Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,263

13 wkn - Geen hartje met doptone


ivfmoeder

879 views

Ik ben nu 13 weken en 1 dag zwanger. Ik was vandaag op controle bij de VK. Ze kon geen hartje horen met haar doptone. Ik moet over een paar uurtjes terugkomen met een volle blaas. Ik maak me continue zorgen over deze zwangerschap. De vorige keer was de kleine niet beweeglijk en nu laat de kleine niet van zich horen. Ik vind het zo moeilijk om positief te zijn en te blijven. De afgelopen dagen hebben we het nieuws bekend gemaakt aan ons zoontje en ouders, en nu dit. Ik hoop dat ik over een paar uurtjes met positief nieuws kan komen. Verder twijfelen we nog steeds over het wel / niet doen van een vruchtwaterpunctie. :sad11:

10 Comments


Recommended Comments

Oooh dat is niet leuk.. heel veel sterkte voor straks en ik hoop dat je hier heel goed nieuws mag schrijven!! xx KrisKras

Link to comment

Ach jee dat is wel heel vervelend. Hoe logisch je ook na probeert na te denken, het ergste zit toch in je achterhoofd. Ik hoop dat je het hartje straks wel kunt horen!

Link to comment

Wat een onzekerheid!!! Sterkte met het doorkomen van de komende uren! kan me voorstellen dat je even niet weet waar je het zoeken moet.

Ik hoop voor je dat het allemaal goed blijkt te zijn.

 

lfs Snoeske

Link to comment

Lieve meiden,

 

Vier uur later een nieuwe poging om met de doptone naar het hartje te luisteren; deze keer met een volle blaas. Het duurde wel even, maar uiteindelijk kon de VK het hartje vinden. Ik voelde de spanning van me afglijden. Over vier weekjes mag ik weer terugkomen voor controle.

Ik denk dat ik in mijn achterhoofd met mijn leeftijd (40+) en voorgeschiedenis zit. Op de een of andere manier kan ik hierdoor niet echt genieten. Zo moeilijk.

 

Bedankt voor jullie reacties.

 

Karin

Link to comment

Ooohh!! Dat is even schrikken geweest voor je! Gelukkig heeft de vk het hartje toch nog kunnen vinden.

Hopenlijk maak je je nu niet meer druk :-D

 

Liefs Elke

Link to comment

Gelukkig goed nieuws. Ik vond/vind het ook erg spannend allemaal hoor en ik ben 27. Volgens mij komt het door onze voorgeschiedenis. We hebben allemaal veel meegemaakt en weten dat het niet vanzelfsprekend is. Geniet in ieder geval van dit goede nieuws!

Liefs,

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use