Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,506

twee jaar na dato


Tool

324 views

 Share

Precies twee jaar geleden moest ik me op vrijdagochtend om 9 uur melden in het ziekenhuis voor de curretage. Na behoorlijke krampen op de voorgaande woensdagavond bleek bij de echo van donderdagochtend dat het vruchtje er nog zat. Curretage werd dus ingepland. Uiteindelijk ben ik rond 4 uur gecurreteerd en de dag erna mocht ik weer naar huis. Zondag stond ik weer les te geven in de sportschool.

 

Nu, twee jaar later, ben ik weer ongesteld geworden en zijn we begonnen aan onze 4e behandeling voor een beeb.

Dit keer zijn we in Düsseldorf in behandeling en gaan we met het korte protocol van start.

 

Dat ziet er als volgt uit (in mijn geval dan):

dag 1: starten met suprefact, 2 keer per dag, 1 pufje per neusgat (de eerste pufjes zitten er alweer in, wat een smerig spul, yak)

dag 3: starten met menopur, 2 keer per dag 225 IE per keer, voor de stimulatie van de follikels

dag 8: eerste fm en 's avonds starten met 1 spuit cetrotide.

 

Omdat bij mij dag 8 op een zondag valt, zal ik de eerste fm waarschijnlijk een dag eerder hebben, dus op zaterdag (dag 7) en bij de fm krijg ik te horen hoe verder.

 

We zijn dus weer in de race.

Een dubbel gevoel toch wel.

 

Het leek nog zo ver weg, de start van onze 4e behandeling, icsi dit keer. En opeens is het dan zover. De maanden zijn voorbij gevlogen. Maar ben wel blij dat ik weer enkele maanden heb kunnen genieten van het leven, van ons leven.

Waarschijnlijk zal ik nu ook weer een gevoel krijgen dat ik stil sta, maar waarschijnlijk ook weer niet, want het gaat erg snel allemaal. Volgende week zaterdag waarschijnlijk al de eerste follikelmeting. Hoe snel kan het gaan?

Bij ons vorige ziekenhuis moest ik eerst 2 weken lang mijn hormoonhuishouding platleggen en dan nog eens twee weken stimuleren. Nu begin ik al op dag 3 met stimuleren. Gelukkig heb ik deze dag geen sportactiviteiten voor. Wel op de overige dagen. Ben benieuwd.

 

Een van de bijwerkingen van de suprefact kan zijn duizelig. Het kan ook de beoordelingsvermogen beïnvloeden. Ik laat maar mooi mijn liefje rijden naar de verjaardag van onze schoonzus.

 

We zijn weer in de race, een echte race dit keer, omdat het allemaal zo snel gaat.

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Lieve Tool,

 

Heel veel succes met de 4e poging. Uiteraard gaan wij er vanuit dat je zometeen harstikke zwanger :zwanger:bent!

En net wat je zegt je hebt weer even kunnen genieten en nu volop aan de bak!

 

Succes en we volgen je!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use