Jump to content

Wachtbankje november 2011


Fortuna
 Share

Recommended Posts

Hoihoi meiden, ik vind het tijd worden voor een november wachtbank. Ik kom van de beruchte rode augustus bank en ik ben toe aan groen, heel veel groen, groener dan groen! Wie komt mij gezelschap houden op de november bank? Ik kan wel wat steun gebruiken, jij ook?

 

Ik ben mijn 21e cyclusdag gestart met decapeptyl, 12 oktober de uitgangsecho en waarschijnlijk het startsein voor de Gonal F. Dan verwacht ik zo'n twee weken later de punctie en dan weer 2 weken later de test, er vanuit gaande dat er natuurlijk een mooie bevruchting heeft plaats gevonden. Dan zitten we dus inmiddels in november.

Ik voel een bepaalde rust en ik denk dat het mede komt door mijn wekelijkse acupunctuur bezoekjes (ik ben inmiddels 6x geweest). Ik heb in ieder geval een goed gevoel over deze ICSI poging, geen idee waar ik dat gevoel op baseer maar het voelt gewoon goed en ik ben er van overtuigd dat positive thinking zeker helpt.

 

groetjes van Nikkie

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 594
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja, ik doe mee (hopelijk)! Ik heb morgen een afspraak met de gyn en kan dan hopelijk deze week gelijk starten met de 1ste ICSI-poging voor een 2de kindje. Ik verwacht ergens deze week ongesteld te worden, als ik direct mag beginnen is eind oktober de punctie en hoop ik dus op het wachtbankje van november terecht te komen. En omdat een goed begin het halve werk is, gooi ik er deze

 

 

:goodluck:

 

en deze

:duimen draaien:

 

tegenaan om het november-wachtbankje goed af te trappen. Kom maar op met die positieve testen (en de zomerbabies)!

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

Ik sluit mij ook aan! Ik was mij eigenlijk net aan't afvragen of ik het wachtbankje voor november zou starten en toen ik inlogde was het er al :clap2:

 

Ik heb zowel op het rode augustusbankje als op het septemberbankje gezeten met cryotjes. Die zijn nu op, dus gaan we weer voor een verse poging. We hebben gisteren ons opstartgesprek gehad en het schema meegekregen. Ik krijg een schema met menopur en orgalutran. Nu is het wachten op de ongi en dan kunnen we van start... Ik verwacht ergens de tweede week van oktober, maar ben nogal onregelmatig, dus da's moeilijk in te schatten. Maar de testdatum zal in principe altijd in november vallen...

 

Hopelijk wordt dit echt een megagroen bankje!

 

:myfignerscrossed:

 

Groetjes,

 

Tascha

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi Ladies,

 

Ja ik ga me hier ook aanmelden ! We hebben even een rustperiode gehad ( laatste cry TP was ergens in mei ) en gaan nu door voor de 2e cryo TP. Ik moet ook wachten op de ongi, die zal ergens volgende week zijn en dan 10 dagen daarna een afspraak maken voor een follikelecho. Vind het wel weer spannend allemaal en heb er ook wel weer zin in! Dit is de laatste cryo uit de 1ste poging dusss I really hope so!!!!!!!!! En.....we maken er een groennnnnnnnn bankje van!

 

:positive energie:Lfs vlinder

 

Oja Ps: weet iemand hoe ik mijn gebruikersnaam kan wijzigen ? Ik kan het nergens vinden??

Link to comment
Share on other sites

Ik doe ook mee! Ik verwacht mijn ongi volgende week en mag dan als het goed is starten met onze eerste ICSI poging. Ik volg het korte protocol, dus heb w.s. eind oktober de puncie en dan ergens in november, als alles goed gaat en we een mooi embryo teruggeplaatst krijgen, testen. Spannend hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden!

 

Ik ga hier ook mee doen! Dit wordt onze derde en ws. laatste ICSI. Ik vind het allemaal heel eng en definitief klinken maar ik hoop natuurlijk dit bankje met een mooi groen kleurtje te verlaten:-)

 

Succes allemaal!!!

