Jump to content
Twinklestar

Dusseldorf...het vervolg

Recommended Posts

Omdat het Düsseldorf topic niet meer werkt open ik bij deze een nieuwe!

Hoe is het met iedereen?

Wen, ga je morgen nog testen?

En bloempje, hoe is het bij jou gegaan?

Sas, heb je het met je man nog over ecd gehad?

 

Ik heb gisteren nog gebeld met dusseldorf. Ik had ineens stress omdat bleek dat dr. S. vrijdagmiddag al vakantie had. Ik had nog geen behandelingsplan en recept en zou direct begin januari moeten starten.

Nog een andere vraag...ik moet van de apotheek altijd eerst een stempel halen bij mijn huisarts als ik met een Duits recept aankom. Anders moet ik alles eerst zelf voorschieten. Aangezien dat nogal veel geld is is voorschieten niet echt een optie. Hoe zit dat bij jullie apotheek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een nieuw topic :) Ik kon de oude inderdaad ook al niet meer openen. Zo nu en dan volg ik het nog, want ik blijf benieuwd.

Hopelijk wordt 2012 een jaar waarin er maar veel dd-baby'tjes geboren mogen worden.

 

Wen, heb je inmiddels een tp gehad? Ik hoop het voor je en ik hoop zoooo voor je dat je het nieuwe jaar ingaat met een + test.

 

Twinkel, ik weet niet hoe het zit met de apotheek, het was voor ons de 4e poging. Het lijkt me alleen raar dat je een stempel van je huisarts nodig hebt, alsof die weet met de hoeveelste poging jij bezig bent. Maar misschien is het wel normaal hoor, maar lijkt me niet..... Hopelijk kan iemand anders je verder helpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, ik heb nog nooit gehoord dat je een stempel moet halen van de huisarts. Apotheken hebben een leveringsplicht voor medicijnen uitgeschreven in een ander EU-land. Dat zei mijn apotheker. Ze checken wel via google of het een bestaande arts/kliniek is maar verder niets. Ik zou dat zeggen als je de medicijnen gaat halen. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey wat goed dat er een nieuw topic is geopend.

 

Twinkle, hier ook onbekend dat er eerst een stempel gehaald moet worden. Mn apotheek behandeld gewoon het recept.

 

Jose, ik heb vorige week vrijdag 9 december een terugplaatsing gehad van twee emmys. Ik mag de 22e officieel testen. ik heb mij voorgenomen om vanaf morgen te gaan vroegtesten. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, dus hopelijk durf ik morgen nog als ik met de test in mn handen staat. De laatste poging werd ik volkomen verrast door mn ongi en dat wil ik nu voorkomen.

Hoe gaat het met jou en jullie prinsesje? Wat een heerlijkheid he, het moederscbap.

 

Bloempje, hoe is het gegaan met de punctie? Weet je al iets over evt emmys?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden,

Topic DD weg??? vreemd,maar goed gaan we gewoon opnieuw verder

@Twinkel, ik moest ook altijd een stempel hebben van de huisarts, slaat nergens op maar ja

@ Wen, jippie morgen al??? Stoer. Ik hoop zo dat je positief test!!!!

@Jose, leuk je te lezen!! Hoe is het met jou en je dochter???

 

Bij ons is de beslissingen gevallen. We gaan voor ECD!!!!! Vriendlief vindt het nog steeds moeilijk maar doet het voor mij. Ik ben zo blij!! Weer perspectief op een kindje!!!

 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sas, wat een goed nieuws! Wat ontzettend lief van hem! Laat 2012 voor ons allemaal HET jaar gaan worden!

 

Even een ego vraagje. Ik heb een paar dagen geleden de rekeningen van DD binnengekregen (de icsi en de AH). Er zat echter geen rekening bij van de picsi terwijl er wel was afgesproken om dit te doen. Heeft iemand de ervaring dat de picsi rekening later komt of zullen ze vergeten zijn de picsi uit te voeren? Durf het nl niet zo goed aan DD te vragen.

