Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,621

Terugplaatsing


Raba

177 views

 Share

Donderdag 22 juli was de punctie en directe tese. Vrijdag 23 juli en zaterdag 24 juli ochtend in spanning gezeten en zaterdag in de middag kregen we een belletje. Er waren er 3 goed gedeeld.

Dit was wel een tegenvaller. Omdat er 9 eitjes bevrucht waren. De kwaltiteit wisten ze nog nog niet maar dat kregen we zondag te horen. Ze vroegen of we nog steeds bij B kwaliteit of c kwaliteit er 2 wilde teruggeplaatst hebben. En bij A kwaliteit 1. Nou zei ik wij willen er eigenlijk ook bij A twee terug geplaatst hebben daar denk ik nu al een paar weken hetzelfde over. Ze was er niet blij mee aangezien een tweeling zwangerschap meer risico's mee brengt. Maar als u het wilt dan wil ik het nu graag weten. Want dan kan ik ze gereed maken voor de terugplaatsing. Zo gezegd zo gedaan. S'morgens gekeken op de digipoli daar werd gezegd dat we 2 van 1 kwaliteit hadden en 1 van 1 kwaliteit. Mijn man had gelezen en zei dat we waarschijnlijk 2 b hadden en 1 Atje.

Maar toen we zondag de 25 ste in het ziekenhuis waren bleken het 3 atjes.

2 werden teruggeplaatst om 13:10.

We waren erg blij. En er bleken 4 rietjes zaad ingevroren te zijn van de tese. Mijn man was emotioneel. Er werd eerst een gelei op je buik gedaan en daar konden ze de echo mee doen. Toen ze hem hadden gevonden. Vonden ze hem eigenlijk niet vol genoeg. Ik was een uur daarvoor wel naar de wc geweest maar inmiddels toch gedronken. Gelukkig is het wel gelukt. Ze prikken met een soort rietje door je baarmoeder. Dat vond ik best gevoelig. Dan kan je om de monteur zijn dat ze in de baarmoeder worden gezet. Heel indrukwekkend. Daarna kregen we een foto van de echo en ze zaten erin. Zo bijzonder.

Wij vonden het prettig om nog even te liggen alles om te zorgen dat het blijft zitten. We mochten naar dezelfde kamer als toen ik de punctie had gehad. Echt zo lief en fijn. En toen heb ik de vaginale pillen alvast ingebracht. (mijn vriendin heeft de behandeling in Belgie gehad en daar raden ze dat aan, en aangezien ze in Belgie verder zijn hebben we dat ook gedaan net als na de punctie een uur blijven liggen)

Even later kwam Jasper waar ik ook na de punctie mee op de kamer heeft gelegen ook liggen. Want mijn moeder zei tegen haar moet je ook niet liggen Raya is gaan liggen.

We hebben gezellig samen gekwekt. En daarna zijn we gezamelijk het ziekenhuis uit gegaan. Zij had een tp van 2 ctjes. Mijn ouders en schoonouders en man stonden erop dat ik in een rolstoel het ziekenhuis zal verlaten. Ik heb dat gedaan. En in de auto benen omhoog. En daarna meteen mijn bed in. Nu wachten tot 9 augustus en dan hopen dat onze 2 atjes het goed doen.

Ik vond het best eng om naar de wc te gaan. En had nog wel pijn tijdens de grote boodschap.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use