Link to comment
Share on other sites

@ABC. Hoe was je afspraak, heeft de gyn het startsein gegeven voor een brusje?

 

@Tascha. Suc6 met je verse poging.

 

@Vlinder27. Is zeker wel even lekker geweest die rustperiode? Even je lichaam weer je lichaam laten worden. En nu weer vol goede moed verder! Succes! Vanwege mijn leeftijd zijn wij zo snel mogelijk weer doorgegaan. Moest 1 cyclus wachten omdat er geen plaats was en ik moet toegeven dat het toch wel fijn was, even een korte rustpauze.

 

@Laila. Inderdaad spannend. Succes met jullie eerste en hopelijk ook laatste ICSI poging.

 

@Mynbaby. Ik duim voor een topcryo uit de vriezer en dan blijf ik duimen voor een plakkerd.

 

@Amy. Op naar een geslaagde laatste ICSI! Kan me voorstellen dat je het eng en definitief vindt klinken ... veel succes!

 

Nou meiden, laten we gaan voor een supergroen november bankje. Dat hebben we wel verdiend! Nogmaals allemaal veel succes!!!

En wat is het toch fijn dat dit forum bestaat om onze heftige & emotionele & moeilijke momenten met elkaar te delen. Want het is toch een rollercoaster waar we in zitten zeg!

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden!

 

Ik meld me ook aan voor het novemberbankje. Ik kom net van het septemberbankje af en zit nu in de pauzemaand tussen punctie en cryo. Afgelopen maandag had ik een positieve ovulatietest, dus ondanks de pauzemaand blijven we gewoon proberen! Over twee weken zou ik dan ongesteld moeten worden (tenzij ik zwanger ben natuurlijk! :icon_smile: ) en dan waarschijnlijk 3 weken daarna de tp.

 

Volgens mij wordt november een mooie maand voor ons allemaal! Heel veel succes!

 

Liefs, Linda

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden,

 

Ik wil me ook graag aanmelden voor het november bankje.

Zal wel echt eind november en misschien begin december worden maar ja dat maakt voor mij niets uit.

A.s vrijdag hebben we een gesprek bij de gyn en dan na ongeveer 2 weken starten met decapeptyl.

 

Hoop dat iedereen een goede poging tegemoed gaat en we het bankje mooi groen mogen laten kleuren!!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

hoi iedereen

Meld me ook graag aan voor het november-bankje... Na een aantal maanden pauze gaan we nu op voor icsi 2

Op 12 okt mag ik de puregon er bij gaan spuiten dan 19 okt naar nijmegen voor de 1ste fm... Spannend allemaal weer!!! :-)

Wens iedereen heel veel suc6 en geluk toe en dat november maar een super-groene-maand mag gaan worden....

Liefs mone

Link to comment
Share on other sites

Wat een drukte al inderdaad op dit bankje!

Vandaag bij de gyn geweest en we kunnen gelijk beginnen. Ben erg opgelucht, alles wat ik in gedachten had mag en werd zelfs geadviseerd door de gyn. Zodra ik ongesteld word (en dat verwacht ik morgen of vrijdag) kan ik beginnen met het korte protocol, dus vanaf dag 2 synarel en puregon. Over ruim 2 weken dus punctie en over een maand weet ik of ik zwanger ben. Wow, wat gaat dat dan snel opeens. 2 Weken geleden belde ik met het ziekenhuis om te informeren wat de gang is naar nieuwe behandelingen voor een 2de en kijk nu eens.

Iedereen veel succes in de maand november!

Link to comment
Share on other sites

He meiden,

 

Ik hoor ook op het novemberbankje thuis.

