Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    73
  • views
    1,831

Afscheid nemen van een wens


KrisKras

694 views

Ik ben afscheid aan het nemen van onze kinderwens. Het voelt als een rouwproces, ben verdrietig en voel me leeg..

 

Ik weet nog niet in welke vorm we het afscheid gaan gieten.. een derde poging komt misschien ook nog wel een keer, maar ik weet eigenlijk vrijwel zeker dat ik nooit een mama ga worden..ik weet niet het is een gevoel, en ik moet ook reëel zijn, de kans is nu eenmaal niet zo groot.

 

Ik huil veel, werk even niet volledig. Het is een onzichbaar verdriet.. ik weet nog niet hoe ik het uit moet leggen aan mensen die het niet kennen. Het zal in de loop der tijd misschien allemaal op zijn plek vallen..

 

Nooit een kindje dat onvoorwaardelijk van mij zal houden.. ik ben op zoek naar hoe verder.. de tijd zal het leren.

Ik wil iedereen hier bedanken voor alle steun die ik heb gekregen, ik zal waarschijnlijk nog wel zo af en toe langs komen maar ik ga (voorlopig) niet meer in behandeling. Ik vind het belangrijk om het jullie via deze weg te laten weten want jullie hebben me tenslotte al die jaren zo enorm gesteund!

Dank... en ik hoop dat voor jullie alle dromen uit zullen komen!

KrisKras

 

 

13 Comments


Recommended Comments

he meis....

 

Das effe schrikken....

 

Wat kan ik meer doen dan je een hele dikke virtuele knuffel geven.

 

Meid.. sterkte, en ik hoop echt dat je straks weer wat meer licht ziet schijnen..

 

Liefs Simba

Link to comment

Oh lieverd,

 

Ik heb er geen woorden voor. Kan me niet voorstellen hoe verdrietig je moet je zijn. Ik hoop zo sterk dat een wondertje jullie gegund is.

Ik geef je een hele dikke knuffel ((((knuf)))).

 

Liefs Elke

Link to comment

Lieve KrisKras,

Wat vind ik dit erg om te lezen. Ik herken precies hoe je je voelt.

Ook ik was aan het accepteren dat het gewoon nooit ging lukken. Dat voelt zo onwijs K!

Door ons enthousiastme voor pleegzorg en adoptie lukte het me meer en meer om het te 'verwerken', ookal is dat totaal niet hetzelfde en kan dit het nooit vervangen.

Maar toen werd ik ineens zwanger van onze vijfde icsi. Niet normaal toch?

Nou ja, deze verhalen ken je allemaal en je denkt vast dat het niet op jou slaat. Misschien is dat ook zo, en misschien wel. De wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik hoop echt heel erg dat het voor jou alsnog vroeg of laat gaat gebeuren.

Lieve Kris, heeeel veel sterkte. Je weet dat wij dit verdriet van jou begrijpen en je kan het hier altijd kwijt!

Dikke kus,

Armanda

Link to comment

Ik wil je een hele dikke knuffel geven, vind het heel verdrietig om dit te lezen.

het is jullie zo gegund.

Ik hoop dat het rouwproces er voor zorgt dat het een plekje krijgt ook al zal dat altijd een gevoelig plekje blijven in je hart.

 

heel veel liefs dikke knuffel Medusa xxx

Link to comment

:ach lieve Kriskras,

 

wat doet het me verdriet om dit te lezen...een besluit dat je liever niet neemt....

Dat het besluit je veel verdriet doet en brengt is heel begrijpelijk....

 

lieve meid...heel veel sterkte...ik hoop dat je voor nu de rust kunt vinden en weer meer kunt gaan genieten van het leven. niet meer het idee en gevoel hebben dat je stil staat...

 

lieverd...een hele dikke knuffel van mij voor jou....hoop dat jullie wens toch ooit in vervulling mag gaan!!!

 

liefs,

Nico:blowkisses

Link to comment

oh jeetje kris kras hier schrik ik van laat staan jullie. Ik wil jou en je partner een dikke digiknuffel geven.

Link to comment

Lieve Kriskras,

 

Ik wil je heel veel sterkte wensen. Wij zijn sinds december ook bezig met het loslaten van onze wens ...... en het is moeilijk ..... er zijn nu dagen dat ik er niet eens meer aan denk ...... en er zijn dagen dat het verdriet weer zo'n pijn doet ....... Omdat ik het allemaal zo graag anders had gezien ..... en omdat ik ook altijd de hoop heb gehouden dat het eens goed zou komen .....

Mijn 'trucje' is van alle dingen in m'n leven die WEL lopen zoals ik graag wilde en waar ik van geniet ........ nog veel bewuster genieten ...... om die positiviteit op zo'n moment echt en goed te voelen ...... zodat je je vooral in die eerste maanden toch ook even goed voelt op bepaalde momenten !

Misschien kun je er wat mee ? Dit verdriet zoekt ergens in je hart voor altijd een plekje .....

Veel sterkte en liefs, hope hope

Link to comment

KrisKras,

Na drie IVF pogingen en twee jaar (!) stoppen begon mijn kinderwens opnieuw op te spelen. Een vierde poging zouden we zelf moeten betalen. Ik had alle oude babyspullen al weggegeven als afsluiting! En ook niet gedacht dat ik het nog een keer zou proberen. Toch gedaan. En van die vierde ben ik zwanger geworden. Wat ik hiermee wil zeggen?

Niemand weet of het goed zal komen en wanneer het goed zal komen. Neem de rust die je nodig hebt, maar weet dat je nog een waardevolle kans tegoed hebt... Niet geschoten is altijd mis.

Sterkte.

Link to comment

Lieve KrisKras,

 

Moeilijk zal het zijn dit een plekje te moeten geven.

Samen hebben jullie elkaar hard nodig, vooral omdat er niet altijd een begrijpelijke reactie zal komen uit je omgeving die niet weet hoe dit voelen zal.

 

Veel sterkte gewenst samen, liefs Mientje

Link to comment

Lieve Kriskras

 

Wat erg!!! heb er geen woorden voor.

Ik wens jullie heel veel sterkte en geef je moet om dit ooit te kunnen dragen.

Liefs Jessica

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use