Jump to content

EMama

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About EMama

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ervarene IVF dames, weten jullie hoe ik in Nederland een intralipiden infuus kan regelen? Het wordt vaak via DD aanbevolen maar ik zou het graag hier laten doen.
 2. Hallo! Ik zou graag ervaring delen over de ICSI im het CRG in UZ Brussel. Ik snap helaas niet zo veel van de Online updates die ik krijg over de behandeling en embryo ontwikkeling en beoordeling: Zijn hier Dames die meer ervaring met Brussel hebben? Ik hoorde zaterdag Dag 1 dat er 7 toen bevrucht waren. Gisteren kreeg ik te hoten dat er 13 in total eicellen onder observatie zijn om te bepalen of zij ook gaan delen en dat de definitieve bevruchting pas op Dag 3 wordt meegedeelt. Vandaag op Dag 3 las ik de update dat er 9 definitief bevrucht waren en in de ochtend op Dag 3: 7 van categorie 1 (excellent), 0 van 2 (goed) en 0 van 3 (slecht). Mijn twijfel is: waar zijn de 2 bevruchte eicellen? Lopen zij achter en zijn niet beoordeeld? Waar zijn 4 resterende eicellen die op Dag 2 gewoon gingen delen maar in de ochtend op Dag 3 niet meetellen? Blijkbaar tellen zij in Brussel zygoten 1PN (1 pronuclei) bij de bevruchting niet maar als zij gaan delen worden zij soms ook teruggeplaatst of krijgen een biopsie voor de PGS. Ik vind het zo verwarrend dat men deze automatische updates krijgt en in de realiteit zijn er veel meer embryos. Bedankt voor jullie ervaringen met embriologie in Brussel. Groeten. E.
 3. Beste Dames, Zou ik met iemand meerijden kunnen binnenkort? Mijn reis gaat naar MENiolan en ORGAstad en ik kan jullie overall ontmoeten. Ik zou zeer dankbaar zijn voor jullie hulp bij meerijden, mijn reis begint deze week al. Graag een PB. Groeten, E.
 4. Hoi Dames, Ik wacht op een behandeling in Brussel. Hebben jullie advies hoe ik de IVF medicijnen in Nederland kan komen? Ik heb een belgisch recept maar IVF klinieken in NL zijn niet bereid om deze te leveren. Hetzelfde is met echo en bloedprikken. Weten jullie een ziekenhuis in de Randstad welke aan bloedonderzoeken voor buitenland wel meewerkt? Bedankt.
×

Important Information

Terms of Use