Jump to content

Hanniebal

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hanniebal

 • Rank
  Peuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Nina79 ik zou het even navragen bij het ziekenhuis. Bij mij hadden ze gezegd dat het niet uitmaakt wat voor bloeding, zodra je een maandverband gebruikt(of in principe zou gaan gebruiken) zit je op d1 van je cyclus. Online las ik inderdaad van alles over helderrood enzo maar dat kwam niet overeen met wat de gynaecoloog zelf tegen me zei.
 2. @Stel jij mocht toch vandaag testen ?
 3. @Kitje das inderdaad al snel maar dat is alleen maar fijn. Volgens mij ben je zeker van je zaak dat je dit kind echt wilt. We worden er niet jonger op hoor. Een goede vriendin van mijn moeder zei wel eens dat ze toch liever haar kids op 32 jarige leeftijd had gehad ipv 39 en 41, omdat ze toch niet dezelfde energie had. Dat vond ze jammer. Maar goed, ze kon er ook niets aan doen. Ze was trouwens extreem actief nog hoor en haar kinderen zijn inmiddels volwassen en die hebben een heel fijne jeugd gehad hoor. ik probeer maar te zeggen: kijk maar na die eerste zwangerschap hoe je je voelt. Na mijn zoontje trok ik een tweede zwangerschap echt niet het jaar daarop en zelfs niet het jaar daarop. Kijk gewoon hoe het gaat. Zou natuurlijk heel mooi zijn als alles wel gaat zoals je wilt maar tis wel ver vooruit kijken. Ik vind het echt mega spannend voor je. Helemaal zo een trip in het buitenland erbij. Geweldig dat dit allemaal gewoon kan hoor. ik hoef geen bloedtesten voorlopig. Volgende is een echo. Ik probeer er niet veel aan te denken en ook niet te veel na te denken over wat ik allemaal in mijn buik voel. Spoken allemaal. Het gaat gewoon een verassing zijn. If Its meant to be, Its meant to be. Rest blijft koffie dik kijken. Ik probeer er gewoon vanuit te gaan dat het allemaal goed gaat dit keer.
 4. @Kitje dankjewel meid. Ik ben ook blij hoor en heb goede moed eigenlijk. We Shall see. Veel dank iig. Doet me goed. ik zou voor “vers” gaan omdat dat toch altijd beter is dan iets wat eerst ontdooit moet worden? Klinkt mij gewoon logischer. Als ik jou hoor praten dan denk ik dat je er 2 moet terugplaatsen. Je wilt een tweeling. Ik zou echt alles op alles zetten en echt doen wat je hart je zegt. Anders kun je spijt krijgen. Ga voor hetgeen je het meest blij van wordt nu. Niet teveel rationaliseren. denk je dat je het aan kunt en zegt je hart dat je dat moet doen: go for it. Ik zou dat kleinere pakket kiezen omdat de kansen zo goed zijn. Waarom zoveel geld uitgeven als de kans groot is dat het met 1 embryo al lukt? maar goed, ik snap je wel. Het scheelt maar 2 duizend en het geeft nog meer kans he. Dus als je er niet krom van ligt, kan ik dat goed begrijpen. Wacht anders tot je daar bent en in gesprek gaat met ze. Misschien hebben ze zelf ook een meer op maat advies. Zou logisch zijn. Dan ben je volledig geïnformeerd en heb je uitgedacht wat je zelf wilt en beslis je daar zodra je met ze hebt gesproken. Als dat kan...... wat een moeilijke beslissingen allemaal! Pffffffff ik wens je kracht en wijsheid
 5. @Kitje Letland! We hebben al genoeg gedoe toch ? En 6 eitjes! Ik denk dat je met verse eicellen van een jong iemand snel genoeg zwanger bent. 12 lijkt me echt te veel hoor. Zonde van je geld. Je hebt een top oventje: eitje erin en bakken maar! ik zou dan niet voor 2 terugplaatsen gaan tenzij je echt dolgraag 2 kinderen wilt en daarvoor risico s wilt nemen. Blijft meer kans op complicaties geven he, meerlingen zwangerschap. Ik zou die extra stress niet willen. Bij mij zijn er twee teruggeplaatst in de hoop dat 1tje blijft plakken. Ik dacht ik geef je even mijn eerlijke mening, soms is dat fijn (Vind ik) en anders is het totaal niet opdringerig ofzo bedoelt hoor. Wil gewoon even met je meedenken! @Anneliesje Dankje! jasses wat een K periode zeg, maar ik weet zeker dat betere tijden gaan komen hoor. Heel goed dat je even de tijd nam voor jezelf! Als ik wat kan doen: let me know. Ik snap het niet helemaal: je kunt toch niet zwanger worden als je nog resten in je hebt? Of is na de menstruatie er allemaal uitgekomen en was dit de maand erop? Het verhaal met de resten ken ik helaas maar al te goed: blijf er niet te lang mee rondlopen. Ze kunnen een kijkoperatie doen om het te checken en indien nodig dan laatste stukjes weghalen. Dat is totaal niet invasief en je bent heel snel weer je oude ik. In tegenstelling tot heel veel andere methodes. maar goed, je weet zelf het beste wat goed voor je voelt. Volg dat. @Stel: ik duim heel hard voor je. Mega spannend. @Nina79 voor jou ook. Als het via de natuurlijke weg lukt: hiep hiep hoi Lijkt me heerlijk voor je. ik eindig met mijn eigen grote nieuws: ik ben zwanger, ook volgens de bloedtest. HCG was 234 ofzo. Hij zei dat het prima is. Over drie weken eerste echo (omdat ik dus 3 miskramen heb gehad achter elkaar rond 8 a 9 weken). Fingers crossed en bidden En alles wat maar kan!! Emmy: blijf aub leven dit keer!!
 6. Ja, die eicel donatie klinkt wel goed. Ze kunnen de perfecte situatie creëren. En als je bm mooi is: bingo. zijn het echt absurde bedragen ? Of is daar ook regelgeving voor? Gemaximeerde tarieven. het is allemaal heel duur natuurlijk. Wij betalen zo’n 70 procent zelf. Het gaat om niet gecontracteerde privé kliniek. En in buitenland mogen ze hogere tarieven vragen. Ik heb van de eerste poging nog steeds geen eindfactuur gehad en Dus ook geen indicatie wat de totale kosten gaan zijn ......maar goed: het is alles waard. ja, ik heb niet veel getreurd om miskramen , dagje gehuild en weer verder maar dat kwam omdat ik dacht: NEXT time komt het zeker goed. Maar DAT gevoel, van het kan gewoon, dat is er nu beetje vanaf. De angst en spanning is heel hoog, omdat het verlangen zo duidelijk wordt. Ik schrik gewoon van mijn eigen verdriet. Ik ga meestal gewoon sterk door. Wat er ook gebeurt, maar nu overvalt het verdriet me. zit echt met dikke tranen uit het niets te huilen. Pffffffff heftig joh. Ik wens jou heel veel wijsheid en kracht !! en mega bedankt voor het duimen: dat kan ik goed gebruiken en ik kan alle positieve energie gebruiken !
 7. Ok. Heb je dit uit je gesprek met de arts over eicel donatie ? Heeft het je op andere ideeën gebracht ? ja, dat doordelen is door de kwaliteit van de eicellen. Ik heb drie miskramen gehad en allemaal rond 8 a 9 weken. Ik merkte er helemaal niets van, dus kwam er steeds bij de echo achter en vervolgens kwam de miskraam niet op gang en dat heeft soms echt maanden geduurd. Laatste keer zei de verloskundige bij 8 weken dat ik voorbij kritieke punt was en de embryo zo een sterk hartslag had dat ik me echt geen zorgen meer hoefde te maken. Een week later was het dus toch mis. Toen wilde ze me niet meer curetteren en heb ik van eind december tot juli het jaar erop