Jump to content

Sandra81

Members
 • Content Count

  2,148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Sandra81

 • Rank
  Queen
 • Birthday 11/28/1981
 1. Minoes wat lees ik nu!!?? Gefeliciteerd!!!
 2. Gefeliciteerd! En een prachtige naam al zeg ik het zelf haha
 3. Wij hadden een groot samengesteld gezin en door ivf is de laatste telg erbij gekomen. Zo kan het natuurlijk ook :)
 4. Ik ben eigenlijk nooit op het forum maar kwam toevallig op je verhaal okaasan. Ik zit dus al 2 dagen te spieken Hoe het met je gaat. Ik hoop echt op goed nieuws voor je!
 5. Emsie ik wist het! Magische datum!!!
 6. Emsie wat zei ik??? Alvast stiekem gefeliciteerd :)
 7. Krijg je geen echo's dan van het ziekenhuis? Ik heb nooit een cryo poging gedaan maar colgens mij krijg je gewoon echo's om te kijken naar je ei?
 8. Emsie ik mocht 2 jaar terug op 11-11 testen. Hield het niet en heb de 7de getest. Hardstikke positief. Ik hoop dat dat jou ook mag gebeuren nu!!!
 9. Oh leuk leuk leuk happiness!! 2 prinsesjes and a prince!
 10. Ik vind dit zo gaaf! Gewoon 2 jaar later, dezelfde maand :) Jubelstemming hier, alsof ik zelf zwanger ben (echt niet!!! ;) )
 11. Chips en chocolade... jij bent gemeen! Haha Super hoor meid, laat jij je maar lekker verzorgen de komende 2 weken. Die kleine eskimo heeft er zin in begrijp ik :)
 12. Hey mijn afvalrace gaat top! Maandag stond hij op 75.1 hahaha 8 kilo eraf en 10 kilo vet! Nog 10 te gaan hahaha Sas sterre vind het gewoon leuk. Aks ik de bak pak loopt ze al naar haar stoel. Hihi Maar dank je :) en bij jouw dame komt het nog wel! Spannend hoor deze dagen voor jullie iggie ik duim ontzettend voor je. Als het goed is weet je nu al meee?? Slim sas dat je je ff ziek hebt gemald. Zeker ivm die overstimulatie. Lekker op het gemakje
 13. Ik hoop het met je mee! Sas hoe is het met jou? Kom je de dagen wat Door?
×

Important Information

Terms of Use