Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    73
  • views
    1,883

Even iets positiefs..


KrisKras

1,052 views

Daar ben ik wel aan toe.. na al deze jaren van teleurstelling op teleurstelling ben ik wel toe aan iets positiefs! Toen wij in 2009 besloten om te gaan trouwen was dit al ontstaan uit dit gevoel. We hielden ontzettend veel van elkaar, en dat wij kinderloos zijn en hoogstwaarschijnlijk ook blijven.. heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Mijn lieve God, wat houdt ik veel van deze man! Wat hebben wij toch veel mee moeten maken, wat is het toch moeilijk en hard. Nu na twee jaar komt de grote dag steeds dichter bij. We hebben al veel leuke voorbereidingen getroffen en proberen er beiden vollop van te genieten. Na weer een mislukte poging afgelopen week was ik intens verdrietig en hebben wij ons serieus de vraag gesteld of we hier wel mee door willen....of kunnen gaan. Het sloopt ons, elke maand weer die enorme teleurstelling. Ik was zo kapot en verdrietig dat ik niet kon werken, heb alleen maar gehuild en had letterlijk hartzeer. Langzaam probeer ik weer op te krabbelen.. heb de dokter gebeld voor een afspraak met een psycholoog die ons kan gaan begeleiden bij dit stuk.. de afsluiting.

Zaterdag werden we door onze vrienden verrast en zijn we de hele dag en avond op sleeptouw genomen. Ons vrijgezellenfeestje!! Dat was super gezellig! Voor het eerst in tijden heb ik weer een beetje genoten, en men zei tegen mij dat de lichtjes in mijn ogen weer voor het eerst schijnen. Ja.. die lichtjes zijn al een hele tijd ver te zoeken geweest.. Mijn vriend en ik hebben ons maar een even lekker in het nieuw gestoken, dat geeft een goed gevoel.. ik voel me weer iets vrouwelijker..aantrekkelijker.. ik wil zo graag weer een beetje leven.

Er zijn zo veel mooie dingen in het leven, mijn vrienden die zo'n feest organiseren voor ons, famillie die ook zo uitkijken naar onze bruiloft. Ik geniet er van..en het doet me zo goed te weten dat mensen zo veel om ons geven! Maar helaas vult het niet dat ene gemis op. Ik voel me vaak ontzettend alleen met mijn gevoel.

Nu even geen hormonen meer, even geen kinderwens...maar de komende maand genieten van ONS! Ik hoop dat ik dit alles een beetje los kan gaan laten en genieten van ONZE dag op 11-11-11!

7 Comments


Recommended Comments

Kriskras; Wat fijn om weer wat van je te horen op het forum. Moet nog wel eens aan je denken, hoe het met je zal zijn!!

Wat een ontzettend moeilijke tijd heb je al gehad, en nog!! Maar wat heerlijk, dat je nu deze geweldige dag krijgt om weer

naar uit te mogen kijken (wat een mooie datum zeg!!!) .

Deze tijd is zo bijzonder, en zo mooi!!Geniet daar maar lekker van, en k hoop écht dat je al je zorgen even los kan laten!!!

 

Kriskras, ik wens je een hele mooie, fijne en gelukkige dag toe, en ook een mooi en gelukkig huwelijk met heel veel liefde....

dat houd je overeind!!

 

liefs Tweety

Link to comment

Ik wens jullie een super dag! Dat hebben jullie zeker dubbel en dwars verdiend!

Geniet van deze dag, want hij is zo voorbij :-D

 

Liefs Elke

Link to comment

Kriskras, het doet me echt goed om te lezen dat je hebt kunnen genieten van jullie onverwachte vrijgezellenfeest!!!

Ik wens jullie heel veel plezier en een hele mooie dag toe de 11e van de 11e!!! Dit wordt jullie dagje!!! Geniet ervan!!!

 

liefs,

Tool

Link to comment

kan het nog gekker ?

trouwen op de meest maffe dag van het jaar

ahhhh vertel me dat jullie ook om 11 over 11 elkaar het ja woord geven

dan is carnaval echt goed begonnen jij met je eigen prins(carnaval)

Link to comment

Proficiat met jullie huwelijk, ik hoop heel erg voor jullie dat jullie de dag van jullie leven hebben gehad, ondanks al het verdriet en pijn die jullie hebben doorstaan en doorstaan. Heel veel geluk en liefde voor jullie tweetjes!!!!!

 

Heel veel liefs, Emely

Link to comment

Heee Kriskras,

 

Ik dacht ik ga eens kijken hoe het met jou is.

Wat mooi dat jullie getrouwd zijn !! Hopelijk was het een geweldige dag !!!! De datum is alvast mooi gekozen ja.

Ik wens jullie alle geluk en liefde toe, geniet van elkaar !!!!

De pijn zal er altijd wel blijven, maar hopelijk krijgt het uiteindelijk een plekje ....

veel liefs van hope hope

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use