Jump to content

Uitgerekend mei/juni 2015


kalu

Recommended Posts

 • Replies 451
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jaaaa kalu, wat goed een eigen topic. Gefeliciteerd! En dat er maar heel snel meer dames je volgen. Er zitten er genoeg op het wachtbankje, dus wat dat betreft zou het een gezellige boel hier moeten worden.

Maar het was echt een grapje he, dus bij ons ben je ook nog steeds welkom!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben vanmorgen wakker geworden en sinds die tijd heb ik van die nare steken in mijn buik. Word er gestoord van en ik hang meteen in mijn emoties.

 

Net maar weer een test gedaan voor de zekerheid en de zwanger lijn is donkerder dan de controle streep geeft me toch een beetje geruststelling.

Link to comment
Share on other sites

Oh kalu, zo herkenbaar. Ik had een week na testen ofzo allemaal van die kleine steekjes en plopjes. Heel geruststellend vond ik dat. Voelde wel goed en heel anders dan een aankomende menstruatie. Toen opeens een dag met de hele dag menstruatiekrampen en daarna niets meer wat ik voelde in de baarmoeder. Ik uiteraard volledig in de stress en over de zeik. Niks aan de hand, want we hebben al twee keer een kloppend hartje gezien.

Het zegt allemaal niets meid. Ik vond dat altijd vreselijk stom als dat tegen me gezegd werd, maar het is echt zo. En ik pieste dan ook weer even over een test heen. Hou vol meid. Zometeen hang je met je kop in de plee en vraag je je af waarom je een uur geleden zo liep te miepen (althans zo is het bij mij wel telkens. Even geen klachten, om vervolgens weer keihard misselijk of doodmoe te worden).

 

 

2015.png

Link to comment
Share on other sites

En ik weet dat Ik me een beetje aanstel. Als het mis gaat kan ik er echt niets aan doen. Zoals ik al zei ik moet wat afleiding gaan zoeken. Maar zelfs mijn grootste passie taarten bakken spreekt me niet aan.

Link to comment
Share on other sites

Net ff geslapen, heerlijk zo'n bank, lees net wat berichtjes door. Iedereen gunt elkaar het beste en schrijven zulke lieve woorden. Dat doet me goed, ken jullie niet maar toch voel ik een band met jullie.

hoop dat Eslief bevruchte eicellen heeft en dat diegene die de terugplaatsing hebben gehad ook zwanger blijven, ook uiteraard voor kalu en de anderen die al in een uitgerekend topic zitten.

Knuff Hope&Faith xx

Link to comment
Share on other sites

Jeeeeeejjjjjjj ik maak een vreugde dansje!!!!! 6 eicellen gevonden ook alle 6 goed genoeg voor bevruchting en maarliefst 4 zijn goed gaan delen!!!! Ben zowwww blij!!!!!!

Wow Eslief dat is fijn! Gefeliciteerd geniet daar lekker van op naar zondag!

dan gaan we samen met de anderen bij kalu op de bank zitten xxxxx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use