Weet iemand ook of je ook gewoon je dossier van DD kan opvragen? Met het oog op een eventuele vijfde poging (ja, ja, ik ben eigenlijk al met een eventuele volgende poging bezig) wil ik een second opinie in Belgie om van daar uit te beslissen waar die dan gaat plaats vinden (DD of Belgie). Vandaar dat ik een kopie van mijn dossier wil hebben. Of staat het raar als ik dat nu al ga opvragen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ff snel...van picsi kreeg ik een aparte rekening! Ga voor je duimen wen!

 

Sas, een lichtpuntje...super!

 

Ondertussen mijn meisje op de arm, genieten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

he girls,

 

fijn dat we hier nu verder kunnen kletsen!!!

 

wen, heb hier geen ervaring mee,ik had de rekening van het bloedonderzoek (voor de punctie) ookveel later binnen.

Hoe voel je je? Of heb ik iets gemist dat jullie aan een 5e poging denken? Denk niet dat het raar is om je dossier op te vragen.

 

Sas, wat fijn dat vriendlief ook voor ecd wil gaan!! heel veel success!!!

 

Twinkel, heb ik ook nog niet eerder van gehoord. Heb bij de 4e keer het recept voor de suprefact afgegeven en dat heb ik wel zelf betaald. een deel ervan vergoed gekregen via de verzekering.

 

Jose,lekker genieten van je meissie!!!

 

bloempje, hoe is het bij jou gegaan???

 

hier geen nieuws te melden. Zijn gisteren in Keulen bij Night of the proms geweest. Geweldig!!! Heb nog op het podium gestaan en meegedanst bij 'le freak', hihihi. Seal was helemaal te gek!!! was door de zaal aan het rennen en staat op een gegeven moment gewoon naast mijn zus (die inhet orkest meespeelt) geweldig gewoon!!!

We denken er verder over om rond maart april weer op te starten.

 

liefs,

Tool

Share this post


Link to post
Share on other sites

José, wat leuk dat je hier nog af en toe mee leest. Hoe gaat het met jullie meisje? Wat een mooi poppetje.

 

Sas, wat fijn dat je man nu om is! Weet je al waar je het wilt gaan doen? Kan dit ook in dusseldorf? Zo niet hoe doen ze dat dan met het tese materiaal?

 

Ik ga het toch nog eens aankaarten bij mijn apotheek. Het is gewoon heel onhandig omdat de apotheek en de huisarts niet heel dicht bij elkaar zitten. Misschien dat andere apotheken hier in de buurt dit niet hanteren en dan stap ik gewoon over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tool, wat leuk zeg! Dat je daarvoor helemaal naar Keulen gaat, naja....het is natuurlijk best vlakbij jou/jullie. Tof hoor!

 

Twinkel, zou ik ook even doen inderdaad.

 

Wen, en? Heb je al getest? Dat je het aandurft, maar ja...voor verrassingen komen te staan in negatieve zin is nog veel minder. Hoop voor je dat het de goede kant opgaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanmorgen getest op wachtdag 9 en helaas geen tweede streepje. Ik realiseer mij dat het ook erg vroeg kan zijn, dus ik ga morgen gewoon nogmaals testen. Zolang er geen bloed is, is er nog hoop. Ik hou er alleen nu wel iets meer rekening mee dat ik dus ook gewoon een deze dagen ongi kan gaan worden. Aangezien ik na een icsibehandeling meestal geen naderende ongiklachten heb, komt het deze keer gewoon iets minder onverwachts. Aan de andere kant is het ook nog mogelijk dat er alsnog deze week een tweede streepje kan komen, dus ik blijf gewoon nog even op het wachtbankje zitten. Door het vroegtesten heb ik in ieder geval het gevoel gekregen dat ik mij wat beter kan voorbereiden op dit alles, maar blijf ik hoop houden.

Tja, en voorbereiden op een eventuele vijfde poging heeft gewoon te maken met de aard van het beessie. Ik ben iemand die graag voor uit denkt en min of meer het gevoel wilt hebben om toch ergens een beetje controle over te houden.

