op bed leggen is een drama als ze ligt te krijsen en papa is niet thuis wat meestal zo is. Pas als ik ze weer pak is het weer goed of aan de borst. Overdag ook vaak onrustig. Nu ligt ze ook weer continu te huilen omdat ik d'r in de wandelwagenbak heb gelegd. Maar ik heb geen puf meer om ze eruit te halen. Ze huilt maar effe :( Lastig allemaal. Gelukkig is ze de 3 maanden gepasseerd. Na die termijn ging het bij de andere twee snel een stuk beter dus ik hoop daar nu ook op.
 3. Wensje gefeliciteerd! Lekker thuis inmiddels!Carrie fijn dat het zo goed gaat!Hier ernstig vermoeid. Loop al bijna zes weken op 5 uurtjes onderbroken slaap per nacht.Ze huilt erg veel behalve in de draagdoek of aan de borst.Bij de andere kinderen zo gehad dus niks nieuws en ik weet dat het gelukkig tijdelijk is maar fijn is anders...
 4. Ja die eerste tijd is zo vermoeiend! De nachten super gebroken en ook nog een kort dus dubbel op.Maar gelukkig inderdaad van korte duur dus dat maakt het weer net aan vol te houden :)Hier net klaar met voeden dus ga snel mijn bed in :)
 5. K heb niet zo'n last van gemis want de zorg komt voor 99% op mij neer vanaf dat de kraamzorg weggaat dus veel keus is er niet;) Gelukkig had ik na de 2e een snel herstel na de keizersnede want anders had ik de zorg niet aangekund voor 2 kinderen als de kraamzorg weg was. Daarom dit keer ook gekozen voor een natuurlijke bevalling omdat je dan sneller weer meer mag. Ze is nu 3.5 week alweer en ik ben zelf weer helemaal de oude. Heerlijk hoor. Ben toch wel blij dat ik van het zwangere lichaam af ben ;) Het is mooi maar ook zwaar en lastig...
 6. Hoe gaat het meiden? Hier erg goed al heb ik wel gigantisch slaap gebrek. De kleine zit veel in de draagdoek en heb d'r vandaag voor het eerst op d'r buik in de box gelegd. Wat een succes! Zit er zelfs aan te denken haar s'nachts op de buik te leggen. De andere twee lagen ook zo vroeg op de buik. borstvoeding loopt super. nu nog wat langere nachten :)
 7. Wauw gefeliciteerd! Dat klinkt als een super bevalling! Lekker genieten nu!
 8. Wauw Carrie gefeliciteerd!! Hoe lang moeten jullie nu in het ZH blijven? Wat fijn dat het zo goed gaat met haar!! Sheenara Hoe gaat het met jou?
 9. Spannend meiden!! Ik ben benieuwd hoor! Hier alles super. Morgen laatste dag kraamzorg. Jammer want bevalt best goed als iemand alles voor je doet :) Ze maakt zelfs de traktatie voor zoon op psz! En ze wilde morgen de ramen gaan wassen na vandaag alles gestoft en gezogen te hebben van zolder tot beneden... Dochter doet het super. Vannacht geslapen van 0:30 tot 5.30! Ben benieuwd aankomende nacht :) Overdag heb ik helemaal geen kind aan haar. Alleen slapen en eten.
 10. Wat heerlijk zeg zo in de tummietub! (hoe je het ook schrijft haha) Gaat snel hé. Hier gaat het erg goed. Overdag slaapt ze of eet ze. Heb er echt geen kind aan. In de avond is ze soms wat onrustig maar erg goed te doen hoor. Lekker moppie! ♥
 11. Sheenara wat is het stil! Misschien ook wel bevallen? ;)
 12. Gefeliciteerd! :) Gaat alles goed?
 13. Grappig mijn laatste berichtje te lezen. Ik ben 5 mei bevallen van onze dochter! Hoe is het hier of volgt niemand dit topic meer?
 14. Thanks! Ik zie bij jou een banner van 70 weken zwanger. Lijkt me pittig Haha!! ;)
 15. Ja we kunnen zeker genieten! Enigst minpuntje is het grote slaapgebrek maar overdag is het echt een heerlijk meisje waar je totaal geen omkijken naar hebt. Ze slaapt en eet. Alleen is ze nu meer dan 10% afgevallen dus moet gaan kolven en als ik niet genoeg kolf bijvoeden met kunstvoeding. Omdat ik dat graag wil voorkomen ben ik dus flink aan het kolven gegaan in de hoop dat enorme stuwing uitblijft want dat is altijd zo vervelend :( In de avond als het donker en stil wordt wordt mevrouw wakker en wat onrustiger. Maar laatste nacht ging al een stuk beter dus hopelijk blijven we zo doorgaan! Dochter van 1.5 maakt het allemaal niet zo uit. Zoon van bijna 3 vind het wel echt prachtig! Liefst knuffelt en kust ie haar de hele tijd :) Carrie wat fijn dat jullie kleine zo goed groeit!! Wow zeg, dat is wel bijzonder! Voor jou komt het nu ook hard dichterbij!
×

Important Information

Terms of Use