Jump to content

Lieff

Members
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Lieff

 • Rank
  Kleuter
 1. Lieff

  Overstimulatie?

  Ik drink inderdaad veel water en 1 liter sportdrank per dag. Dat zei de arts al na de punctie. Ik heb toen niet aan overstimulatie gedacht, pas een dag later toen ik zo'n buikpijn had. Maar jij kreeg dus wel de tp, dat stelt me wat gerust. Voor ons nog even afwachten. Bedankt voor je reactie.
 2. Lieff

  Overstimulatie?

  Donderdag heb ik de punctie gehad, er zijn 12 eicellen gevonden. Ik heb al een week voor de punctie last van opgezette buik en buikpijn en nu, 3 dagen na de punctie nog steeds. Gisteren en eergisteren kon ik bijna niks, sinds vanochtend is de pijn minder, maar mn opgezette buik blijft. Als alles goed gaat heb ik dinsdag de tp, maar ik ben nu bang dat ik overstimulatie heb en een evt tp daardoor niet kan doorgaan. Of neemt de onzekerheid/angst het over... Wie heeft er overstimulatie gehad en hoe ging dat?
 3. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Wat fijn zeg! Welke onderzoeken krijg je nog? In overleg met mijn huisarts hoef ik niet te stoppen met mn anti migraine medicatie, dus we konden de afspraak vervroegen. Volgende week vrijdag hebben we de afspraak staan, daarna gaan we beginnen!
 4. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Hoe is het gegaan?
 5. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Gisteren in het ziekenhuis geweest en het ging goed. Een echo gehad en bloedonderzoek. Op de echo geen endometriosecystes, dus ik hoef niet geopereerd te worden en ook niet 3 maanden aan de hormonen om alles stil te leggen! Tegen de verwachting in kunnen we over een maand starten (moet eerst een maand gestopt zijn met mn anti migraine medicijnen). Goed nieuws! Maar toen begonnen we te rekenen en blijkt dat we in dezelfde periode zitten als bij onze dochter. We vinden het nu wel lastig om te beslissen, beginnen of toch nog een paar maanden wachten. Ik zou het niet leuk vinden om rond dezelfde dag te bevallen (voor mn dochter), maar ja wie zegt er dat het lukt? Tranenmettuiten: Nog een paar dagen en dan hebben jullie de intake! Hoe gaat het met de andere meiden?
 6. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Hebben jullie voor jullie zoontje ook ivf gedaan of ben je toen op de natuurlijke manier zwanger geraakt? Is inderdaad lastig dan he als je niet weet wat voor onderzoeken er gedaan gaan worden. Sowieso genoeg inwendige echo's, daar kan je je al op voorbereiden ; ). Nog 2 dagen en dan weten wij meer... begin wat nerveus te worden. Wij worden trouwens behandeld in UZ Gent, en jullie?
 7. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Ik hoop het! Ik heb endometriose, dus ze moeten eerst kijken hoe het er uit ziet. Het kan dat ik eerst geopereerd moet worden of 3 maanden kunstmatig in de overgang. Ik weet niet of de optie meteen beginnen er ook is, ik hoop het wel, maar het is nog onzeker. Durf niet teveel te hopen, want als ik dan eerst geopereerd moet worden valt het zo tegen. Voor jou is het ook nog onzeker, lees ik in je eerdere bericht. Maar wel fijn dat de intake dichterbij komt, weet je in ieder geval meer. Spannend allemaal!
 8. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Leuk dat er toch nog reacties zijn! Wij hebben woensdag een gesprek, spannend. liefdevol: weet je inmiddels wanneer jullie kunnen starten? Arianna: hoe gaat het spuiten? tranenmettuiten: wij gaan ook voor een tweede kindje, onze dochter is 3! Heftig wat je meegemaakt hebt. Wanneer is de intake? Mirela: wat ontzettend verdrietig wat jullie meegemaakt hebben. Knap dat jullie weer de stap gaan zetten.
 9. Lieff

  Ivf/icsi januari 2016

  Wie begint er ook in januari 2016 met ivf of icsi? Wij hebben dan een intake voor de behandeling voor een 2e kindje. Spannend weer! Onze dochter is bijna 3 jaar. Ik zie best op tegen de behandeling en ben ook wat bang voor de resultaten, omdat het 4 jaar geleden niet zo goed was (behalve het eindresultaat ;) ), maar we gaan er weer voor! Wie kletst er mee?!
 10. Lieff

  Vraag UZ Gent

  Bedankt voor je reactie!Wat een lange wachttijd bij Prof de S, daar had ik niet op gerekend, dacht een maand of 4 ofzo. Ik vind het zo vroeg om nu al te bellen. Fijn om nog eens te lezen dat je goed met haar kan praten, het eerste gesprek willen we sowieso bij haar. Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen in Gent?
 11. Lieff

  Vraag UZ Gent

  Ik heb een vraagje wbt UZ Gent. In 2012 hebben we een geslaagde ivf poging gedaan in UZ Gent. Onze arts was toen Dr. van de Kerckhove, dit vooral omdat ik geopereerd moest worden aan endometriose en hij voert die operaties uit. Een prima arts, maar niet zo spraakzaam ;). Ik had tijdens de punctie 10 eicellen waarvan er 2 bevrucht zijn. Van de 2 embryos is er 1 teruggeplaatst en ons wondertje is 9 maanden later geboren :))). De andere embryo kon niet ingevroren worden. Omdat ik zwanger was en dolgelukkig ben ik niet in gesprek gegaan over het bevruchtingsresultaat, de oorzaak enzo. Maar nu onze dochter een jaar is en we eind volgend jaar terug zouden willen gaan voor een 2e kindje, beginnen de vragen te komen en ook de onzekerheid, want zo'n wonder, mogen we dat nog eens meemaken. Nu wil ik dus eind volgend jaar (ja is nog ver weg ;)) een gesprek plannen in UZ Gent, maar kan ik dit gesprek bij Prof de S plannen en dan later de behandeling door iemand anders? Ik hoef niet perse door haar behandeld worden, maar ik wil graag een goed gesprek over onze eerste behandeling. En als ik over haar lees krijg ik het idee dat er met haar goed te praten valt en je alles kan vragen en een duidelijk antwoord krijgt. Wat denken jullie? En is er een lange wachttijd voor Prof de S of kan ik rond juni bellen voor ong. november?
 12. Zal vandaag de 123 speen van Avent halen, hopelijk lukt het daar wel mee. Bedankt iedereen.
 13. Bedankt voor de reactie! Even gelezen over 123 speen en ik lees dat het met de 123 speen erg snel gaat, dat de fles vaak in 5 min. leeg is. Is dat bij jullie ook zo?
 14. Vanavond voor het eerst 1,5e lepel Rijstebloem bij de fles gedaan (180cc/6), maar de speen is niet groot genoeg. Ze was druk aan het zuigen, maar ze kreeg er bijna niks door. Welke speen moet ik gebruiken? Ik gebruik Avent speen nr. 2, maar heb ook een Difrax fles speen S, die laatste heb ik vanavond niet geprobeerd. Heb nog wel geprobeerd om in een oude speen nr. 2 een groter gat te maken, maar dat lukte niet. Met welke speen geven jullie de Rijstebloem?
 15. Ik ben onder behandeling geweest in UZ Gent i.v.m. endometriose en ivf. Als je er vragen over hebt, pb me maar.
×

Important Information

Terms of Use