Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    3
  • views
    595

Entries in this blog

Mijn 3e ivf achter de rug

Ik heb inmiddels mijn 3e ivf achter de rug en ik ben zwanger!!!!! Gisteren mijn eerste echo gehad en een vruchtje met een kloppend hartje gezien. Rekening houdend met de punctie zou ik gister precies 8 week zwanger zijn geweest. Alleen volgens de echo was ik pas 7 week en 4 dagen zwanger. Volgens de arts niks om zorgen over te maken omdat het waarschijnlijk een meetfout zou zijn. Maar toch ben ik erg bang en onzeker.   Over 2 week (11 november)heb ik een afspraak bij het zkh bij mij in de bu

Tas

Tas

nog eventjes geduld......

Nog eventjes geduld en dan mag ik voor mijn 3e IVF behandeling.En als het aan mijn verzekering ligt ook direct mijn laatste.:tearyeyed: . Dat maakt het allemaal wel extra spannend.   Sinds mijn 2e operatie heb ik last van duizelingen en hartkloppingen.Ik heb een hartfilmpje laten maken en daar was een kleine afweiking op te zien.Nix ernstigs gelukkig.Maar naar aanleiding daarvan heb ik wel aanvullende onderzoeken gehad.Kwam daar nix byzonders uit dan hoorde ik nix van het zkh en kon ik bellen

Tas

Tas

De zon schijnt

De zon schijnt:icon_sunny: het is heerlijk buiten,en toch kies ik er voor om binnen te zitten.Met de hoge bloeddruk die ik sinds de operatie heb en de verschijnselen daardoor vind ik het eng om van het zonnetje te genieten.Maar dat niet alleen.Het lijkt wel of ik in een dip zit.:BangHead:Diep binnen in mij voel ik een enorme boosheid en machteloosheid die mijn humeur geen goed doet.Ik baal van mezelf en van mijn lichaam.Ik laat mezelf steeds weer in de steek.Waarom kan ik geen kindje krijgen?Waa

Tas

Tas

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use