Jump to content

tiktak

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About tiktak

 • Rank
  Puber
 1. tiktak

  Mommy's 2013

  Vraagje...ik was vandaag onverwachts eerder bij de creche...en daar was mijn dochter in de slaapruimte (achter gesloten deur) in een ledikant alleen aan het huilen. In een poging haar te laten slapen. De creche-leidster vertelde dat ze wel elke x ging kijken maar dat ze al heel lang niet had geslapen (viel achteraf wel mee). Vind het een beetje raar...hebben jullie daar ervaring mee?
 2. tiktak

  Mommy's 2013

  Hi Wen, ook namens mij gecondoleerd. Wat vreselijk maar om te horen. En nu Beanie ook al met haar vader. Sterkte Beanie! Wat dubbel nu je daar bent. Komt je vader en jullie terug naar NL?
 3. tiktak

  Mommy's 2013

  Er is hier niet veel geschreven.....(terug van vakantie)... Hoe gaat met iedereen?
 4. tiktak

  Mommy's 2013

  Heeft iemand nog tips voor lange autoritten met een kleine? We hebben reisje naar italie gepland.
 5. tiktak

  Mommy's 2013

  @ roossie: hersteld je mannetje goed? Knap zoveel kg al kwijt. Lastige met bv nu is dat ze soms de tanden erin zet... ;-)
 6. tiktak

  Mommy's 2013

  @wen: klinkt wel logisch. Het is wel apart dat je na 1 jr bv toch echt wel wordt geacht te stoppen...pfff...net of je ook weirdo bent ofzo..
 7. tiktak

  Mommy's 2013

  Zelfde flesje als voorheen. Heb andere flesjes/tuitjes geprobeerd, maar dat snapt ze niet. Een gewone beker gaat wel. Moeten ze inderdaad dat maar proberen. Ik ben bang dat als ze alleen live drinkt het heel hard achteruit gaat met de bv. Dat is nu al niet heel veel.
 8. tiktak

  Mommy's 2013

  @wen: hoe gaat het daar? Trek je het allemaal nog? De nachten zijn wisselend. Soms 1x wakker soms 5x wakker...maar goed. Ik maak er iets minder problemen van als mijn vriend. Ik vind het wel moeilijk om haar optijd in bed te krijgen. Ze is dan zo klaar wakker. Bij de creche wil ze niet binnen slapen, alleen buiten. Ook zo gek. Weet jij dat Wen? Ze wil de bv (uit flesje) niet echt meer. Wel rechtstreeks vd borst. Wordt daar (ook, haha...) beetje onzeker door. Wil eigenlijk nog niet stoppen met bv. Terwijl de rest van mijn omgeving zich daar wel hard voor maakt ;-) Na 1je moet je daar blijkbaar voor 'knokken'.
 9. tiktak

  Mommy's 2013

  @beanie: gepast hoor. Hoofdje gaat wel goed. Echter de armen niet. Die kan ze er zo doorsteken en verdwijnen dan in de slaapzak. Lijkt me niet helemaal de bedoeling.... Ook een 2de bestelde *grin* Slapen vannacht was minder, tussen 2 en 3 is ze 4x wakker geweest. Toen nog een x om 4 en om 6 uur. Pfffff...
 10. tiktak

  Mommy's 2013

  @wen: morgen groot feest? Wordt hij 6 je mannetje?
 11. tiktak

  Mommy's 2013

  @beanie: heb jij er eigenlijk 2? Gooi je ze ook in de droger? Ik heb hem nog niet gepast. Ga ik morgen doen.
 12. @eke: tnx. Is nu goed te lezen. Maar kun je ook de omschrijving erbij fotograveren...
 13. Ik kan de tekst niet goed lezen op de foto...
 14. tiktak

  Mommy's 2013

  @roossie: kun je niks op internet vinden over waterwratjes?
 15. tiktak

  Mommy's 2013

  Vreemd. Ze weten volgens mij nog niet alles rond de zwangerschap. Toen ik het losliet was ik ineens zwanger. Bij mij is er wel wat aan de hand. Geen eitjes meer. Maar het is wel heeeel toevallig.
×

Important Information

Terms of Use