Wat betreffende de rekening van de picsi, dat wacht ik maar even af. Ik heb inderdaad ook nog geen rekening gehad van het bloedonderzoek, dus wie weet komt het wel samen met de picsi rekening.

 

Jose, hoe is het met je prinsesje? Vast en zeker lekker aan het genieten!

 

Tool, wat leuk zo'n concert in Keulen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

he wen wat spannen, ik duim voor je

 

twinkel wat goed dat je een nieuw topic hebt geopend, ik dacht dat het aan mij lag haha

 

sas gefeliciteerd, wat fijn dat je man verder wil met ecd, spannend hoor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag meiden,

na het volgen van de verhalen op het tese-platform, ben ik in het volgende stadium terechtgekomen!! Afgelopen vrijdag heeft mijn man een micro-tese ondergaan en we hebben vandaag goed nieuws mogen ontvangen, we kunnen aan de slag met 10 rietjes.... blij en toch ook wel erg bang voor de toekomst, maar we durven weer te dromen.

Januari ga ik starten met de icsi en ik was benieuwd of jullie ervaringen met mij kunnen delen over wat me te wachten staat en wat er allemaal gaat gebeuren....

Iedereen een hele fijne avond en heel veel geluk en sterkte,

liefs Brida

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brida, welkom hier! Wat fijn dat er zoveel rietjes zijn verkregen! Hopelijk kunnen jullie in januari starten en krijg je snel een positieve test in handen! Schrijf gezellig mee. Soms zijn wij hier wat actiever en soms ook weer wat minder.

 

Ego, op wachtdag 10 nog steeds helaas maar 1 streepje. Ik ben mij zelf steeds meer aan het voorbereiden op een naderende ongi. Echter nog steeds geen bloed oid, dus nog wel een sprankje hoop. Ik heb nl geen enkel idee of mijn lichaam al dan niet langzaam is met HCG aanmaken. In de poging alwaar mijn zoontje is voortgekomen, was ik totaal niet bezig met de behandeling en was er bij voorbaat al uitgegaan dat ik meerdere pogingen nodig zou hebben. Ik heb toen pas 2 dagen na officiele datum getest en was toen echt verbaasd dat die positief was. Hierdoor durf ik niet al te veel defintieve conclusies uit de vroegtesten te trekken. (behalve dat een ongi straks wat minder onverwachts wordt)

Morgenochtend maar weer een nieuwe test er aan wagen en ondertussen langzaam verder denken over een volgende poging.

 

Bloempje, wanneer hoor jij hoe het met je emmys in de embryoscope gaat??? Hoeveel laat je er terugplaatsen. Ik heb zo'n goed voorgevoel bij jouw ronde!

Share this post


Link to post
Share on other sites

he wen wat enorm spannend voor jullie.

 

brida heel veel succes in dd. Bij ons ging het hele traject in dd super snel, bij jou tot nu toe ook zo te zien, maar elke situatie is natuurlijk anders, maar 12-01 starten schiet al aardig op, hopelijk met een heel mooi resultaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brida, welkom en fijn dat er toch zoveel rietjes zijn!!! Veel succes in DD.

Met Tese heb ik geen ervaring, wel met icsi (1 keer nu in DD gedaan). korte protocol is goed bevallen. de punctie onder narcose was ook een verademing, de pijn achteraf is me reuze meegevallen, had eigenlijk geen pijn. de tp is ook goed gegaan, alleen zijn we erachter gekomen dat ik gewoon een lichaam heb dat mijn embryo's afstoot, dus helaas is het ons niet gelukt.

Zijn nu bezig met vit D en omega 3 op aanraden van dr. P en we gaan wellicht in maart/april van start met onze 5e keer.

 

Wen, grmbl, nog steeds maar een streepje. Ze zeggen wel vaker dat je eigenlijk een weekje moet wachten voordat je weer gaat testen, maar ik kan me je gevoel wel voorstellen. Ik heb nooit eerder durven testen. anders om de dag testen?

duim voor je !!!

