Ga naar inhoud

Lieff

Leden
  • Aantal Items

    283
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lieff

  1. Lieff

    Overstimulatie?

    Ik drink inderdaad veel water en 1 liter sportdrank per dag. Dat zei de arts al na de punctie. Ik heb toen niet aan overstimulatie gedacht, pas een dag later toen ik zo'n buikpijn had. Maar jij kreeg dus wel de tp, dat stelt me wat gerust. Voor ons nog even afwachten. Bedankt voor je reactie.
  2. Lieff

    Overstimulatie?

    Donderdag heb ik de punctie gehad, er zijn 12 eicellen gevonden. Ik heb al een week voor de punctie last van opgezette buik en buikpijn en nu, 3 dagen na de punctie nog steeds. Gisteren en eergisteren kon ik bijna niks, sinds vanochtend is de pijn minder, maar mn opgezette buik blijft. Als alles goed gaat heb ik dinsdag de tp, maar ik ben nu bang dat ik overstimulatie heb en een evt tp daardoor niet kan doorgaan. Of neemt de onzekerheid/angst het over... Wie heeft er overstimulatie gehad en hoe ging dat?
  3. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Wat fijn zeg! Welke onderzoeken krijg je nog? In overleg met mijn huisarts hoef ik niet te stoppen met mn anti migraine medicatie, dus we konden de afspraak vervroegen. Volgende week vrijdag hebben we de afspraak staan, daarna gaan we beginnen!
  4. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Gisteren in het ziekenhuis geweest en het ging goed. Een echo gehad en bloedonderzoek. Op de echo geen endometriosecystes, dus ik hoef niet geopereerd te worden en ook niet 3 maanden aan de hormonen om alles stil te leggen! Tegen de verwachting in kunnen we over een maand starten (moet eerst een maand gestopt zijn met mn anti migraine medicijnen). Goed nieuws! Maar toen begonnen we te rekenen en blijkt dat we in dezelfde periode zitten als bij onze dochter. We vinden het nu wel lastig om te beslissen, beginnen of toch nog een paar maanden wachten. Ik zou het niet leuk vinden om rond dezelfde dag te bevallen (voor mn dochter), maar ja wie zegt er dat het lukt? Tranenmettuiten: Nog een paar dagen en dan hebben jullie de intake! Hoe gaat het met de andere meiden?
  5. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Hebben jullie voor jullie zoontje ook ivf gedaan of ben je toen op de natuurlijke manier zwanger geraakt? Is inderdaad lastig dan he als je niet weet wat voor onderzoeken er gedaan gaan worden. Sowieso genoeg inwendige echo's, daar kan je je al op voorbereiden ; ). Nog 2 dagen en dan weten wij meer... begin wat nerveus te worden. Wij worden trouwens behandeld in UZ Gent, en jullie?
  6. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Ik hoop het! Ik heb endometriose, dus ze moeten eerst kijken hoe het er uit ziet. Het kan dat ik eerst geopereerd moet worden of 3 maanden kunstmatig in de overgang. Ik weet niet of de optie meteen beginnen er ook is, ik hoop het wel, maar het is nog onzeker. Durf niet teveel te hopen, want als ik dan eerst geopereerd moet worden valt het zo tegen. Voor jou is het ook nog onzeker, lees ik in je eerdere bericht. Maar wel fijn dat de intake dichterbij komt, weet je in ieder geval meer. Spannend allemaal!
  7. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Leuk dat er toch nog reacties zijn! Wij hebben woensdag een gesprek, spannend. liefdevol: weet je inmiddels wanneer jullie kunnen starten? Arianna: hoe gaat het spuiten? tranenmettuiten: wij gaan ook voor een tweede kindje, onze dochter is 3! Heftig wat je meegemaakt hebt. Wanneer is de intake? Mirela: wat ontzettend verdrietig wat jullie meegemaakt hebben. Knap dat jullie weer de stap gaan zetten.
  8. Lieff

    Ivf/icsi januari 2016

    Wie begint er ook in januari 2016 met ivf of icsi? Wij hebben dan een intake voor de behandeling voor een 2e kindje. Spannend weer! Onze dochter is bijna 3 jaar. Ik zie best op tegen de behandeling en ben ook wat bang voor de resultaten, omdat het 4 jaar geleden niet zo goed was (behalve het eindresultaat ;) ), maar we gaan er weer voor! Wie kletst er mee?!
  9. Lieff

    Vraag UZ Gent

    Bedankt voor je reactie!Wat een lange wachttijd bij Prof de S, daar had ik niet op gerekend, dacht een maand of 4 ofzo. Ik vind het zo vroeg om nu al te bellen. Fijn om nog eens te lezen dat je goed met haar kan praten, het eerste gesprek willen we sowieso bij haar. Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen in Gent?
  10. Lieff

