Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    73
  • views
    1,745

De laatste keer...


KrisKras

1,342 views

 Share

Vanavond voor de laatste keer spuiten, ja want ik heb goed nieuws! Na 6 maanden teleurstellingen omdat er telkens maar twee van de 6 follikels groeiden, zijn ze nu alle 6 doorgegroeid en mogen we a.s. vrijdag onze laatste ICSI poging gaan benutten! Het brengt dubbele gevoelens met zich mee.. blijdschap dat het eindelijk zover is, angst...want wat als....ik nooit moeder wordt..

Vanavond spuit ik mijn laatste Gonal-f..de laatste Decapeptyl. Missen zal ik het niet, maar toch zal er een soort leegte ontstaan. Geen klokje meer zetten, geen botte naalden, niet meer met mijn tasje overal naartoe en de spuit in de koelkast leggen. Morgen spuit ik mijn laatste pregnyl. Alles voor het laatst. Het is nu erop of eronder, hierna geen kans meer op een kindje voor ons...onze laatste kans..

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Lieve Kriskras, weet dat je hier heeeeel erg naar uitgekeken heb, ben heel blij voor je dat je nu eindelijk je icsi heb.

Het is heel spannend inderdaad erop of eronder, maar op dit moment heb je een echte kans op een zwangerschap.

Heeeeel veel succes hiermee.

 

xxx

Link to comment

lieve kriskras, heel veel succes meid met deze keer!!! ik ga onwijs voor je duimen dat het deze keer gaat lukken!! en dan zullen deze spuiten idd je allerlaatste zijn geweest!!!

 

veel geluk!!!

Link to comment

Uit de 6 follikels kwamen 5 eitjes waarvan 2 bruikbaar en bevrucht... morgen horen we of ze door zijn gedeeld en hebben we een evt. terugplaatsing.

 

Dank jullie wel voor het medeleven!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use