Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    73
  • views
    1,745

Chaos in mijn hoofd..


KrisKras

1,534 views

 Share

Gisteren kon ik er niet over schrijven/praten.. Ik heb bloed gezien..het is over. Ik heb zoo vreselijk hard gehuild, de hele middag, de hele avond en mezelf in slaap gehuild. Heb nu een enorme koppijn.

 

Als ik naar boven loop dan zie ik het 'kleine' kamertje...wat nu altijd een rommelkamertje zal blijven...geen kinderkamertje. Dat snijd door mijn hart. De wieg op zolder, waar mijn zusjes en nichtjes in hebben gelegen en klaar stond, wachtend op een volgend kindje...kan weer terug naar mijn vader... Geen geboortekaartjes of gelukkige mensen om me heen die me feliciteren en in de wandelwagen willen kijken... Dat zijn de dingen die nu door mijn hoofd flitsen. Het is een chaos, letterlijk een chaos in mijn hoofd.

 

Hoe nu verder, voor altijd met zijn tweetjes.. mijn wereld is uiteen gespat...

 Share

5 Comments


Recommended Comments

LIeve Kriskras, midden in het verdriet, je wanhoop is zo voelbaar. Voor mij is deze fase nu driekwart jaar geleden, het enige wat ik je kan zeggen is, neem de tijd, maak van je hart geen moordkuil, schaam je niet, en weet dat er betere tijden gaan komen. Het voelt nu als een diepe, bodemloze put, maar weet dat het uiteindelijk beter zal gaan, dat je weer vooruit kan gaan kijken. Nu is het belangrijk het rouwproces te doorlopen, met alle terugvalletjes en tegenslagen, ook dit is leven. Lieve Kriskras, dikke knuffel en heel veel sterkte voor jou en je man, xxx eef

Link to comment

ach nee, woorden schieten me niet binnen om je te troosten. kan je alleen een (virtuele) schouder aan bieden!

 

Sterkte meid!!

Link to comment

Lieve KrisKras, wat een verdriet. Heel veel sterkte gewenst om dit een plekje te geven.

Ook al zie je de zon nu nergens ... hij schijnt altijd ... ergens ... echt waar meis nu ben je ontzettend verdrietig en wanhopig maar er komt een moment dat je de zon weer gaat zien ... Neem je tijd.

Dikke sterkte knuf

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use