Jump to content

Marsukar

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marsukar

 • Rank
  Tiener

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ach @Kitje wat ontzettend balen zeg! Hoe is het nu met je? Natuurlijk ben je teleurgesteld. Jonge donor, goed zaad.. Het klonk allemaal zo positief.. Heb je al besloten wat je gaat doen? Zelfde donor of toch voor de andere gaan? @Nora90 voor jou ook even geen leuk nieuws. Het enige positieve wat je kunt denken is dat je lichaam zich nu wel goed kan herstellen. Hopelijk moet het dan even zo zijn en lukt het straks wel gelijk! @onzefamilie jullie dus weer opgeknapt? Ook balen dat je weet dat het tot juni helaas even niet gaat lukken, maar misschien geldt het ook voor jou dat je lichaam dan weer in topvorm is! Ik hoop het uiteraard voor jullie allemaal!! Het is zo’n bizarre tijd nu. Belangrijkste is nu dat we allemaal gezond blijven. @LouLou1980 Hoe voel jij je? Kom de dagen een beetje door? Hier gaat het wel goed. Thuis aan het werk en af en toe een rondje buiten, zodat ik niet gillend gek word. Begin april afspraak bij vk. Mogen geen partners mee. Dat is wel jammer. Natuurlijk alle begrip voor, maar natuurlijk ook ergens wel balen dat het zo gaat nu. Adviseren wel om te videobellen. Ach we zien het dan wel. Hoop dat het in september wel voorbij is. Zag op het nieuws dat mensen die nu zijn bevallen ipv kraamvisite raamvisite doen. Slim idee, maar liever niet. Helaas hebben we het niet voor het zeggen. Gaan het zien en kunnen alleen maar hopen dat het snel overgaat
 2. Wat fijn dat je weer wat laat horen @Nora90. Natuurlijk ben je hartstikke druk met studie en stage. Goede afleiding ook. Is je menstruatie al doorgekomen nu? @LouLou1980 Wat spannend morgen de tp toch? Hoe voel jij je? @Onzefamilie hoe voelen jullie je nu? Beetje aan het opknappen? @Kitje optie 1 klinkt als de beste optie. Maar goed het is echt waar jij het beste gevoel bij hebt. Kiezen voor de donor die je al had is ook een goede optie. Alleen ergens ook onzeker over de hoeveelheid en kwaliteit van de eitjes. Dat heb je nu gemerkt. Het is ook zo dat je dan wel geduld moet hebben. Ben ook heel benieuwd hoe het met de twee eitjes is.. Dat hoor je vandaag toch?
 3. Potverdikkie @Kitje wat een onverwachts rotnieuws weer. Hoe kan het nou dat er nog maar 2 zijn. Weet je waarom die andere 3 verloren zijn gegaan? Snap dat je nu toch eraan denkt om dan toch voor die extra eitjes te gaan. Je had dat toch in je hoofd dus het zijn niet echt onverwachtse kosten. Natuurlijk niet ideaal, maar gelukkig nog wel een optie. Nooit zeggen dat je zeurt hoor! Heel logisch dat je dit wilt uiten. En daar is zo’n forum voor uitgevonden toch. Even lekker alles eruit gooien bij mensen die je verdriet maar al te goed snappen.. We hebben een fijn clubje opgebouwd die het, volgens mij, alleen maar fijn vinden als men juist hier de dingen uit die hen dwarszit..
 4. Ja zit alweer in mijn 13e week. Zondag ben ik precies 13 weken. Net gebeld door het ziekenhuis en de uitslag van de niptest is goed. Geen afwijkingen gelukkig. Wel fijn even goed nieuws in deze tijden. Ben helaas nu echt goed verkouden aan het worden. Hoop zo dat het virus ons gespaard blijft. Maar goed. Hou mij vast aan de gedachte dat het voor veel mensen als een gewone griep voelt, dus we wachten het maar af allemaal. En tja.. het is wel realistisch om te bedenken dat er een grote kans is dat je het krijgt.. Dan maar hopen op de milde versie. Hoe is het verder met jullie allemaal?
