Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    73
  • views
    1,883

Een dubbel gevoel...


KrisKras

565 views

Na drie maanden rust.. verdriet en afscheid nemen is het tijd geworden om onze laatste poging te gaan doen. Niet omdat ik denk dat er een kleintje zal komen, maar omdat ik merk dat ik het niet helemaal af kan sluiten zolang die poging er nog ligt. Ik wil het afsluiten, ik ben er klaar mee..

 

De afgelopen drie maanden heb ik mezelf weer teruggevonden! Nu realiseer ik me pas wat die hormonen een impact hebben gehad op mijn hele gemoedstoestand en mijn lijf! Ik was zo enorm labiel, en nu sta ik weer stevig in het leven :)

Waar ik dus ook het meest tegenop zag was het weer gaan spuiten van de hormonen.. maar zo gezegd, ik moet er maar even doorheen, dan heb ik het gehad en kan ik verder met mijn leven en dit stuk echt af gaan sluiten..

22 juli de tweede evaluatie, de arts constateert een laag eicelreserve, traag reagerende embryo's en verhoogde kans op miskraam. Zijn advies is om te starten met kort protocol, op CD1 Deca, en vanaf CD2 Gonal-f 300 erbij. Zo gezegd.. zo gedaan, op 24 juli CD1 --> Deca gestart. Op 26 juli echo en dat was weer teleurstellend.. Er liggen maar twee follikels klaar. ICSI wordt afgeblazen en ik ga verder met spuiten van Gonal-f 75 voor een IUI. Maandag 1 aug. echo.

Ik heb er dus helemaal geen vertrouwen in dat het iets gaat worden en ik heb een heel dubbel gevoel... natuurlijk wil ik onze laatste ICSI poging niet verspillen aan twee follikels en sta ik achter de keuze om deze poging af te breken, maar aan de andere kant voel ik me rot..want nu kan ik het nog niet afsluiten.. Het is nu afwachten wanneer ik genoeg follikels heb om de ICSI door te kunnen laten gaan....

2 Comments


Recommended Comments

Kriskras, balen meid. Nu kun je inderdaad nog steeds niet afsluiten. Hoop dat jullie laatste keer wel gaat lukken!

 

Hoe is de echo gegaan?

 

sterkte meid!

 

liefs,

Tool

Link to comment

Gisteren de IUI gehad, er zat uiteindelijk nog maar 1 follikel, maar ja niet geschoten is altijd mis denken we maar.. Wanneer nu de laatste ICSI zal komen weten we niet, elke maand weer spuiten en beginnen met kort protocol in de hoop dat er een keer genoeg follikels klaarliggen.. afwachten dus maar weer, en daar wordt ik nu zo moedeloos van en daarom wilde ik het eigenlijk afsluiten, maar voor mijn gevoel kan dat nu niet omdat ik moet wachten op die laatste poging.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use