Ga naar inhoud

Jillz1976

Leden
  • Aantal Items

    73
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jillz1976

  1. Hoi iedereen!Ben net terug uit t ziekenhuis.. Zat in de bus, chauffeur maakte een bijna aanrijding en ik werd zo uit mn stoel gelanceerd en lag op de grond:-( vervolgens werd ik omhoog geholpen maar de chauffeur trok weer op en remde weer in totaal 3x en ik viel steeds weer terug op de grond...Op mn zijkant/rug. Ziekenhuis toch maar even gebeld, en ik moest direct komen voor onderzoeken en moest een nachtje blijven.Ben 35 w nu. 2x hartfilmpje gemaakt en echo en bloedonderz. Gaat goed nu, erg emotioneel geweest vd schrik. Blauwe plekken beurs..Maandag uitslag bloed, en nu lekker weer thuis. Pffff...
  2. Ojee je slijmprof al verloren, dan kan je toch redelijk snel gaan bevallen had ik begrepen? Nou ik hoop dat je hem nog even aan boord kan houden, doe voorzichtig!! Niet te ver van huis zou ik zeggen. Vriendin van mij verloor de prop op dinsdag en vrijdag kwam de baby..
  3. Hey Dames, Sorry voor mijn lange afwezigheid, maar ik was echt even héél ziek sinds januari. Na veel onderzoeken bleek ik o.a. een nierbekkenontst. te hebben en nog 2 andere bacteriën. Hoe kom je er aan, en hoe kom je er van af:-) steeds koorts gehad op en af, diverse antibiotica, maar hielp niets.. Rusten was het advies mijn lijf moest weer even bijtrekken, terwijl ik niet het idee had dat ik druk ben. Maar goed, de totale ontspanning komt nu pas sinds een week of 3, ik ben van de nierbekkenonts.af sinds 3 weken pas, en ik voel mij een stuk fitter. Ik kan nu pas genieten, al hoewel ik wel nog een andere bact. heb en bekkeninstabiliteit, bekkenbodem verzwakt mede b.laas, en vooral begin ik last te krijgen van vocht, dus heb ik veel therapieën lopen op het moment. Maar goed, je merkt nu dat je de laatste loodjes aan het doen bent, ik kan echt al een hele tijd niet echt goed lopen, korte stukjes en langzaam. Zwaar irritant, ik krijg heel snel steken in mijn onderbuiik en mijn bekken werken neit echt mee helaas. Maar ik heb nu hydrotherapie, en het dat is fijn. Zere voetzolen, onder mijn hiel vooral, doodgevoel, met pijn, lijkt als of je de hele dag op blote voeten gelopen hebt buiten? Iemand bekend met dit? Ik ga gauw alle berichten weer eens bij lezen, hoop dat het goed gaat met iedereen verder! Ons kleine meisje wordt na de pinkster eerder gehaald met een kz, zo spannend! @ Chrisje en Hoopvol07k ik heb meerdere hondjes, en ik had niet het idee dat ze anders deden. Tot 1 teefje heel gek voor mijn voeten ging liggen in de keuken (doet ze nooit)Ze is ook veel drukker met blaffen, tot het irritante af, dat ik er nerveus van wordt. Een ander teefje wil steeds geknuffeld worden, maar het was al een knuffelkont, maar de rest, doet gewoon. Ben benieuwd hoe ze doen tegen de baby..?? tips?
  4. Mijn bekken, onderrug doen zeer als ik te lang zit.. heb wel oefeningen, en doe deze ook keurig, en probeer lichte pilates met grondoefeningen te doen. Tevens de bekkenbodemspier te trainen, maar zoals de gyn zei, na de bevalling eerst een half jaar aankijken, en oefeningen doen, en dan zijn je hormonen uit je lijf en kan je beter trainen. Mocht het niet het gewenste resultaat hebben, dan operatie (maar alleen als je geen kinderen meer krijgt). Het drukt enorm op mijn onder kantje, waardoor daar de boel weer gaat irriteren steeds. Maar ja, nog even door de zure appel. Heb er nu ook weer een n.ier.bekken onsteking bij, flinke antibiotica kuur erbij:-( gaat lekker zo.
