Jump to content

Dee78

Members
 • Content Count

  1,202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Dee78

 • Rank
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. (sorry voor de andere meiden, maar ook ik breek even in voor Okaasan) Jaaaaa Okaasan & Otosan, daar is ie dan! Dus toch een jongetje :-). Gefeliciteerd, van harte, van harte. Wat een prachtig nieuws. Geniet er van (hopelijk is je dat fysiek gezien ook eens gegund), heel veel geluk samen!
 2. Okaasan, ik kom hier nu natuurlijk weer regelmatig kijken om te volgen hoe het met je gaat. Wat een mooi Tiesje op de echofoto. Met recht een kind om nu al trots op te zijn :-). Ik bedacht me gister nog dat het precies 1 jaar geleden was dat je de eerste meds kwam ophalen (kon ik natuurlijk onthouden vanwege het andere dat vlak daarvoor gebeurde). Zo fijn dat het er nu goed uitziet voor jullie!! @ Roxanne: kreeg nu toevallig ook jouw verhaal mee, wat een achtbaan. Mocht je pijn krijgen in je rug en/of schouderbladen dan moet je meteen aan de bel trekken bij het ziekenhuis hè, want dat zou kunnen wijzen op een bbz (een bbz is niet altijd te zien op een echo). Sterkte ermee!
 3. 0.37cm en dan al zo'n effect op iedereen ;-) Gefeliciteerd Okaasan (en Otousan) !
 4. ** even inbreken voor Okaasan ** Wauw wat een goed nieuws weer..... Superspannend! Die hcg waarde is wel heullll goed zeg! Wie weet, wie weet. Zou toch wel weer een bijzonder verhaal zijn als precies de laatste het gaat redden. Ik duim als altijd voor je! Even voor de beeldvorming: wat is je 'record' qua zwangerschap (lengte) tot nu toe? Dat ben ik even kwijt...... Hoop zo dat jij (+ Ties) het redt met de cocktail Prednisolon, antistolling (toch?) en schildkliermeds. Hou vol! :-)
 5. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Shit Ing.... dat het toch zo heeft moeten aflopen....... Knuffel voor jou!
 6. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Inge, hoe gaat het vandaag? Getest (foto)? Hopelijk geen of weinig bloed meer gezien? Wat is de datum voor de echo? Zal nog wel eventjes duren.... eerst uitkijken naar de volgende bloedtest, pppffffff......
 7. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Krijg er ook gewoon tranen van in m'n ogen als ik dit lees! En wat een mooie 2e streep vanmorgen, ben echt blij voor jou!!
 8. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Jeuuuuuuujjjjjj lieve Ing, positieve testen! Zwanger!!!! Ik duim heeeeeeeeel hard dat het bloedverlies snel stopt en dat het deze keer goed mag blijven gaan. Bloedverlies is misschien van nr2 en/of nr3 die afvalt/afvallen.....? Als er iig maar eentje blijft zitten! Als je toch dagelijks test... en daar waarschijnlijk ook elke dag een fotootje van maakt.... post je de nieuwe foto dan ook elke dag even hier? Leuk om mee te kijken! Poeh, spannend weer hoor, succes!!
 9. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  O! En Ink uiteraard van harte gefeliciteerd met de geboorte van jongetje 2!! Heeft ie net zo'n koppie met haar als zijn broer destijds? Veel geluk toegewenst met elkaar.
 10. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Wauw Inge, 3 emmies in the tummy. Hopelijk blijven ze lekker zitten (nou ja, in ieder geval 1 v/d 3.... of 2 :-)). Punctie weer goed verlopen? Beviel je de vorige keer beter dan in Utr. toch? En nee, nog altijd geen nieuws hier! Aan de ene kant 'prettiger' wachten dan in de wachtweken van IVF omdat het minder spanning oplevert en het geen 'nu of nooit' is. Aan de andere kant soms bloedje irritant omdat je gewoon géén idee hebt van de termijn waarop je HET telefoontje kunt verwachten: kan morgen zijn (of zelfs vandaag nog) maar kan ook nog een jaar duren........ Okaasan weer een beetje opgekrabbeld? Of was je de laatste keer niet zo hard/ver naar beneden geduikeld? Binnenkort de volgende cryo tp zeker alweer? Ik zal eens kijken of er alweer ergens een bericht van je te lezen is..... Succes alvast iig!
 11. Wow Roos, gefeliciteerd!!!! Ik had al wel gehoord en gelezen dat de China-procedures snel gaan maar kan me voorstellen dat jullie het zo snel ook nog niet verwacht hadden! Dus het wordt een ticket naar China ipv op de camping in Frankrijk (geen idee wat voor vakantie jullie geboekt hadden maar het zal vast iets heeeeeel anders zijn geweest dan wat jullie nu gaan doen :-)).
 12. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Beetje late reactie: Inge wat ontzettend balen dat de laatste poging niet lukte. En nu? Inmiddels alweer bezig met de volgende....? Okaasan: bij jou zie ik weer vage streepjes, irritant dat er niet eens een keer vet positieve testen komen. Wel bijzonder dat de laatste pogingen (bijna?) allemaal positieve testjes geven terwijl je dat bij de eerste pogingen niet had. Het is toch een hele reeks inmiddels dus dan gaat er toch iets beter dan voorheen (door medicatie?). Maar het wordt tijd dat het een blijvend resultaat geeft!!!
 13. Draagmoederschap in NL is inderdaad moeilijk. Wij hebben er ook ooit over nagedacht en destijds wat onderzoek gedaan. Weet niet of het nu nog hetzelfde is maar toen was het geloof ik alleen het VU dat er aan meewerkte? Niet zo heel lang geleden hoorde ik over iemand die was afgewezen omdat er niet duidelijk genoeg een 'baarmoederprobleem' bij haar speelde. Dat lijkt me in jouw geval wel een duidelijke factor, zeker na de operatie. Maar goed, daarnaast zijn er nog andere factoren waardoor het in NL een lastige zaak is.... Kan me wel voorstellen dat jullie rust willen (hadden wij ook) en je daarom waarschijnlijk niet meer in IVF of IVM met een draagmoeder willen storten, maar snap ook dat je die ene cryo nog wil proberen om het af te sluiten. Wat je ook beslist: veel succes! Naar het idee van adoptie hebben wij toe moeten groeien. Eerst maar eens een wachtnummer aangevraagd (terwijl we nog niet zeker wisten of we ermee verder zouden gaan), open dag van een vergunninghouder bezocht om het wat concreter te maken, etc. Op dit moment kan ik me eigenlijk niet meer voorstellen dat ik nu per ongeluk zwanger zou raken en de adoptie niet door zou gaan. We zitten al zo met ons hoofd en hart bij onze toekomstige kindjes uit dat verre land.... We hopen dat we dit jaar nog mogen afreizen maar dat is afwachten. Het is maar net wat voor kinddossiers er binnenkomen en of wij daarmee gematcht kunnen worden. Superspannend!
 14. Dee78

  IVF UMC Utrecht

  Hier geen nieuws. We wachten nog maar even verder en verder en verder...... 1 embryo: ai, dat klinkt kwetsbaar. Maar hopelijk is het met die ene wel goed gegaan en heb je inmiddels een tp achter de rug?
 15. Tja, die vraag kon ik natuurlijk verwachten ;-). Maar leuk dat jullie er naar vragen hoor! Wij hebben afgelopen jaar de intake gehad en ons dossier verzameld + opgestuurd. Het land vermeld ik liever niet hier om privéredenen. Een vroege polsing is op niets uitgelopen, nu afwachten wanneer we opnieuw benaderd worden.
×

Important Information

Terms of Use