Jump to content

Arzu

Members
 • Posts

  907
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arzu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Cigdem ik lees dat je ook zwanger bent van de 2e!! Van harte gefeliciteerd:D
 2. Jaaaaaaaa meiske super van harte gefeliciteerd!!!
 3. Meiske heeeeeeeeeeeeel veel succes ik duim voor een posi test over 2 weken. En Noes idd hier is carnaval
 4. hcg is onderhand maandag op 4139 getest :D super volgens hun!
 5. Mag ik me hier bijvoegen, Ik ben Arzu, 31 jaar en zwanger van mijn 2 kindje via kid, maar nu als BAM:) Mijn uitgerekende datum is 14-9-2014 Iedereen trouwens gefeliciteerd!
 6. Eerste poging is voor 99% mislukt ben er zeker van
 7. Hey meid hoe is het nu met je? Hier vrijdag echo en bn en dan hopelijk zondag IUI-D
 8. Mag ik meeschrijven:) Ik heb vrijdag de echo en bloedafname en hopelijk volgende week zondag iui-D :D
 9. Oh meid ik duim zo voor je!! Zou best kunnen hoor. Hier heb gevraagd om 3 a 4 iui´s te doen en daarna icsi en dat mag. Rond kerst zal mijn eerste iui zijn. Mag wel direct beginnen maar moet nog wat afhandelen met ex qua huis enz Wat is K.ian een prachtig ventje zeg!!
 10. Vandaag groen licht gekregen yes!!! Oktober starten.
 11. Hallo meiden, Tijd voor een update. Onderhand ben ik eergisteren bij mijn prof geweest en met hem alles besproken enz. Ten eerste vond hij het niet eerlijk van de 7 rietjes dus hier gaat hij achteraan. Als het om embryo's ging was het anders. Hij verwacht dat ik goedgekeurd ga worden en ik mag de 31e mei bij de psycholoog komen voor de behandeling als BAM en als eiceldonor. We gaan dan als ik goedgekeurd word het zogenaamde egg sharing doen. Dus de helft van de eicellen voor mij de helft voor donatie. Ik had uitgelegd dat ik bang was dat ik afgewezen zou worden aangezien ik bij mijn ouders woon tijdelijk. Maar hij zei toen ja maar dat ligt aan de situatie. We willen gewoon kijken of je zelfstandig bent ( autonoom noemde hij het ) Dus duim aub voor de 31e voor goed nieuws. En dan hoef ik geen 9 maanden te wachten zoals normaal:D Ik moet sowieso nog mijn verstandskiezen laten trekken ( niet voor dit maar dit staat al gepland) en september gaan we op vakantie dus het zal voor evt oktober worden dan?? IIg niet heel lang meer als ik word goedgekeurd zoooooooooooooo spannend en zooooooooooooveel zin!!!
 12. patrician dat boekje heet een wereldwondertje kid ma-ma. Dat is voor lesbische of alleenstaande mama's. Ik heb er hopelijk straks 2 verschillende nog kid en kid ma - ma. Colle ik duim heel hard voor je!!
 13. Colle heb je een foto. Ooooooooh ik hoop het zoooooooo. Ik denk niet meer van de pregnyl hoor ooooooooooooooooh wat super zeg.
 14. Colle hoe voel je je meid? Hier vandaag telefoon gekregen dat de reservering van het zaad idd is geannuleerd. Nu moet ik heeeeeeeeeeeeeelemaal overnieuw beginnen. Het formulier invullen, dan hopen dat ik naar de psych mag en dan hopen dat ik geaccepteerd word. :(
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use