Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,263

5 wkn - Bloeding


ivfmoeder

556 views

Ik ben vandaag 5 weken zwanger, en ik heb het gevoel dat het niet goed gaat. Na de TP heb ik elke dag wel wat bloedverlies gehad. Een paar drubbels oud (bruin) bloed. Ik dacht dat de Red Devil eraan kwam, maar had een positieve zwangerschapstest op de testdag. Na deze test had ik nog steeds bloedverlies.

Vanochtend had ik het huis gestofzuigd, en ik voelde al wat steken in mijn buik. Deze steken maakte plaats voor een flinke menstruatiekramp. Toen ik naar het toilet ging, zag ik bloed op mijn papier. Deze keer geen bruin, maar rose bloed! Ik schrok hier enorm van. Ik ben nu erg verdrietig, omdat ik denk dat deze poging uiteindelijk niet gelukt is.

Mijn temperatuur is ook niet meer hoog. Deze is gedaald tot onder de 37 graden Celsius. Dit is voor mij een teken dat ik ongesteld moet worden.

7 Comments


Recommended Comments

dit is erg om te lezen, maar tot 8 weken kan je wel en innestelingsbloeding hebben.Hopenlijk is het dat.heb je al naar jouw geneacoloog gebeld of gehoord.Nattuurlijk ken jij je eigen lichaam het beste maar hoop toch voor je dat het allemaal goed afloopt ik wens je het toe en hou je sterk

Link to comment

Karin, wat herkenbaar. Ik heb na mijn positieve test ook een aantal dagen bruin en rood verlies, ook in combinatie met krampen. Gelukkig is het bij goed gegaan, maar er valt helaas niks over te zeggen. Heel veel sterkte en ik blijf voor je duimen.

 

Liefs, Kim

Link to comment

hoi Karin,

 

als je het niet vertrouwt zou ik morgen even het ziekenhuis bellen, of bij de gyn langsgaan...ik hoop en duim dat het toch nog goed zit...heb nu een paar meiden op het forum gezien die ook bloedverlies vlak na de positieve test hadden en nu nog steeds zwanger zijn...

 

sterkte meid!!!

 

x

Nico

Link to comment

Hoi Karin,

Jij en alle andere meiden kennen me niet...lees geregeld mee op dit forum! Maar het is super herkenbaar! Vanaf de test-dag verlies ik ook al steeds een beetje bloed. Alle kleuren van de regenboog, bruin, rose, helder rood,, oranje etc... 3 positieve testen! Bloed testen ook super positief!

Inmiddels zitten wij nu in de 7 wkn en as woensdag hebben wij de eerste echo. Mega spannend of alles wel goed is, ik durf gewoon bijna niet! Heel veel sterkte en we duimen voor ons allen op een goede afloop! Grtz Lea S

Link to comment

Bedankt voor jullie reacties. Ik had vandaag mijn (1e) echo, en het zag er allemaal goed uit. Er was ook bloedstolsel te zien. Die veroorzaakt het bloedverlies. Mijn lichaam zal die zelf wegwerken of in zich opnemen. Ik voel me blij en opgelucht, en kan nu echt zwanger zijn.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use