 5. Wat een rotnieuws @Onzefamilie.. Worden jullie dan binnenkort getest? Gelukkig heb je al een bezigheid gevonden . Hier gaat t wel oké. Voel mij gewoon niet helemaal top. Vermoed geen virus hoor. Nou ja misschien wel een virus, maar geen Corona symptomen. Hoofdpijn en last van uitgedroogde ogen. Heel irritant. Mijn vriend werkt in de hulpverlening, dus vind het wel een spannende periode.. Vooral nu is gezegd dat 50 tot 60% van de bevolking zal worden besmet.. Heb wel het idee dat er een verandering komt bij m’n buik.. Misschien zit het in mijn hoofd hoor. Wel veel zin in om eindelijk iets te gaan zien..
 6. Gelukkig heb je eigenlijk, op sommige vlakken, de beste scenario’s in deze onzekere slechte tijden. Dan bedoel ik dus dat de bevruchting gelukkig goed is gegaan en Je geen verlies lijdt qua vliegprijzen enzo. Ook fijn. Dat de accommodatie zo mee wilde werken. Snap dat het heel jammer is dat het dit jaar niet meer lukt om een kindje te krijgen, maar ach begin volgend jaar is toch ook mooi. Het belangrijkste is dat het ook verantwoord gaat. Dit is wel echt het bizarste wat kon gebeuren als reden dat alle terugplaatsingen en behandelingen worden afgezegd. Laat al die baarmoeders zich maar goed klaarmaken voor de babyboom in 2021 .
 7. @Kitje wat fijn dat er 5 eitjes zijn bevrucht. Hopelijk kunnen ze allemaal goed worden ingevroren. Ik denk dat ik het er dan ook bij zou laten. Heb je toch 3 tp pogingen. Zoals ik het nu bij je lees. 2x2 en 1x1. Nu hopen dat je in april erheen kunt voor je eerste tp
 8. Jeetje zeg @Kitje wat ontzettend balen! Vind het zo erg voor jullie allemaal.. Snap dat je erg verdrietig bent nu. Je was zo ver.. Gelukkig kunnen ze het bewaren en heb je inderdaad een graadmeter, namelijk dat ik zwanger ben van een cryo. Dat kunnen ook gewoon bikkeltjes zijn hoor die eskimootjes! Ik ben zelf momenteel niet topfit, maar als ik weer aan de betere hand ben, dan zal ik je mijn overige bollen toesturen. Heb je in ieder geval weer wat achter de hand. laat je even weten als je de uitslag hebt van de bevruchtingen? Ben heel benieuwd! En duim uiteraard nog steeds voor jullie!
 9. @Kitje luxeprobleem of niet. Toch weer iets waar je onverwachts over na moet denken. En dat nu je net alles dacht te hebben besloten. Tja wat is wijsheid weer in dit geval. Optie 3 klinkt als de minste optie. Dan toch kiezen uit optie 1 of 2. Vermoed dat je daar het meeste baat bij hebt. Wellicht neig je meer naar 2 aangezien je eigenlijk al had besloten dat je graag 12 eitjes wilde. De manier waarop de eitjes worden gehaald en bevrucht is nu alleen een iets ander proces. De kosten blijven in ieder geval hetzelfde, dus je komt niet meer voor verassingen te staan (hopelijk). Nu blijven hopen dat je vlucht en alles doorgaat donderdag. Snap dat de tijd nu heel langzaam gaat. Meestal vliegt zo’n week om, maar nu zal dat wel anders zijn. Qua virus en chaos moet het niet gekker worden met bepaalde mensen hoor. Al dat hamsteren zorgt ervoor dat er op belangrijke plekken te korten komen! Kijk maar naar de mondkapjes in ziekenhuizen enzo. En dan nu een run op houdbare producten. Wc papier verbaasde mij al helemaal?!! Kan er met m’n pet niet bij. Ik ben al dagen niet in de supermarkt geweest, maar ben echt benieuwd wat ik ga aantreffen.. Hoorde zelfs dat mensen op de vuist gingen met elkaar over boodschappen. Het moet toch niet gekker worden zeg! De mensheid is zo gericht op egoïsme tegenwoordig. Heel bizar..