 

Bloempje, wanneer krijg je meer te horen??? vind het reuze spannend. hoop dat ze goed uit de embryoscope kunnen komen.

Kunnen deze embryo's wel nog ingevroren worden? Ja toch?

 

meiden, ga weer verder met werken.

 

liefs,Tool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dames,

 

Ik lees wel mee maar heb alleen niet zo veel puf om te reageren.

 

Jose wat heb jij een mooie prinses, geniet er van!

 

Uiteraard wens ik Wendy nog veel sterkte tijdens de laatste wachtdagen (verschrikkelijk!!). Ik leef met je mee. Maar geen bloed geeft moed!

 

Sas wat fijn om te horen dat je man ook voor ECD gaat!

 

Bloempje jij mag morgen voor de TP. Ik hoop dat je een paar mooie emmies hebt! Duim duim!

De laatste keer zaten wij in het hotel [TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]Auszeit Hotel Düsseldorf - Partner of SORAT Hotels

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Adres[/TD]

[TD] Auf'm Hennekamp 71, Friedrichstadt

Düsseldorf, 40225

Duitsland

 

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is handig al die adresjes in de buurt van dusseldorf. De afgelopen keer zaten wij in een landal huisje in limburg, maar dab is het nog zo'n 70 km rijden. voor een volgende keer willen wij ook wat dichterbij zitten. Zeker als het maar voor 1 nachtje is.

 

Ego, wachtdag 11 wederom een negatieve test. Er is nog wel een sprankje hoop maar hou er ernstig rekening mee dat de ongi snel kan komen. Wachten het nog maar even af.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wen ik duim nog steeds. Hoop zo dat het positief word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raba, dank je. Wat lief van je!

Ik en er op voorbereid dat mijn ongi eerdaags kan gaan komen, echter zolang er geen bloed is, is er nog een beetje hoop. Morgenochtend maar weer een testje er aan wagen. Verder al met mijn gedachten bij een eventuele vijfde poging. Er lopen ook wat afspraken in Belgie voor een second opinie. Daarna kijken waar de vijfde poging gaat plaats vinden. Ondertussen hard sparen............(of er moet toch ineens stiekum donderdag een tweede streepje gaan komen....droom, droom,....zucht)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Vio-la

Heel veel sterkte en succes Wen, ik duim voor je xxx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor Bloempje ....heel veel sterkte met de terug plaatsing ik hoop dat je 2 mooie emmies terug krijgt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Wen, meis wat een spanning. Ik duim voor je!!!

@Brida, welkom hier. Ook wij hebben een Tese gedaan( nu nog 7 rietjes over) en 3x icsi. Wij gaan nu verder met ECD

@Bloempje , hoe is het met jou?

@Gabrie, geeft toch niet dat je even geen puf hebt om actief te zijn op het forum

@ Twinkle, we gaan of naar Spanje of naar Cyprus. Kreeg een tip over cyprus en ben nu info aan het verzamelen. Lijkt erop dat het eigenlijk overeenkomt met Spanje alleen de helft goedkoper. Moeilijk hoor om een keuze te maken. We gebruiken dan het het zaad van de TESE, de rietjes worden dan opgestuurd door DD. Vriendlief vindt dat wel een grappig idee...

 

liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bloempje: Heel veel succes met de terugplaatsing!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • @Kitje Kan je mij misschien nog vertellen hoe jouw kliniek in Letland heet? Ik ben toch wel enthousiast geworden over de manier hoe goed contact je met ze hebt. Groetjes Simone
  • @Kitje wow wat een goed nieuws. Ik ben er even uit geweest ivm een mega verbouwing hier thuis, maar dit is super om te horen. Ik ga heel hard voor je duimen. Wij hebben inmiddels een echo gemaakt en ik heb nog ruim voldoende follikels om door te gaan, gemiddeld 12. Nu nog kijken waar we de behandeling gaan starten. Maar jij eerst en dat gaat zeker goed. Liefs Simoon
  • @LouLou1980 Och lieverd wat naar zeg, wat een klap. