Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    3
  • views
    569

nog eventjes geduld......


Tas

965 views

 

Nog eventjes geduld en dan mag ik voor mijn 3e IVF behandeling.En als het aan mijn verzekering ligt ook direct mijn laatste.:tearyeyed: . Dat maakt het allemaal wel extra spannend.

 

Sinds mijn 2e operatie heb ik last van duizelingen en hartkloppingen.Ik heb een hartfilmpje laten maken en daar was een kleine afweiking op te zien.Nix ernstigs gelukkig.Maar naar aanleiding daarvan heb ik wel aanvullende onderzoeken gehad.Kwam daar nix byzonders uit dan hoorde ik nix van het zkh en kon ik bellen met de ha voor de uitslagen.Een paar dagen geleden kreeg ik een brief van het zkh waarin stond dat ik een afspraak heb op de 17e met de cardioloog om de uitslagen door te nemen.

 

Nu denk ik dat er nix byzonders of ernstigs is,maar ik houd mijn hart vast met het oog op de komende ivf.Als dat maar door mag gaan.Ik ben echt bang dat het uitgesteld moet worden of wat dan ook.En ik leef zo naar mijn komende behandeling toe.......

 

Zodra ik na de 17e begin te menstrueren mag ik met de pil beginnen.Hihi dat is ook best spannend.Ik heb niet echt een regelmatige cyclus en volgens mij moet ik ergens tussen nu en over een week ongi worden.Haha het is dus er op of er onder.Of ik heb mazzel en kan al heel kort na de 17e met de pil starten of ik heb pech en moet een hele maand wachten.

 

Haha en ik maar denken dat ik een saai leventje heb:glasses9::glasses9:

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use