  5. nou hier ook een hoop griep en hoesten, maar alleen een hoestdrankje kreeg ik.. Ik start met bekken.b.spier therapie..:-(((
  6. @wen Komt door t hoesten, ik las dat chronisch hoesten idd een trigger is:-( ik heb gek genoeg geen urineverlies etc, maar t ziet er niet uit zoals t hoort... voelt stuk minder vrouwelijk iig,.. Gyn zegt dat het na de bevalling met therapie verbeterd... ik hoop t ook. is trouwens mijn 1e baby, en waarschijnlijk ook tevens de laatste. Kan niet wachten om mn kleintje in mn armen te sluiten, dan vind ik het wel helemaal prima zo met zn 3tjes:-)
  7. vanaf hoeveel maanden is vliegen te doen? Ik wil op 12 weken naar Spanje met haar;) Hebben daar een huisje. Tips?
  8. hoi, ik ben net terug vd Gyn, omdat ik een klein bobeltje bij de uitgang vd vag. voelde, en paniek! Ben 21w. Blijkt mijn vaginavoorwand/blaas verzakt te zijn:-( gaat voorlopig niet terug.. Door t hoesten naar buiten geperst, en door een slappe bekkenbodemspier die week gemaakt is om je lichaam voor te beteiden op de bevalling.. Nu naar en bekkenbodemspec/fysio therapie/oefeningen doen en na de bevalling ook. Dus hoopvol, dit klinkt als een verzakte blaas. Iemand anders ervaring hiermee? Meestal krijg je die(verzakking) nà de bevalling, door het persen. Was even vd leg hoor, ziet er vreemd uit. ik hoop dat het na de bevalling goed komt en dat de oefeningen dit weer terug op zn plek duwen.
  9. ik ben het helemaal eens met Floortje! Er zijn landelijke wetten omtrent zwanger&werk kijk maar op de website van min. soc. zaken, een cao is zelfs ondergeschikt! Je hebt zelfs recht op extra pauzes je gehele zwangerschap tot 6 maanden daarna. En ook een veilige werkomgeving, en dat is niet als je al in je buik gestompt bent door een patient, oud, niet oud, dement of niet. Dit is al een bewijs dat dit niet veilig is, en het is zo wie zo al te zwaar werk voor jou. Als jouw werkgever geen vervangend ander tijdelijk werk regelt, dan overtreed hij de regels, en dat kan gemeld worden bij de overheidsinstantie.s. Hij heeft jou harder nodig dan jij hem, gezien men staat te springen op meiden als jij, die tot het bittere eind maar doorgaan.. Na jouw zwangerschapsverlof, meteen solliciteren op een andere plek in de zorg. Succes meis!!
  10. Gelukkig nieuwjaar en allemaal gezonde babies toegewenst!!!!!! @Hoopvol, wat leuk! En ja hoor de taart smaakte heel goed, hij kwam bij een patisserie vandaan, en was best aan de prijs, maar ach, die enkele keer dat je tijdens je zwangerschap even een 'feestje' voor jezelf hebt naast een babyshower;-) Alle leuke zwangerschapsdingen snel benutten:-)) @moos, ben je al opgeknapt? en was antobiotica wel oke tijdens je zwangerschap? Hoe is het met de rest? Chrisje, Bettyboopke?
