Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    3
  • views
    572

Mijn 3e ivf achter de rug


Tas

475 views

Ik heb inmiddels mijn 3e ivf achter de rug en ik ben zwanger!!!!! Gisteren mijn eerste echo gehad en een vruchtje met een kloppend hartje gezien. Rekening houdend met de punctie zou ik gister precies 8 week zwanger zijn geweest. Alleen volgens de echo was ik pas 7 week en 4 dagen zwanger. Volgens de arts niks om zorgen over te maken omdat het waarschijnlijk een meetfout zou zijn. Maar toch ben ik erg bang en onzeker.

 

Over 2 week (11 november)heb ik een afspraak bij het zkh bij mij in de buurt en daar krijg ik als alles goed is blijven gaan weer een echo.Volgens de punctiedatum zou ik dan 9 week en 6 dagen zwanger moeten zijn en volgens de echo van gisteren 9 week en 3 dagen.Ik hoop toch zo dat het dan wel op de goede lengte zit en dat alles goed is

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use