Jump to content

3x3

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3x3

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey @Kitje ik hoop het ook! Hadden jij en @Nora90 de 2e ww afnemende symptomen? @Nora90 dit soort dingen heb ik veel gelezen op blogs en dit lijkt bij een aantal vrouwen die gewoon een normale zwangerschap hebben doorlopen.
 2. Hallo iedereen , Inmiddels ben ik 11 dpo/ 7dp4dt. Eergisteren mega emtioneel, snel echt van niks naar woedend. Gisteren leken mijn borsten minder hard en pijnlijk. Vandaag ook minder gevoelige borsten. Wel enorm slecht humeur. Zeer duidelijke dromen. Vandaag heb ik het heel de dag warm. Ik ben een mega koukleum, dus dat ik appart. Ik zit nog aan de Utro bolletjes dus geen touw aan vast te knopen. Hoe gaat het bij jullie?
 3. @Marsukar @LouLou1980 @Nora90
 4. @Kitje bedankt voor je reactie. Hij liep goed op schema hebben ze bevestigd. Dus we gaan ervoor. Voor de een of andere reden ben ik zo zen van binnen. Een kalm onderhuidsgevoel. Heb het gevoel dat het gelukt is. Hoe gek het ook klinkt. De afgelopen twee keren ging het up en down en nu voelt t alsof het goed is. Maaaaaar we zien het wel!! Heb de 2e en de 3e dag na de terugplaatsing, (gisteren en eergisteren) sexy gedroomd. Heeeeeeel sensueel aan het zoenen met iemand. @Onzefamilie ik ben er ook voor je!!
 5. @Nora90 bizar hoe het bij iedereen anders is. Daarmee ook gerustellend!! Wat een heerlijke tijd voor je! Ondanks wat kwaaltjes, die denk ik altijd in het niet vallen, omdat er zoiets moois tegenover staat (weet niet of dat te romantische gedacht is) Hier gaat het zijn gangetje. Ik zit er goed in mijn vel. De afgelopen keer helemaal niet en de eerste keer meer ups en down. Ik gebruik 3 x per dag utro. Heb opgezette boobies en verder niet zo veel. Yes!!! Vandaag wat opgezocht over embryo's en hoe ze groeien. Ik heb een 4 dag oude, 14 cellige embryo teruggeplaatst gekregen. Nu lees ik dat hij op die dag 4 een klompje cellen wordt en niet meer te tellen valt. Dit proces was nog niet gebeurd. Dus nu hoop ik dat dit kort na de terugplaatsing is gebeurd!! Sorry dit is mega technisch. @Kitje heb je last van de medicatie?
 6. Ja hebt gelijk!! Ben het helemaal met je eens!! Let it goooo
 7. Hai Nora Ik ben zo blij voor je!! Hoeveel pogingen heb je gedaan? En dat roken, misschien is dat nu alleen even zo omdat je het niet mag en je brein spelletjes speelt met geur. Ik zelf heb nog een opgezette buik en kan nog niet alles aan qua broeken. Mijn joggingsbroek voelt zelfs te strak. Gisrerenavond met plassen had ik toch ineens een steek die ik herkende van de andere keren, maar veel korter en niet achterelkaar. Net met plassen geen steek. Wat waren jou symptomem na de terugplaatsing? Ik ben zelf ook nog nooit zwanger geweest BTW. Liefs!
 8. Het is allemaal niet niks. Dat je blaasjes maar goed mogen groeien. In welk ziekenhuis wordt je behandeld? Ik in UMC Utrecht. Heel fijn ziekenhuis. En ja!! Hoe waanzinnig als we allemaal zwanger kunnen raken deze maand. We gaan ervoor!!! Ik heb nog steeds geen pijnscheuten gevoeld in mijn baarmoeder. Ik hoop zo dat het een goed teken is.
 9. @Kitje haii bfn staat voor negatieve zwangerschapstest. Ik ben ook warrig in mijn uitleg. Helaas bij alle drie de pogingen 1 terugplaatsing. We meer embryo's, maar wij doen PGD. Ivm uitsluiten ziekte. Alles kan gebeuren met die blaasjes. Ik zal aan je denken de komende tijd. Uiteindelijk moet 1ntje het doen. Had jij nog cryos hiervoor? Ohja!! Die eerste week is leuk en die tweede week onuitstaanbaar lastig.
 10. @Kitje Geen enkel probleem. Wij zijn inmiddels bezig met de 3e en laatste poging en nu heb ik het idee dat ik de afkortingen etc ken. Het was een 4 dagen oude emnryo. Bestaande uit 14 cellen. Ik mag 21 Jan testen. Ik lees je berichten hierboven en wens je heel veel sterkte. Waar ben je nu in het traject?
 11. Dat is lief!!! De vorige twee keer na de terugplaatsing heb ik de ochtend en dag erna heel veel pijnlijke steken. Vanochtend niet. Poeehh hopelijk is dat goed nieuws. Ik wens iedereen heeft veel geluk en sterkte met alles. Heel veel liefs!!
 12. Hallo iedereen!! Ik ben nieuw hier. Wij doen PGD. Dit is onze laatste poging. Beide keren een BFN. Vandaag een terugplaatsing gehad van een 14 cellige embryo. De wachtweken zijn begonnen.
×

Important Information

Terms of Use