  11. Hey Meiden! Ik heb afgelopen vrijdag een 18 w echo gehad en het wordt een Meisje :clap2: En ik dacht echt dat het een jongen was;-) Een mooie taart werd gemaakt bij de banketbakker, nadat de echoscopiste het geslacht had opgeschreven en in een dichte envelop had gedaan, die wij hebben afgegeven aan de banketbakker. Een mooie taart met bovenop een baby! Al mijn beste vriendinnentjes waren er en bij het aansnijden vd taart was deze geheel roze van binnen!! Even gegild met zn allen van blijdschap en iedereen had van te voren al opgeschreven wat zij dachten dat het zou worden, en waarom. Leuke berichtjes in het babyboek tussen de echo fotos door.. Wat hebben wij een leuke avond gehad gister. Moos ik ben benieuwd naar jouw beeb! chrisje, ik begrijp je bandenpijn, je buikje groeit heerlijk, ik zie bij mij nog niet heel veel veranderen behalve dat mijn taille dikker wordt. Maar beeb ligt ook onderste boven en de placenta voor de uitgang. Misschien komt het daardoor?
  12. Moos, ik heb een medische zwangerschap ivm een trachlectomie operatie van 7 uur die ik aan de baarmoeder heb gehad ivm BHK,:-(Bijna geen baarmoederhals meer en met een bandje even dicht gemaakt aan de onderzijde zodat de baby niet te vroeg gebiren wordt. Daarom een keizersnede en 2 wekelijks controle. Ja erggg leuk babystuff uitzoeken!!Ik laat een GO taart maken bij de banketbakker. Die geef ik de envelop met t geslacht en zij maken de taart. Boven op ' its a..,,' en al je hem aansnijdt zie je van binnen d kleur!!! Dit met mijn beste vriendinnetjes! (En man natuurlijk) zo zin in!!!
  13. Hoi Moos! Ik heb 7-1 de 20w !! En 28/12 18 w echo hoop dat ik dan t geslacht kan zien;-) Babykamer gekocht white wash massief hout, stoere kamer voor meid of jongen. Kinderwagen van Mima wit met taupe voering die ik nog in eventueel roze bij kan kopen;)
  14. Hallo iedereen! Wat lees ik weer veel goed nieuws! BettyBoopke, wat een opluchting, wat heerlijk voor je! Soentje, wat leuk een meisje, en ik herken dat je voelt dat het een jongentje wordt:-) Hoopvol, klopt ik had een zeer goede uitslag, 3x 1-5000:-) Die menstruatiepijn herken ik ook, die heb ik af en toe, wist ook niet wat dat was, en af en toe zomaar pijn in mijn linkeronderzijde van mijn buik thv eierstok, en dan weer steken onderrug? Bandenpijn? Chrisje, wat leuk dat jij de baby al voelt, ik weet allemaal niet wat ik moet voelen, ik heb veel last van een opgezwollen buik, en na het eten weer zuur en lucht, en naar het toilet gaat moeizaam. Ik ben wel steeds makkelijk ziek, 2x maagvirus, en ik wil nu echt gewoon genieten:-) Ik ben vandaag 16 weken, en ik had van de week weer een echo om mijn baarmoederhals te bekijken en de baby. De hals is toch kleiner dan het minimale. Dit zal elke 3 weken gecontroleerd worden. De baby is echt gegroeit, zo mooi! Druk aan het bewegen, en draaien, maar helaas de echoscopiste kon net niet goed zien of het meid of jongen werd.. Ze zegt dat ze 3 streepjes zag en dat dit op een meisje moet duiden, en ik zag weer een kleine uitstulping, die zij ook weer zag...hmm nog niets duidelijk helaas. De baby lag met zijn rug en billen onze kant op vandaar dat dit lastig te zien nog was. Maaarrr ik krijg de 28e weer een echo en ik hoop dan wel dat alles goed is en dat misschien het geslacht te zien is:-) Ik heb zo n last van mijn darmen, opgezwollen buik, na t eten vooral, slecht naar t toilet terwijl ik altijd vezels eet, fruit, etc.. veel oprispsingen en zuur, en niet te vergeten acné";-( nek/hals/rug Hoe zijn jullie buikkies? Al gegroeid? Ik heb wel een klein buikje, maar het lijkt net de'uitbuik' situatie toen ik nog niet zwanger was, en ik heb iets meer in de breedte lovehandels gekregen:-) Totaal 1 kg aangekomen, gaat nog niet echt hard..en ik eet echt voldoende hoor, steeds trek om de 3 uur. Dan eet ik wel een sultana of liga of mandarijn tussendoor. Savonds koolhydraat rijke maaltijden, alleen weinig vlees, daar word ik af en toe nog steeds niet 'lekker' van, en ik hield er daarvoor altijd van. Nou meiden op naar de feestdagen!!
  15. Hoi Betty Boopke, ik had al in t andere forum gereageerd net. Ik snap je ongerustheid. vwp is 1 op 300, Jij hebt 1-209. Ik zou dan toch voor de vwp gekozen hebben. Dat had ik al besloten voor dat ik mijn uitslag binnen kreeg van de week. Ik ben 36,5 en 37 als ik moet bevAllen. ik had 3x 1 op 5000 een goede bloedtest en 1.7 nekplooi, ze zei dat 1.8 landelijk is in nl, en er is geen ondergrens. Alleen met de vwp weet je het 100%. ik hoopmdat je er wat aan hebt. x
  16. De vreemdste opmerkingen, zelfs v je leidinggevende die denkt dat hij arts is? "ik heb t even gegoogled maar t valt best mee zo n tp? t is meer geestelijk?..Ik stond perplex en kon wel janken! Daarom besloot hij maar dat het mijn eigen vakantiedagen moest kosten, hij kwam daar weken later wel op terug van die vakantiedagen maar over t fysieke heb ik maar niet gesproken. Ik: prikfobie, bhk gehad alles is extra gevoelig daar, en operAtief voll narcose punctie gehad, eilleiders lagen anders door de hersteloperatie etc etc.. goh wat kan men je kwetsen zeg! En dat 'loslaten' hou toch op, zij hebben al kids en waren door een vrijpartij zwanger, dat willen wij toch ook?? Nu ben ik zwanger, moet nog gaan leren genieten, gaat steeds beter gelukkig. Ik doe het gewoon extra rustig aan, en alle goed bedoelde adviezen over bewegen, eten etc kap ik direct af! Ik zeg: goh ik ben er al jaren mee bezig, dus je begrijpt vast wel dat ik alle ins en outs inmiddels ken, ipv een zwangere die ongepland zwanger is geworden, denk je ook niet? En klaar! je krijgt van diegene geen ongevraagde tips meer haha! En ja ik kies voor 1 hopelijk gezond kindje, ik hoop zo dat hij/zij gezond ter wereld komt en dat IK er ook goed doorheen kom ivm med.achtergr. Dus een 2e? Ja als Ik deze zwangerschap gezond door kom, dan zou ik daar pas weer over kunnen nadenken en hopen dat een cryo tp gewoon lukt. Dus die opmerkingen die ik lees over "eentje"? Ze zouden eens moeten weten hoe die ene lucky one ter wereld is gekomen! Het is een geschenk, echt waar! Ik ga er gewoon met de botte bijl overheen en zeg: ja inderdaad 1, kan ik al mijn aandacht en liefde geven. Misschien is dit wat ik gewoon wil? Tegen die tijd zien we wel weer. Het liefst had ik 4 kinderen, maar ik voel dat ik dit nu niet meer kan handelen, meer kinderen. Respect moet men gewoon voor ieders keuze hebben, meer vragen wij toch niet? En dan maar een hond? daar heb ik al sinds 13 jaar 1-4 van, dus geloof mij maar, het vervangt heus geen kind en er is een heerlijk plekje voor onze baby in deze drukke roedel:-)
  17. Oja, wie weet op eerder dAn 20 weken het geslacht? Ik ga op 14 w en 3 dagen echo maken, zullen ze het al kunnen zien?
