Jump to content

hoopvol07

Members
 • Content Count

  541
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About hoopvol07

 • Rank
  Puber
 • Birthday 07/07/1989
 1. Hey dames hoe is het hier? allemaal druk met de kleintjes? hier gaat alles wel goed, Jack groeit als kool, weegt nu 4250 op dag 13, zn geboorte gewicht was 3630. de nachten vind ik wel pittig; terwijl hij een hele makkelijke baby is, maar hij komt wel om de 2,5 uur heel soms 3, en n voed moment duurt n uur dus steeds max 1,5uur slaap.... bij jullie ook? ik geef wel borstvoeding. heb ook n kloofje doet zeer zeg. verder mogen we niet klagen, zo'n lieve baby:)
 2. Jeeeetje celine wat heftig pfffff, zonder scheuren? vandaag was de laatste dag kraamzorg, vind t beetje eng... verder geniet ik zo van onze smurf, hoe vinden jullie het?
 3. Hoi dames, ik ben eergister avond om 19:11 bevallen van onze prachtige zoon Jack. t was een heftige zware bevalling, ik doe over paar dagen het hele verhaal want ben.nog erg moe. hij woog 3630 en 52cm heb ook n ruptuur ik vertel snel meer chrisje ook snel en heftig zeg, ik vind de bv tot nu toe ook pittig ik heb net n kolf gekocht tot snel x
 4. Hoi dames, celine vervelend van de griep, ik hoor trouwens heeeeel veel dames die grieperig zijn vlak voordat ze gaan bevallen..miss n voorteken? annetje klinkt goed de nachten van jullie:) krijgt finn bv? vandaag bij de gyn geweest, ik heb een krappe 2cm ontsluiting, en hij heeft me gestript. auwie haha, mocht dit niet werken dan vrijdag terug, en dan als het nog steeds 2 cm is gaan ze het oprekken dmv een soort cathetertje, en als het 3 cm is, dan vliezen breken, of sowieso zaterdag inleiden. dan ben ik 40.5, en daar konden we het beiden wel mee vinden, dus ik ben sowieso zondag mama:)
 5. Wauw crisje!! van harte! wat een supersonische bevalling zeg, ben benieued naar je verhaal, eerst even bijkomen:) leuke naam ook annetje moos celine bobby hoe is het daar? ik ben morgen uitgerekend, ik wil ook:)
 6. heyhey, aha dus nog geen babietjes hihi, hier ook nog niks, maandag naar de gyn, hoop dat ze wat gaan doen
 7. Hier ook gerommel, zaterdag dacht ik dat t door ging zetten maar nee helaas....ook veel harde buiken, ik ga ook een weeentimer app downloaden haha wil je dat je kindje nog ff blijft zitten? of mag ie wel komen? ik vind t wel spannend worden ik zie dat bobby dus bevallen is? van harte! hoe heet de kleine meid? en geniet ervan:)
 8. hey ladies, hoe is het hier? nog geen bevallingen verder?
 9. Nou armanda die laatste tip ga ik ook uitvoeren hihi:)
 10. Hey meis, Hier ook herkenbaar, vooral als hij dingen voor zichzelf gaat doen, flink wat discussies over gehad... en ik zit ook al een poos thuis, wat soms idd irritatie gaf, komt goed!! Je hormonen vliegen alle kanten uit, en je word mama, dat geeft zo'n verantwoordelijkheids gevoel, dat je je vaker aan partner irriteerd, ik wens je wel hele fijne zwangerschap toe:)
 11. Hoi dames, kim leuk dat je meeleest annetje pff lijkt me ook zwaar haha je hebt je handen vol. merk je ook veel verschil tussen je kids? moos hoe is het? celine ik weet biet of het waar is dat ivf babies eerder konen, ik hoop voor mij een beetje wel haha. miss een topic over openen? is je oudste een jongen of meisje? Miss ligt daar nog wat aan:) hier zn gangetje, ik keuvel lkkr in huis, en ga af en toe wat leuks doen, ik merk dat ik anders teveel ga wachten. daarom mn greys anatomy collectie aangevuld met seizoen die ik nog niet had, dood lekker de tijd haha;)
 12. Heyhey ik ben zwanger van mn eerste icsi, heel veel succes!!
 13. Hoi meiden, chrisje bobby jilzz alles nog rustig? moos heel veel succes morgen; en niemand heeft je ingehaald haha annetje, klinkt heerlijk zo met twee kindjes, hoe is het met je onderkantje?en de borstvoeding loopt goed?
 14. Hey bobby, welkom hier! ik heb hetzelfde als jij, van mij mag hij ook snel komen, dat onzekere als hij te lang niet beweegt, en ik wil hem ook lekker knuffelen:) ja dat spul is vreselijk, maar ik mag het niet doen ivm zwangerschsp, dus mn vriend doet het en dan buiten dus dat scheelt . had jouw hond het als puppy zijnde? onze hond is al 12...
×

Important Information

Terms of Use