    Vraag UZ Gent

    Ik heb een vraagje wbt UZ Gent. In 2012 hebben we een geslaagde ivf poging gedaan in UZ Gent. Onze arts was toen Dr. van de Kerckhove, dit vooral omdat ik geopereerd moest worden aan endometriose en hij voert die operaties uit. Een prima arts, maar niet zo spraakzaam ;). Ik had tijdens de punctie 10 eicellen waarvan er 2 bevrucht zijn. Van de 2 embryos is er 1 teruggeplaatst en ons wondertje is 9 maanden later geboren :))). De andere embryo kon niet ingevroren worden. Omdat ik zwanger was en dolgelukkig ben ik niet in gesprek gegaan over het bevruchtingsresultaat, de oorzaak enzo. Maar nu onze dochter een jaar is en we eind volgend jaar terug zouden willen gaan voor een 2e kindje, beginnen de vragen te komen en ook de onzekerheid, want zo'n wonder, mogen we dat nog eens meemaken. Nu wil ik dus eind volgend jaar (ja is nog ver weg ;)) een gesprek plannen in UZ Gent, maar kan ik dit gesprek bij Prof de S plannen en dan later de behandeling door iemand anders? Ik hoef niet perse door haar behandeld worden, maar ik wil graag een goed gesprek over onze eerste behandeling. En als ik over haar lees krijg ik het idee dat er met haar goed te praten valt en je alles kan vragen en een duidelijk antwoord krijgt. Wat denken jullie? En is er een lange wachttijd voor Prof de S of kan ik rond juni bellen voor ong. november?
  11. Zal vandaag de 123 speen van Avent halen, hopelijk lukt het daar wel mee. Bedankt iedereen.
  12. Bedankt voor de reactie! Even gelezen over 123 speen en ik lees dat het met de 123 speen erg snel gaat, dat de fles vaak in 5 min. leeg is. Is dat bij jullie ook zo?
  13. Vanavond voor het eerst 1,5e lepel Rijstebloem bij de fles gedaan (180cc/6), maar de speen is niet groot genoeg. Ze was druk aan het zuigen, maar ze kreeg er bijna niks door. Welke speen moet ik gebruiken? Ik gebruik Avent speen nr. 2, maar heb ook een Difrax fles speen S, die laatste heb ik vanavond niet geprobeerd. Heb nog wel geprobeerd om in een oude speen nr. 2 een groter gat te maken, maar dat lukte niet. Met welke speen geven jullie de Rijstebloem?
  14. Ik ben onder behandeling geweest in UZ Gent i.v.m. endometriose en ivf. Als je er vragen over hebt, pb me maar.
  15. Helaas wel ja :(. Ik hoop dat het nu eens snel gaat stoppen hoor!
  16. Leuk dat je het nog even laat weten, we hebben toch een tijd veel gedeeld hier. Gefeliciteerd met jullie zoontje! En lekker genieten nu! Fijn dat het goed gaat! Wel heel verdrietig dat zijn oma een paar weken voor de geboorte is overleden, heftig hoor. Liefs Lieff
  17. Ik ben al 6 weken aan de pil (zo snel gestart i.v.m. endometriose), maar dat heeft helaas ook niks geholpen. Ik wacht het deze week nog af en daarna ga ik bellen voor een echo. Bedankt voor de reacties.
  18. Sorpresa: jij dus ook wat langer gevloeid. Heb je wel een echo gehad, omdat je nog wat vloeide? Ik heb ook al 2 kijkoperaties gehad en viel inderdaad wel mee. Zie ook niet perse op tegen het lichamelijke, maar tis meer psychisch. Na de bevalling dacht ik wel even genoeg onderzoeken enzo te hebben gehad, maar dat gaat nu dan misschien ook niet op. Kim: ben blij met je berichtje, dank je wel! Nu weet ik toch een beetje wat me evt. te wachten staat. Ik hoop nog steeds heel hard dat het vloeien snel uit zichzelf stopt!
  19. Ik las dat ze het eerst met de hand eruit proberen te halen onder volledige narcose of ruggenprik.
  20. Bedankt voor je reactie. Dus het vloeien zou nog wel kunnen stoppen, daar hoop ik dan maar op! Iemand ervaring met een operatie?
  21. Ik weet niet goed waar ik mijn vraag moet plaatsen, aangezien er geen kopje 'na de bevalling' is. Dus plaats hem maar hier. Ik ben 7 weken geleden bevallen en ik vloei nog steeds. Het is niet veel, maar wel rood en met kleine stolsels. De nacontrole bij de vk heb ik gehad en zij zei dat ik het moet afwachten tot week 8. Maar aangezien dat dat nu al over een week is, heb ik niet de hoop dat het nog gaat stoppen. Dan zou ik dus voor een echo moeten en als er een stukje placenta is blijven zitten moet ik geopereerd worden. Hier zie ik toch wel tegenop, zeker omdat ik in 2011 al 2 keer geopereerd ben i.v.m. endometriose. Dus mijn vraag: heeft iemand zo'n operatie gehad? En hoe was dat? Of misschien heeft iemand ook langer bloedverlies gehad en is het toch nog gestopt? Hopelijk kan iemand me een beetje gerust stellen.
  22. Keesie: ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met je gaat. Ik zie dat je al een tijdje niet meer online geweest bent, maar misschien krijg je nog wel een melding van dit bericht. Ben je al bevallen of bezig met de laatste loodjes? Ik ben 2 weken geleden bevallen van een meisje :).
  23. Pippe: wat een schatje! Geniet van jullie kleine jongen! Claudia: ik heb hetzelfde. Tijdens de zwangerschap wilde ik zoveel mogelijk genieten en heb ik alles weggeschoven (en daar heb ik geen spijt van), maar ik merk nu dat alles er uit komt en het verwerkt moet worden. Het is toch allemaal niet niks he. Met ons meisje gaat het trouwens heel goed. Tis zo'n lieverd en we genieten volop van haar! 's Nachts komt ze pas na 6 uur, ze slaat dus 1 fles over, wauw haha! Ondanks dat ben ik wel moe en probeer ik te herstellen van alle pijnlijkheden down under ;). Geniet allemaal van jullie kindjes!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden