Ga naar inhoud

Jootje1

Leden
  • Aantal Items

    22
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jootje1

  1. Ik had ook 1 follikel en heb de punctie niet gedaan. Maar wel IUI en het was raak! Heel veel geluk!
  2. Hi meiden. Ik sluit me aan. Ben inmiddels 6 weken zwanger en je zou verwachten dat ik heel blij zou zijn....ben ik ook wel maar waarom voel ik me dan zooo down.......rot hormonen!
  3. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Afgelopen woensdag testte ik al positief en nu nog steeds! Ik dacht ook dat ik ongesteld werd door alles wat ik voelde, maar toch niet! Nu maar hopen dat het niet weer een bbz is. 10 okt echo, en dan weet ik het zeker! Jongens de wonderen zijn de wereld niet uit. Eerste ivf poging ever...mislukt...noodgedwongen iui omdat er maar 1 eicel is....wel 33 mljn zaadcellen en raak! Wauw.... Succes Lee, Jesse en alle meiden!
  4. We sluiten groen af!. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Afgelopen woensdag testte ik al positief en nu nog steeds! Ik dacht ook dat ik ongesteld werd door alles wat ik voelde, maar toch niet! Nu maar hopen dat het niet weer een bbz is. 10 okt echo, en dan weet ik het zeker! Jongens de wonderen zijn de wereld niet uit. Eerste ivf poging ever...mislukt...noodgedwongen iui omdat er maar 1 eicel is....wel 33 mljn zaadcellen en raak! Wauw.... Succes allemaal meiden!
  5. We sluiten groen af!. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Afgelopen woensdag testte ik al positief en nu nog steeds! Ik dacht ook dat ik ongesteld werd door alles wat ik voelde, maar toch niet! Nu maar hopen dat het niet weer een bbz is. 10 okt echo, en dan weet ik het zeker! Jongens de wonderen zijn de wereld niet uit. Eerste ivf poging ever...mislukt...noodgedwongen iui omdat er maar 1 eicel is....wel 33 mljn zaadcellen en raak! Wauw.... Succes allemaal meiden!
  6. O jongens ik ben helemaal hieper.....ik kon me zelf niet beheersen en heb een test gedaan. Het is de Kruidvat test (2 voor 5eur) en ik zie bij het controle vlakje een dikke streep en bij de T ook een licht streepje. Vrijdag is mijn testdag, maar ben stiekem wel een beetje blij!
  7. O jongens ik ben helemaal hieper.....ik kon me zelf niet beheersen en heb een test gedaan. Het is de Kruidvat test (2 voor 5eur) en ik zie bij het controle vlakje een dikke streep en bij de T ook een licht streepje. Vrijdag is mijn testdag. Mag ik blij zijn denken jullie?
  8. Hoi iedereen, wat spannend leonie morgen de punctie! Heel veel succes! Ik heb inmiddels op wachtdag 8 en merk dat ik het nu erg spannend ga vinden. Eerste week kon ik me nog wel nuchter denken, maar sinds gisteren let ik op alles wat er gaande is in mijn buik.. Eerst voelde ik steekjes rechts, daar zat ook mijn enige eitje. Dacht wel meteen aan mijn bbz....als hij maar niet weer blijft hangen... Maar die steken waren gelukkig 1 avond. Gisteren dacht ik, he ik voel ongesteldheidskrampjes....maar toch ook weer anders. Ik weet het gewoon niet en dat maakt onzeker. Ik hoop zo dat het hele punctie verhaal mij uiteindelijk bespaard blijft en het in 1 x via iui raak is. Ik duim. Nybia hoe is het met jou?
  9. Jullie mogen mij erbij zetten voor 30 september. Gr jootje
  10. O wat gaaf kim! Gefeliciteerd! Lijkt mij idd ook erg onwerkelijk gevoel. Geniet ervan! Ik heb vandaag iui gehad, hoop op dezelfde afloop:-)
  11. Hoi nybia, wat spannend zeg! vrijdag de punctie, ik hoop zo dat het meevalt. En dat je dan begin volgende heel veel goede eitjes hebt. Wij zijn vandaag weer teruggeweest en hebben gekozen voor iui. De arts die ik nu had bevestigde wel mijn vermoeden dan ik richting de overgang ga. Tja ik ben pas 35 en het zit helaas in de familie. Extra domper vandaag... maar goed...laten we hopen dat we een keer mazzel hebben en de iui lukt! Succes allemaal!
  12. koelen van te voren en schuin in buik. als het bij mij dan pijnlijk voelt, ga ik een cm naar links of rechts en prik daar. Ook doe ik de naald rustig erin.
