Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,663

in duizend stukjes uiteengespat


Tool

519 views

tja...daar sta je dan...met de hoorn in je ene hand tegen je oor aan en met de andere hand het toestel vasthouden omdat de telefoon ergens staat waar we niet kunnen zitten omdat het snoer te kort is...

 

Onze droom is uiteen gespat...nog voordat ie überhaupt kon beginnen...had er gisteren bij de punctie al geen goed gevoel over...

 

De punctie gisteren viel op zich wel mee, al hadden ze nu meer moeite om mijn eierstok te vinden. Die lolligerd had zich namelijk achter mijn baarmoeder verstopt...dom ding...

Ze moest dus flink wroeten om mijn eierstok te zien...het aanprikken ging ook niet je van het...wel zoveel mogelijk aangeprikt...maar het resultaat was tegenvallend: 3 eicellen...zaad was wel weer goed genoeg voor IVF...Hoezo ligt het niet aan mij???

 

Vanochtend kon ik van de zenuwen al niet meer slapen. Liefje had dagdienst en moest dus om half 6 al opstaan. ben een uur later ook maar opgestaan...en dan is het nog lang wachten tot 9 uur....

Om half 10 ging de telefoon....met een knoop in mijn maag en keel nam ik op...Ze had helaas dus geen goed nieuws...

Van de 3 eicellen was er al eentje uit elkaar gevallen en bij de andere twee was nog steeds niets van een bevruchting te zien...maar ze zouden het in de gaten houden en morgenochtend zou het lab tussen half 9 en 9 uur nog eens controleren en dan worden we gebeld...maar ik heb er geen geloof meer in...

 

Dat was het dan voor ons...we willen nog wel een 4e IVF doen, maar ja...op dit moment denk ik...waarom??? We hebben er zoveel voor gedaan en gelaten...en weer de vraag: waarom???

 

laten we hopen op een heel klein ieniemienie wondertje...

3 Comments


Recommended Comments

lieve Nico,

 

zo oneerlijk en zuur, bah.

wij zijn voor de 3e poging naar dusseldorf gegaan, echt veel fijner.

lees maar eens in het dusseldorf topic, en ik zelf ben nu 25 wkn zwanger van ons wonder.

heel veel liefs en sterkte voor nu

Link to comment

Lieve Nico...wat een rotnieuws zeg! Ik ga duimen voor een wondertje, wie weet.. maar ik kan me voorstellen dat je nu heel erg verdrietig bent en er geen hoop meer op hebt.. Sterkte..

Link to comment

Lieve Nico, we kennen elkaar geloof ik niet, maar ik zag je blog.... echt heel erg verdrietig allemaal. Neem je tijd om het te verwerken, het is niet niks, zo'n teleurstelling weer... ik heb een keer hetzelfde gehad, sindsdien moet ik iedere keer fsh prikken om te bepalen of ik kan starten. Heb ook steeds maar 3 of 4 follikels. De eerstvolgende keer was ik zwanger. Helaas wel een miskraam met 11 weken... Heel veel sterkte in ieder geval xxx

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use