Jump to content
  • entries
    7
  • comments
    3
  • views
    374

ICSI poging 4, Blogje 6-3


EmbrYootje

254 views

´De Samensmelting!´

 

Het ziekenhuis belde om te zeggen dat zaterdag om 9 u 50 de terugplaatsing is. Want er zijn 3 eitjes bevrucht! Seconden ervoor had ik nog snel een intuïtietestje gedaan en ook 3 gegokt. Hoera. Zal Lenny blij mee zijn want iedere keer is het een aantasting in zijn eigenwaarde als er eitjes zijn en het hele gebeuren valt of staat met de kwaliteit van het zaad. Goed nieuws dus, ben benieuwd hoe zich dat gaat voltrekken op zaterdag want de eerste keer waren er ook 3 maar bleven er 2 over die goed genoeg waren en de derde ging geloof ik de prullenbak in. Raar idee. Of zouden ze nu alledrie heel goed worden en allemaal teruggezet worden? Ik denk het niet want ze hebben liever geen meerlingen. Ik zou willen dat ik de innesteling positief kon beinvloeden, maar het enige dat ik hierover gevonden heb is een homeopatisch middel Juniperus Sabina D4 en daar is niet heel veel over te vinden. Niet genoeg om het te proberen vind ik. Verder lees ik iets over kinderaspirine nemen maar ook dat lijkt niet heel erg gestaafd te zijn met onderbouwingen. Niets aan te doen dus. Wat ik wel vreemd vond is dat ik geen instructie kreeg om te beginnen met de Progestan capsules, dus ik heb mijn oude aantekeningen er eens bijgezocht en daarin staat dat ik daarmee moet beginnen op de dag na de punctie. Dus vandaag! Gelukkig dat ik het uit mezelf nog wist. Dit is ter bevordering of stimulatie van het baarmoederslijmvlies of zoiets: "Als de bevruchting succesvol was kunt u starten met de Progestan capsules. Deze capsules brengt u vaginaal in. U gebruikt dezelfde avond nog twee capsules Progestan. De daarop volgende dagen gebruikt u drie maal per dag twee capsules. Het is het beste de tijdstippen van toediening zo gelijkmatig mogelijk over de dag te verdelen, en minimaal 15 minuten blijven zitten of liggen. de Progestan veroorzaakt een vaginale afscheiding. NB: Als u voor de terugplaatsing komt wilt u dan niet vlak ervoor uitplassen; de blaas moet bij de terugplaatsing liefst niet helemaal leeg zijn. Een volle blaas is niet nodig."

Ik had je gewaarschuwd -ietwat grafisch!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use