  13. Spannend Nybia!!! Ik duim voor je! Ik ben vandaag weer teruggeweest voor een echo en er blijkt maar 1 eiblaasje te zitten... Aanstaande woensdag moeten we weer en dan moeten we een beslissing nemen, of we die ene via een punctie weg laten halen voor IVF of dat we dan toch maar een IUI poging er van maken. Beetje zonde denk ik, 1 eicel en dan een punctie doen, maar goed de wonderen zijn de wereld niet uit. IUI heeft kleine kans van slagen bij me gezien mijn verleden. Wel ff een domper, maar we gaan vrolijk verder. Iig zal de deca en gonal verdubbeld worden bij de volgende poging. Dit is tevens de maximale dosering. Voel je je wel goed Nubia? Succes allemaal meiden!
  14. Hai meiden! Vandaag teruggeweest voor een 2de echo in het zkhs en helaas.......maar 1 eiblaasje. We hebben nu de keus, of vrijdag een punctie van die ene eicel of vrijdag een IUI behandeling. Gezien mijn verleden is de kans dat IUI lukt erg klein, maar om nou 1 poging te doen voor 1 eicel....dilemma. Volgende keer(indien nodig) zal de dosis iig wel verdubbeld worden, dus deca en 450 eenheden gonal f. Erg jammer van alle moeite, maar goed het is de eerste poging en het is wel duidelijk dat mijn lichaam meer hormonen nodig heeft. Wie kent dit? Iedereen heel veel succes!! Kim nog een weekje he voordat je mag testen! Ik duim. Gr Jootje
  15. Ik onderga deze week een punctie in het sint lucas andreas ziekenhuis in amsterdam. Iemand ervaring met de pijnstilling daar? Hoorde oxazepam en een opiaat en prikjes bij de vagina. Hoop dat iemand me meer kan vertellen!
  16. Babyenschede goed om te lezen! Josette heel veel succes! Ik ben vsndasg in het zkhs geweest voor een echo. Helaas is er na 16 dagen deca en 1 week gonal F 225 eenheden, nog weinig te zien. Ik moet maandag terugkomen... Ze zei dat het normaal was maar had toch liever eitjes gezien!
  17. Hi meiden, ff een vraagje. Ik ben nu va 17 aug deca aan het spuiten en sinds 5 dagen gonal. Gisteren voelde ik me in ene erg licht in mijn hoofd worden. Wie kent dit? En ik voel nu ook rommelen in mijn buik, licht opgezet. Normaal? Eerste x dat ik ivf behandeling doe. Moet donderdag weer voor echo. Gr jootje
  18. Jo en mamavan seppe veel sterkte....! Jesse en Nybia hoe is het nou? Ik zit inmiddels op dag 13 met spuiten (decapeptyl) en was in het begin nog wel vrij positief. Had weinig bijwerkingen, maar sinds een week worden het er toch wel steeds meer... Voel me toch wel down en heb echt al een paar dagen hoofdpijn. Ook kan ik moeilijk stil zitten(heb ik normaal nooit last van :laugh:) en heb energie voor 100, dus vrij lastig met die hoofdpijn, verplicht me zelf toch wel om te zitten. Daarnaast slaap ik moeilijk. Zo ff lekker klagen lucht ook wel op. Het spuiten ging me in het begin nog wel makkelijk af maar steeds vaker doet het pijn en pak ik toch maar een koelelement om te verdoven. Lijkt af en toe wel of de naalden bot zijn. Ook heb ik wel wat bloeduitstortingen op mijn buik inmiddels. Donderdag moet ik weer naar het ziekenhuis voor controle en hoop ik dat ik de tweede spuit erbij mag gaan zetten en dat de bijwerkinghen verdwijnen. Ben benieuwd naar jullie verhalen! Gr Jolanda
  19. Valt mij 1000% mee. Ben nu op dag 7 en heb nergens last van!
  20. Jij ook Nybia!!!!! Succes morgen!
  21. Bedankt Ilse en Jo! Zit nog niet zo lang in de MMM, en begin me er nu een beetje echt in te verdiepen. Heb eerst een beetje mijn kop in het zand gestoken en gewacht op de eerste spuitdag. Dit is bij mij de 21ste dag van mijn cyclus. Waarom bij jou de 2de Ilse? Ik begin m nu echt te knijpen en ben erg bang voor wat de hormonen met me gaan doen, niet eens voor het spuiten zelf. Maar goed...zal wel loslopen...
  22. Hallo allemaal! Ik heb me ook maar even aangemeld. Aanstaande woensdag 17 augustus begin in met mijn eerste IVF poging en dus mijn eerste spuit. Ik ben best wel zenuwachtig. Ik ga jullie verhalen allemaal volgen en nu maar even de vele verhalen lezen. Succes allemaal. Gr Jootje Kinderwens sinds januari 2009. mei 2010 eerste bezoek fertiliteitpoli augustus 2010 bbz, endometriose ontdekt na operatie, eileiders behouden. Geen duidelijke reden waarom zwanger worden niet lukt, waarschijnlijk de endometriose... Rest is allemaal ok. 17 Augustus 2011 start eerste IVF poging.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden