Jump to content

Krullie

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Krullie

 • Rank
  Peuter
 1. Krullie

  Kans op zwangerschap

  Jammer dat de laatste poging mislukt is! Succes met de nieuwe poging! Ik hoop voor je dat het gaat lukken! Het blijft zeker een moeilijke keuze... Wij hebben destijds 1 verse TP gehad en ik ben bevallen van een tweeling (dat kan dus ook nog...hadden we eigenlijk geen rekening mee gehouden...).
 2. Wat leuk dat er zoveel tweelingen op komst zijn!! Succes met de laatste loodjes (voor sommigen van jullie!). Hopelijk hebben jullie 'geen last' van dit lekkere weer! Enne als ze er zijn...GENIET!!!!, want het is zo mooi om een tweeling-mama te zijn!!!
 3. Krullie

  Hoe is het met ??

  Hoera! Ze zijn er! Gefeliciteerd met je mannen!
 4. GELUKKIG NIEUWJAAR VOOR JULLIE ALLEMAAL! WOW!! Gaaf zeg! Gefeliciteerd met de zwangerschap!! Hier gaat alles ook z'n gangetje. De meiden zijn het jaar 'lopend' ingegaan! Echt zo bizar...de ene dag zetten ze 6 pasjes los en de volgende dag lopen ze de hele kamer rond; en gewoon allebei tegelijk (ben je dan een ééneiige-tweeling of niet...:)) Verder worden het echt grote meiden; drinken niet meer uit een fles, eten wat de pot schaft, lekker lang uitslapen (tussen 8 en 9 uur worden ze wakker) en één keer overdag slapen (van 13-15 uur). Echt héél groot zijn ze nog niet...ze zitten net in maatje 80 en wegen rond de 9 kilo, maar goed...we zien ze met de dag groeien! Fijn dat het met jullie kleintjes ook allemaal vlotjes verloopt. Genieten jullie ook elke dag weer? Ik vind het zo mooi!
 5. Dat is zeker heel mooi! Proficiat nog! Mijn meiden zijn met 32w5 'spontaan' geboren dmv een 'gewone' bevalling! Dat is idd even in het ziekenhuis vertoeven, maar...dat ben ik nu alweer helemaal vergeten!! Fijne zwangerschap nog!
 6. Onze meiden gingen de 'bakjes' uit toen ze 6,5 maand waren. Heb toen wel voetenzakken aangeschaft, zodat ze nog wel lekker warm erin zaten. Ik vond ze nog niet geweldig erin zitten, maar vond de bakjes ook een beetje te krap worden.
 7. Ook ik was ongeveer 13 kg aangekomen...na de bevalling waren er meteen 10 af en toen de meiden thuis kwamen (na 3 weken) woog ik minder dan voorheen (en nog steeds...gelukkig:)). Gefeliciteerd met je mannen, Henkie! Bij ons kregen de meiden ook altijd tegelijk eten, we maakten ze gewoon wakker (soms wel sneu, maar anders is het echt niet te doen). Toen de meiden thuiskwamen hadden ze eigenlijk al een prima ritme. Eén keer per nacht was het etenstijd en dan vroeg in de ochtend. Na ongeveer 12 weken sliepen ze, geloof ik, door!
 8. Ook wij gebruiken een fietskar. Het grote voordeel, vinden wij, is dat je als je ergens naar toe gefietst bent, je ook nog wat kunt doen (shoppen, wat drinken, etc.). Je kunt de fietskar afkoppelen en vervolgens als kinderwagen meenemen. Echt ideaal (zoals Yes ook al schreef!).
 9. Ook wij hebben de duo-walker, waar we SUPER tevreden over zijn!
 10. Lief dat je vraagt hoe het met de meiden gaat, Tammy! Het gaat supergoed met ze! Ze zijn vorige week 1 jaar geworden! Wat een feest! We hebben een knalfeest gegeven en ik kan jullie allemaal vertellen dat zo'n eerste verjaardag echt superspeciaal is (mocht je dat nog niet meegemaakt hebben...). De dagen ervoor beleef je het allemaal, van een jaar geleden, opnieuw! @ Tammy, hoe is het nu met Kaylen? Koortsvrij? Het is wat met die verkoudheid, hè...het is ook frisjes vind ik!! @ Gerreber, nog even en dan kun jij ook gaan genieten van 2 kleintjes (het is echt prachtig!!) @ Mijnbaby...succes met de voorbereidingen van het BUMBA-feest!! Leuk!
 11. Krullie

  Afscheid

  Ha Jane, Jammer dat je afscheid neemt. Ik vond het wel leuk om jouw verhalen/adviezen te lezen. We hebben in een korte periode na elkaar een tweeling gekregen, dus vond het fijn te lezen hoe jij de dingen ervaart. Geniet van je gezinnetje!!
 12. Prikjes zijn goed gegaan, weinig last van gehad, dus da's mooi. Ze waren goed gegroeid...Juultje weegt nu 7890 gram en is 70,5 cm en Kaatje weegt 7625 gram en is 69,8 cm. Voor het eerst dat ze meer dan een ons schelen in gewicht. Verder was de arts erg tevreden. Ze vond dat ze de twee maanden die ze te vroeg geboren zijn, al voor een heel groot deel hebben ingehaald. Altijd fijn om te horen. Morgen op controle bij de kinderarts. Benieuwd wat die zegt!
 13. Zo...heb het allemaal weer even snel bijgelezen...wat gaan ze toch allemaal goed, hè! We zijn net terug van 4 weekjes vakantie! Heerlijk om zo lekker op pad te zijn met de meiden. In de afgelopen weken hebben ze superveel bijgeleerd...mijn ouders waren vandaag helemaal verbaasd! Ze kunnen allebei zelfstandig zitten, kruipen de hele kamer door, trekken zich aan alles omhoog, kruipen over alles en iedereen (vooral elkaar) heen, zijn dol op pap met een lepeltje...en vast nog meer...:) Juultje heeft inmiddels 4 tandjes (ook dat is heel hard gegaan) en bij Kaatje komt de eerste er echt aan (boven). Morgen moeten we naar het CB. Ben megabenieuwd hoe goed ze gegroeid zijn! Ook krijgen ze hun 11-maanden prik. Ga mijn bedje weer eens opzoeken...dat is altijd zo lekker na een paar weken in een ander bed geslapen te hebben!
 14. Ook ik heb de behandeling in Elisabeth gehad en idd bij mij is dat ook opgemeten! Stelt weinig voor hoor en bij ons hebben ze een goed plekkie gevonden :)
 15. Krullie

  babyphone

  Ook wij hebben de Avent gekocht (met rentepunten bij de ING). Volgens mij hebben wij toen voor de duurste variant gekozen, dus met temp/melodietjes/luchtvochtigheid etc. We zijn erg tevreden over deze babyphone. Hij stoort niet, is erg duidelijk en een goed bereik. Temp+luchtvochtigheid vind ik erg makkelijk. Kunt meteen zien of het niet te warm/koud is. Ook van de melodietjes maken we best vaak gebruik. Succes met kiezen
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use