Jump to content

Joline

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Joline

 • Rank
  Baby
 1. Jaaaa sas wat een geweldig nieuws!! Gefeliciteerd!
 2. Ik hoop het ook!!! Hopelijk kun je wat slapen en heb je morgen goed nieuws!!!
 3. Gefeliciteerd judy! Spannende tijd voor je! Fijn dat je al zo vroeg een echo krijgt om te kijken of alles goed zit! hopelijk zie je dan dat alles goed is en kun je iets meer gaan genieten! Succes meid!
 4. Ik wist net voor carnaval dat ik zwanger was. Dus dat werd ook niet makkelijk. Heb gewoon niet gedronken en dacht tja is niet anders. Natuurlijk viel het op maar er is me niets gevraagd.. Bij 9 weken ook verteld omdat er weer allerlei feestjes aankwamen en het zat was haha..
 5. Oh ik ga voor je duimen!! Wat spannend! Succes de komende dagen en hopelijk een positieve uitslag!!
 6. Christel fijn dat alles goed was bij de test en ook weer op de echo! en wat leuk een meisje! Sas, hier zwanger geraakt van een verse terugplaatsing dus geen ervaring met cryo... Hoe is het met jou? Gefeliciteerd piene! En liantje lekker genieten van je meisje! Hopefulness hoe is het bij jou?
 7. Alles zag er nog steeds goed uit en het geslacht was te zien.... it's a boy!! Voel me verder ook erg goed. Jij ook gefeliciteerd, hoe gaat het met je?
 8. He meiden, wat goed om te lezen dat alles goed gaat! Wat fijn ook christel dat de combinatie test in ieder geval goed was. Hier niet gekozen voor de nipt. Vandaag weer echo gehad (12+5). Alles zag er goed uit! 8mei alweer terug voor de volgende controle en doen dan ook weer een echo. Wat een geluk. Als het beetje goed ligt weten we dan ook het geslacht.. leuk! Hier gekozen voor een kleine verloskundige praktijk in de buurt. Vriendin van mij zat er ook. Maar 2 verloskundige dus veel persoonlijk contact en ze maken eigenlijk bijna altijd een echo. Dus dat is een extraatje wat het leuk maakt! Voel me verder zelf ook echt goed dus genieten. En hier ook al best een buikje eigenlijk haha. Hopelijk blijft het ons allemaal zo goed gaan :)
 9. Spannend sas! Het is zo verschillend bij iedereen. Ik heb weinig symptomen gehad. Alleen soms krampen. Duim voor je dat je snel hier aan mag sluiten en dat de spierpijn bij je een voorteken is!! Christel ook spannend altijd die uitslag. Hier nog aan het overwegen of de nip-test willen doen..
 10. Vanmorgen ons kleintje weer mogen bewonderen! Wat een mini mensje al. En het was zo druk aan het bewegen we hebben het hartje ook horen kloppen nu. Helemaal verliefd!!
 11. Wat goed om te lezen dat alles goed gaat Ik mag morgen weer...
 12. Super goed om te horen!! Lekker genieten!
 13. Joline

  zwanger 2016

  Wat een prachtig meisje liantje! gefeliciteerd!
 14. Fantastisch dat het hartje zo klopte!! Het is niet leuk te horen.. maar komt vast goed! Hopelijk haalt ie dat straks gewoon in! Hier liep het ook 1 dag achter. Maar als we niet via ivf of icsi geholpen waren weet je de bevruchting niet zo precies en zouden ze het misschien niet opmerken.. (is een gedachte van me..?)
 15. Fijn hoor allemaal geen heftige krachten! ik mag volgende week ook weer voor een echo nu alweer zin in!!
×

Important Information

Terms of Use