Jump to content

Daniella

Members
 • Content Count

  1,009
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Daniella

 • Rank
  Student
 1. Hoi Henne Meid, wat fantastisch dat je zwanger bent. Ik hoop dat je er toch een beetje van kan gaan genieten. Liefs Daniella
 2. He meid, hoe is het de 26e gegaan in DD? Heb je er een goed gevoel over? lfs

 3. Daniella

  1ste ICSI in Juni

  Hoi RooDje Welkom hier op dit fijne forum en alvast heel veel succes gewenst in juni met je eerste ICSI behandeling. Groetjes Daniella
 4. Hoi Wen Wat fijn dat je weer helemaal positief en vol goede moed teruggekomen bent uit Gent. Is inderdaad een lastige keuze om tot dag 5 te wachten. Ik zou, als dat mogelijk is, afwachten hoeveel bevruchtingen je dadelijk hebt en dan pas de keuze maken. Spannend dat je de pipelle gaat gebruiken en dat de afspraak al gepland staat. Kan me voorstellen dat je er wat "dubbele gevoelens" bij hebt. Angst om te beginnen, maar ook weer ontzettend zin om te gaan starten. Heel veel succes en ik blijf je volgen.
 5. Hoi Wen Spannend meid, bijna is het zover. Hoelaat moet je er wezen maandag? Kan me voorstellen dat je staat te springen om eindelijk de uitslagen te horen te krijgen. Ik hoop dat alles positief is en dat je snel weer van start kunt gaan.
 6. Hoi monika Meid, wat een ellende allemaal toch weer. Vind het zo ontzettend rot voor je dat dit je overkomen is. Je had zo je hoop hierop gevestigd en dan weer dit. Bah, wat is het allemaal toch oneerlijk. Uiteraard blijf ik voor je duimen voor een positieve test, maar als de dokters al gezegd hebben dat in combinatie met antibiotica de kans zeer, zeer klein is...... Hoe is het nu met je? Is de pijn al minder en moet je nog je bloed laten controleren voor die infectie? Ik hoop dat je in ieder geval snel weer opknapt. Liefs Daniella
 7. Daniella

  1001 vragen

  Hoi Kathy Heel veel succes in ieder geval met die "slopende wachtweken". Helaas is het zo dat de utrogestan bolletjes je heel erg kunnen misleiden. Er zit inderdaad niets anders op dan afwachten.
 8. Hoi Monika Zie nu pas je berichtje, dus dat betekent dat je vandaag de TP hebt gehad. Zijn ze beide teruggeplaatst? Zou inderdaad geweldig zijn als je binnenkort een positieve test in handen hebt. Het is je van harte gegunt. Ik blijf in ieder geval hard voor je duimen. Ik zit nog steeds te wachten, want ik heb mijn eerste gesprek in Dusseldorf op 26 april. Daarna hoop ik weer snel van start te gaan, want het begint nu wel weer te kriebelen om te gaan beginnen na zo´n lange "pauze".
 9. Hoi Megan Spannend meid en ik hoop dat dit voor jou ook een positieve uitpak zal gaan hebben. Kan helaas geen antwoord geven op je vraag, maar hoop dat iemand je hierbij kan helpen. Weet je al wanneer je precies van start gaat met je nieuwe behandeling?
 10. Hoi Lieff Ik moet eerlijk zeggen dat dit mij niet bekent is dat je de spuit ingedrukt moet houden als je hem eruit haalt. Ik heb bij al mijn behandelingen Gonal-F gebruikt en mijn gyn heeft dat nog nooit tegen mij gezegt. Je gebruikt 225ie dus dat zijn 3 klikjes en dan zit het vloeistof al in je lichaam. Ik ga er dus ook vanuit dat dit geen kwaad kan. Heel veel succes.
 11. Hey Monika Meid wat een fantastisch nieuws, 9 stuks. Hoe laat vandaag krijg je wat te horen? Ben je je zenuwen nog een beetje de baas :-) Zo zie je maar weer hoe het allemaal nog kan veranderen ivm het aantal follikels. Ik duim hard voor je mee voor een aantal mooie bevruchtingen.
 12. Hoi Eva Ik heb geen idee van de kosten van het bloedonderzoek in Gent, maar ik neem aan dat dat ook allemaal vergoed zal worden door de verzekering.
 13. Hoi Eve Heel mooi geschreven en absoluut met je eens. Slaap lekker vannacht Liefs Daniella
 14. Hoi Koekka Ik hoop zo voor je dat de rest van de follikels lekker zijn meegegroeid. Wat spannend voor je. Heel veel succes morgen.
 15. Hoi Eva Wat fijn dat ze in Gent tot dezelfde conclusie zijn gekomen en dat je nu weet waar de oorzaak ligt. Moet je nu ook al beginnen met het innemen van medicijnen of krijg je dat pas 14 mei te horen wat je moet gaan gebruiken? En wanneer heb je weer een afspraak staan in DD? Inderdaad net als Wen zegt..... kan je straks de uitslagen van het bloed met elkaar vergelijken en kijken of het allemaal overeenkomt. @Wen: Voor jou gaat het nu ook weer opschieten. 2 april had je toch je afspraak staan in Gent? Ook weer zo´n zin om van start te gaan? @Lieff: Hoe is het met je? Ik weet
×

Important Information

Terms of Use