  18. Hoi meiden! Ik heb even bijgelezen. Ik was even behoorlijk ziek van een maagvirus en oververmoeid, mega hoofdpijnen en gezichtspijn door de vermoeidheid. Ben nu weer begonnen met werken maar gelijk weer druk met projecten bezig, dus het is even teveel eigenlijk. Ik heb inmiddels de 12 weken echo en de combitest achter de rug, ik ben 36,5:-) en hier kwam 1-5000 uit, de nekplooi onder het landelijk gemiddelde van 1.8, ik had 1.7. Ik ga dus absoluut geen vruchtwaterpunctie doen, want dit is een schitterende uitslag, ben erg blij! De baby was aan het gapen, tong uitsteken omdraaien, ontzettend mooi om te zien! Over 1,5 week krijgbik weer een controle echo bij t vroeggeboort spreekuur. Ze zagen dat mijn baarmoederhals korter was dan eerst direct na mijn bhkanker operatie in 2006. Hij was nu 1.7 cm en ze willen minimaal 2.5 hebben. Ik heb een cerclage soort bandje om de baarmoedermond zitten middels operatie om zo lang mogelijk de baby binnen te houden.Pff ik moet er even nog allemaal niet aan denken en ik probeer nu juist aan alle positieve dingen vd zwangerschap te denken. Ik weet dat het een keizersnede gaat worden en een operatie er nog eens achter aan, onder voll narcose. Niet leuk! Maar wat is mooier dat je na kanker precies op de plek waar je baby groeit dat er toch iets moois aan gaat komen:-) Erg dankbaar!! Ik ben nog steeds moe, maar gaat wel beter. t weekend rust ik 1 dag echt lekker uit, en 1 dag door de weeks. me-time, slapen, boekje,theetje;-) @Bettyboopke, leuk je hier weer te lezen! Ik las je uitslagen ik snap dat je iets ongerust ben. De kans dat bij de vruchtwaterpunctie iets mis gaat is 1-300. Als je het zeker wilt weten kan je deze laten doen. Wat voor de ene een hoog getal is kan de ander een laag getal/risico vinden.,Het is zo persoonlijk ook, de arts kan dit niet voor jou beslissen. @Annetje tannetje, een baby boy super gefeliciteerd! @sometimes hoe is het met jou? @hoopvol, alles goed? Kan je alweer wat werken? zwaar in de zorg idd, kan je geen aangepast werk krijgen? Straks wordt het nog zwaarder met de buik ben ik bang. Hoop t voor je meid! @Soentje, hoe was de echo? Hebben ze het gelacht al kunnen zien? Was alles goed? @chrisje, ook alles goed? Hoe voel jij je? Als ik iemand vergeten ben? Heel veel sterkte met jullie zwangerschappen!
  19. wat een leuke topic meiden! Ik ga later flesvoeding geven omdat borstvoeding na borstoperatie niet fijn is. Zo pijnlijk schijnt, dus de fles. Maar wij hebben laatst de magnetron eruit gegooid en stoomoven geplaatst omdat hier 100% vd voedingstoffen in het voedsel blijven zitten, maar om daar een fles in op te warmen duurt eeuwig. Op welke wijze is de fles het fijnst op te warmen? Wat gekookt water? Of is een flessenwarmer fijner? -Ik heb de Wrapper ook aangeschaft, als tip v vriendin. Als je kraambezoek heb kan je je kindje lekker inwikkelen en op de arm nemen;-) -En ik ben gegaan voor de nieuwe kinderwagen, m.ima X.ari. lekker hoog en een wieg in 1 systeem, open ritsen en v buggyzit naar wieg. Met 1 druk in te klappen, en 3 standen, om te draaien en vooral dat deze stukken hoger is dan de B.ugab dat lage wiegje is niks voor mijn man, en deze vond hij ook hip&stoer voor als hij met t beebje gaat wandelen;-) -ik zou graag die babyC.ook willen, om mee te nemen, stomen en pureren in 1 in een meeneemtas! Maar ik wacht rustig op de kado's en geef deze als babyshower kadotip mee:p Iemand nog een tip voor een geurloze luieremmer??