 10. Hé wat balen @Onzefamilie! Snap dat je verdrietig bent.. Lekker huilen. Alleen maar goed. Zo erg vervelend wat voor impact dit alles heeft. Logisch natuurlijk dat ze maatregelen moeten nemen, maar goed dat maakt het niet minder kl*te! Nou @LouLou1980 snap dat er bij jou ook even geen top gevoel is. Zeker ook voor jou hopen op het beste! Leef echt met jullie mee hoor. Het waren al spannende tijden en nu gooit dat virus ook nog een hoop roet in het eten..
 11. Jeetje wat vervelend voor je @Onzefamilie. Wat een rotvirus is het ook. Zet gewoon de hele wereld op z’n kop. Hoop zo dat er snel wat op gevonden wordt.. Ga voor je duimen @Kitje dat het doorgaat!!
 12. Dag dames, hoe is het met jullie? Nu dat Corona virus zo’n impact heeft, ben ik toch benieuwd of jullie er wellicht ook last van krijgen? Merkt toch dat meer op slot gaat. Vluchten en wellicht straks ook wel ziekenhuizen.
 13. Deed het prikken zelf. Viel op zich wel mee. Eerste keer was het ergst. Op een gegeven moment raak je er toch aan gewend ofzo. Vind het ook anders dan bloed afnemen. Dat gevoel vind ik zo naar.. Maar goed als het moet dan moet het maar.. Het is voor een goed doel. Ach ja.. Dat rotvirus. Zou toch wat zijn als dat ervoor zorgt dat het nu niet door kan gaan. Is er dan wel een plan B? Vriezen ze dan de eitjes die bevrucht zijn in?
 14. Zeker bijzonder om te horen. Nog steeds onwerkelijk hoor. Dat dit gewoon in jou groeit. Ja klopt is met bloedafname. Laat ik nou echt bang zijn voor naalden. Maar goed gelukkig heeft het hele traject er al voor gezorgd dat ik er iets beter tegen kan dan voorheen . Qua hartslag lees je op internet dat het kindje, met deze hartslag, vaak een meisje is. Wel grappig hoor om die bakerpraatjes te lezen. Ook omdat ze op verschillende sites contra kunnen zijn . Maar toch leuk om te lezen. Je bent er toch mee bezig. Trek jij het wachten nog een beetje @Kitje? Volgende week vlieg je gewoon.. Spannend hoor! Ook echt fijn om te horen dat het bij onzefamilie en nora90 weer de goede kant op gaat. Straks allemaal weer op het wachtbankje en daarna hopelijk allemaal door naar het roze wolkje
 15. Hallo allemaal! Fijn om jullie goede berichten te lezen. Ik heb vandaag de 11 weken echo gehad. Hij/zij is goed gegroeid. We hebben ook het hartje gehoord. 159 per minuut, dus die wil wel . Toch besloten om de nip test te doen. Meer omdat het er is en je wellicht toch spijt kunt krijgen als je het niet hebt gedaan. Met de nipt komt er een ja of nee uit en geen percentage. Vind ik ook wel fijn. Mocht er wel iets aan de hand zijn dan kunnen wij ons erop voorbereiden. Voor nu zitten alle armpjes, beentjes, handjes en voetjes eraan. Verloskundige was zeer tevreden, dus voorlopig hoeven wij niet meer naar het ziekenhuis. Heel fijn. Uiteraard blijven mijn duimen voor jullie draaien. Zou echt geweldig zijn als jullie straks lekker naast mij komen zitten!!
×

Important Information

Terms of Use