Zijn in augustus begonnen met IVF. Helaas is de 1e poging mislukt. Ondanks dat alles er voorspoedig uit zag. Embryo was ook super.... Maar helaas, dat zegt dus niets... Gelukkig hebben we 1 cryo. Nu dus wachten op m'n volgende cyclus. Dan wordt hij natuurlijk teruggeplaatst, dus zonder hormonen. Misschien met pregnyl voor de eisprong.

 

Meteen maar een vraag: duurde het bij jullie - na het mislukken van een poging - ook een tijdje voordat je volgende cyclus weer kwam? Normaal gesproken kun je die rode monsters wel weg blijven kijken. Maar als je ze nodig hebt dan blijven ze ineens weg..... GRRRR! Ik wil gewoon zo graag weer beginnen met een nieuwe poging!

 

Liefs Apple

Link to comment
Share on other sites

Hoi apple

Bij mij heeft het wel even geduurd voor het weer op schema was... Maar goed dat was bij mij... Hoop voor je dat je de rode duivels snel op bezoek krijgt zodat je verder kan

Liefs mone

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden van t november bankje, veel succes!

 

Misschien dat ik me ook bij jullie aansluit. Mijn menstruatie is dit keer 2 dagen later en als dat volgende maand ook zo is dan kan ik in november onze laatste cryo poging krijgen. Maar komt de menstruatie eerder, dan schuif ik door naar december. We gaan n.l 21-10 voor ruim 3 weken op vakantie naar Namibie!

Link to comment
Share on other sites

Ja, lekker he?

Na alle ellende weer eens kunnen gaan genieten!

En ook tijd voor elkaar hebben en tijd om goed te praten.

Ik twijfel zo wat ik na deze laatste cryo poging wil / moet doen...

Een 4e IVF in Gent proberen? Adoptie doorzetten? Of helemaal stoppen. Ik kom er maar niet uit....

Link to comment
Share on other sites

Heey meiden,

 

Het wordt hier zeker al gezellig druk!

 

@Nikkie, Die rustperiode is zeker lekker geweest, we zijn op vakantie geweest en hebben echt even alles opzij kunnen zetten. We hebben afgespoken om verder te gaan wanneer we ons er goed bij voelde. Ik ben 28 jaar dus vandaar dat we dat ook besloten hebben. Mag ik vragen hoe oud (jong) jij bent?

@Linda1978 en mijnbaby, succes met de cryo's!!! Ik gavoor mijn laatste cryo uit de 1ste poging... laten we hopen dat het gelukscryo's zijn en dat ze lekker blijven plakken!

@Amy81, ik kan me heel goed voorstellen dat een 3e en laatste ICSI heel spannend en eng is, Heel veel succes meid... Hebben jullie ook al definitief besloten om daarna te stoppen?

@Laila en abc, succes met jullie 1ste ICSI!!!!

@Tascha, Vervelend dat de vorige poging en de cryo's niet zijn gelukt, hoeveelste keer wordt dit voor jullie?

@Belladonna, Heerlijk zeg naar Namibië!!! Hopelijk zien we je nog op dit bankje, maar een vakantie en opladen is ook erg fijn en daarna weer vol goede moed beginnen.

@ Mone, Jullie hebben ook even een rustperiode genomen, heel veel succes met de 2e poging!

@apple2011, Ik hoop dat de ongi snel komt, het kan inderdaad iets langer duren maar je komt gewoon lekker op dit bankje!

@ALL, we maken er een super groen bankje van !!!!

 

Lfs vlinder

Link to comment
Share on other sites

Vlinder: Ik ben 30 jaar, 28 is ook een mooie leeftijd om het rustig aan te kunnen doen maar ik merk wel dat ik erg ongeduldig aan het worden ben, ben een beetje moe van de hele mmm...

 

Belladona: heel herkenbaar meid, wij zijn ook bezig met adoptie. Ik heb wel besloten hierna de adoptie door te zetten en misschien ooit in de toekomst nog eens te denken aan een betaalde poging maar SLIK ik vind het allemaal erg veel geld en je moet keuzes maken..., geweldig, Namibie!!!!

 

Gezellige drukte hier al!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use