met embryo weefsel rond gelopen. Ongelofelijk. Dat is waar ik nu ook tegenop zie: die spanning van een embryo die niet goed doordeelt en alsnog een miskraam. Pffffff dus als ik nu zwanger blijkt te zijn van “redelijke embryo’s” ben ik weer zo bang van het vervolg. Ik klink nu misschien heel negatief, maar het zijn wel dingen die door je hoofd spoken en ik durf ze hier te uiten. Ik hoop natuurlijk dat het dit keer heel anders is, maar ik ga nergens vanuit. Kans op miskramen is ook gewoon heel groot bij hogere leeftijd. pregnyl spuiten was trouwens twee dagen voor de punctie, dus dat moet er wel uit zijn lijkt me. de dingen waar we nu ons mee bezig moeten houden he?! Ben blij dat het allemaal bestaat hoor, maar geeft ook heel andere uitdagingen weer. maar goed, No pain no gain zullen we maar zeggen. Als het meant to be is, zal het gebeuren en anders niet
 8. @Kitje er zijn veel dingen in dit leven waarbij je je mag afvragen of egoïsme een rol speelt en of dat mag maar bij een kinderwens niet !! Het is het meest natuurlijke verlangen dat bestaat en het mag er echt zijn. Natuurlijk moet je ook nadenken over wat je je gaat vertellen als het er eenmaal zou zijn en of je daar zelf achter kunt staan. Snap ik helemaal maar egoïsme mag! De definitie van een kinderwens is nl egoïsme, of zoiets hhhhh. Begrijp je wat ik bedoel? Ik denk dat jij heel bewust en met heel veel liefde een kind op deze planeet zet, in tegenstelling tot heel veel anderen die maar lukraak wat doen of die wat overkomt.... zijn je eigen eitjes uitgesloten eigenlijk? Wie zegt dat met een nieuwe ronde hormonen niet nog een aantal eitjes komen en bij jou zijn het ook nog hele goede eitjes! Ondertussen kon ik mezelf vanmorgen niet meer inhouden (opgejut door jou!!! ) en heb ik een test gedaan. Hele lichte streep kreeg ik......Kijk maar. hemeltergend spannend dit proces.......
 9. @Kitje goed dat je er wel over in gesprek gaat, eicel donatie. Zelf vind ik DNA niet zo mega belangrijk denk ik. Natuurlijk is een kind van jezelf het mooiste maar is een kindje dat in je groeit niet ook heel erg van jou? Blijft natuurlijk een heeeeeeel persoonlijke afweging. Lastig ook. ik probeer echt niet te doemdenken, van mezelf ben ik eigenlijk mega positief. Denk altijd dat ik alles kan en me overal door heen sla. Maar op dit baby gebeuren punt zijn de signalen die ik krijg zo kei negatief, dat het me heeel moeilijk af gaat. ik ga toch af op het rationele / feitelijke en dat is (de hoop) me in dit proces gewoon heel erg afgenomen. Ik hoop het natuurlijk echt heeel erg maar het is ook zo pijnlijk. ik weet niet hoe jullie zoooo positief durven zijn. Heel moedig vind ik dat. Ik heb trouwens wel een test liggen, misschien test ik nog wel. Ik zei toch: je hebt me op ideeen gebracht. Het was echt niet in me opgekomen de vorige keer.
 10. Uit een bloedtest blijkt het dus eerder. deze week vind ik echt moeilijk. Pffffffffffffffff word toch niets maar ja, ondertussen is de hoop groot.
 11. Vast wel maar ik doe gewoon wat mij verteld word zo doen ze het daar. wanneer had jij je transfer precies ? Ik op zaterdag 1 feb.
 12. @Kitje Hoe is je week gegaan ?
 13. Hi @Stel heel herkenbaar. Aankomende donderdag ga ik naar Antwerpen voor een bloedtest, in de middag ofzo word ik dan gebeld. fingers crossed. Ik duim voor ons! @Nina79 Hoe is het met spuiten ? Hoe voel je je ?
×

Important Information

Terms of Use