  20. Wat vervelend nieuws! Veel sterkte!
  21. Hallo meiden! Om te beginnen @ Hoopvol, wat een verschrikkelijk nieuws van je vriendin, ik heb toch even een traantje gelaten hoor! 5 weken oude baby die achter blijft omg! Heel veel sterkte, en als je prive wilt mailen kan dat altijd he? (voor iedereen natuurlijk!!) @Sometimes, hoe is het in het ziekenhuis gegaan, ik las elders dat je gister of vanmiddag zou gaan? Ik denk dat je je teveel ongerust maak, maar altijd naar het ziekenhuis bellen als je ook maar denkt dat er iets vreemds aan de hand is zou ik zeggen, dat wordt ook altijd geadviseerd tenslotte. @annetjetannetje, oie even schrikken als t hartje niet kunnen horen, zei je, kreeg je niet meteen een echo? Lijkt mij nog zo inimini om te horen alleen? Die vermoeidheid en er komt niks uit je handen, ken ik;-( Ik heb alle weken netjes gewerkt, er liepen allemaal projecten en ik moest...;-(( ik kon soms wel janken smiddags rond 15 uur omdat ik op mijn tandvlees liep. Gevolg: zodra ik thuis was, snel hapje eten wat door mijn schatje werd klaar gemaakt (elke dag, en het huis maakt hij ook dagelijks uit zijn werk aan kant, en de was etc;-)) met dekentje op de bank en wordt paar uur later wakker gemaakt, zodat ik boven lekker weer verder kan slapen. Pffff je hebt helemaal niets aan mij na een werkdag. Afgelopen weekend had ik overgens 1 weekendag wel veel energie, maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat ik de dag daarvoor dik 13 uur geslapen had:-)) De zondag was ik weer heel brak, licht verkouden, niet lekker en misselijk. Alhoewel de misselijkheid sinds afgelopen week (week 9-10) aan het afnemen is en heb ik het niet dagelijks. Ik had het de hele dag door, en nu soms sochtends, soms even in de avond na t eten. @Moos lekker dat je die termijn echo op 10 weken heb gehad, had ik ook, dan ben je toch weer even zeker he? @ Alle dames: Ik heb niet alles bijgelezen nog, maar voor alle andere meiden, ik hoop dat alles lekker gaat met jullie:-) Ik ben inmiddels 10 weken en paar dagen, en ik heb echo gehad op 7 weken 9 weken en 10 weken gehad, en alles zag er goed uit;-) Ik ben ook licht begonnen met wat grondoefeningen (sport) want ik heb altijd best veel gesport en deze weken kon dat echt niet. Sport er iemand hier nu ook? Tips?? Wat wel en niet te doen? Ik wil namelijk wel een beetje mijn spieren blijven trainen, dat schijnt ook voor je 'core' goed te zijn als je buik dikker wordt en je bekkenbodemspier. Natuurlijk begrijp ik dat we allemaal bezig zijn of ons beebje goed blijft zitten, maar denk positief;-) Hij zit er in, en komt er na 9 maanden pas weer uit:happy: Hoe staat het met jullie Combitesten? (iig de meiden va 36 jaar?) Ik ben erg benieuwd of jullie de uitslagen bij willen houden en wat jullie keuze gaat zijn. Dit is het enige waar ik een beetje onrustig over ben.. Ik moet precies over 2 weken in het vu. Dan krijg ik gelijk ook het 1e controle gesprek met de arts, en ik zag dan 2 wekelijks op controle moeten blijven komen is mij gezegd. Maar of dat meteen in gaat of over paar maanden, geen idee. In ieder geval een plakboek vol met echo's van ons beebje;-)
  22. Hoi Soentje! Jeetje 1 op 20.000 maar ik had nu begrepen hoe ouder je bent dat 1 op bijv tot en met 1000, en boven de 200 geringe kans is. Hoe oud ben jij? Het kan kloppen hoor als je onder de 30 bent. Wie heeft of gaan er een combi test doe , ik hoor graag jullie leeftijd en uitslagen;-) succes!!!
  23. Hallo meiden! Ik ben even niet online geweest, behoorlijk moe, misselijk de hele dag door, druk met werken ook en als ik thuis kom dan lig ik op de bank en kom er niet meer van af. Ik woon er zeg maar met mijn dekentje en kussen:-) 9 en half week nu, en laatst weer een echo gehad, 3 cm, armpjes en beentjes en hoofdje bewogen zo cute!! Nu een intake volgende week, in ander ziekenhuis, en dan gelijk afspraak voor prenataal onderzoek, combitest. Gezien ik er net wel voor in aanmerking kom ivm leeftijd (36). Ik krijg die combi test dus pas denk ik in week 11. @chrisje, wat was je uitslag met de combi test? Ik vind het lastig om te zeggen, wel of niet een punctie doen.. en was jij van de kinderwagen of Soentje? PS ik zag de bugaboo nl in de aanbieding in Velserbroek waar zij een opheffingsuitverkoop hebben bij een babyzaak, nu laatste week geloof ik!! @Annelies 3 juni, spannend he, we lopen zo vlak naast elkaar, ik voor als nog 1 juni. De kinderwagen...wij konden het ook niet laten, en wij zagen op de beurs in 2011 de Mima en dat is hem ook geworden, wit met taupe bekleding. Zo mooi design, en ook handig in t bos (banden zijn als luchtbanden maar gevuld en kunnen niet lek) en de wiegje/buggy kan mooi om hoog, en omgedraaid, en de wieg zit 2 in 1 in de buggy, altijd wieg bij de hand, heerlijk! Zo blij mee, en mijn man ook, hij zegt: lekker stoer en hip, komt helemaal goed:-) Ik zag nog meer dames erbij gekomen, wat leuk!! Ik moet nog het een en ander bij lezen, dus vergeef me. Vraagje: weet iemand of het al verstandig is om te gaan zwemmen in t zwembad, of moet je nog even wachten? Ik zag dat je met de sauna moest wachten tot 12 weken. (ik zit er niet langer dan 10 min in hoor, maar vind het gewoon ontspannend wellnessen. succes iedereen!
  24. Hoi sometimes, bedankt voor het maken vd lijst! Ik wijk alleen erg af vd lijst met extra controles, dus ik sla hem even over;-) Ik heb de 1e vorige week gehad en volgende week op 9w de 2e en daarna, blijf ik regelmatig onder controle. De 40 weken ga ik ook niet halen is mij gezegd, dus de uitgerekende datum zal niet later dan 38w worden, maar ik zie het allemaal wel, zo blijft het spannend! Wij zijn wel lekker enthousiast aan het shoppen geslagen;-) Kinderkamer is besteld, de kinderwagen en de box, ben zo blij;-)) Zo blijf ik lekker positief dat alles gewoon goed komt! Slaap lekker allemaal!
  25. wat spannend allemaal he meiden! Ik kan niet wachten op de 2e echo volgende week. @chrisje ja die koude voeten..ik hoop dat dit niet de hele winter zo blijft;-) Die krampjes hoeven niet slecht te zijn hoor! Had ik ook een dag, en daarna niets aan de hand. Ik ben nu morgen 8w en ik ben gister met de utro gestopt. Ik hoop dat ik mij wat fitter ga voelen. Zoveel hoofdpijn en elke av wel 2 paracetamol anders kan ik niet slapen. Maar het kan geen kwaad las ik, gelukkig. @annelies hoe gaat het met jou! @sometimes, hoever ben je nu? iedereen veel succes!! Fijn weekend alvast Ladies! ik ga t zondag mijn vriendinnen vertellen!!!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden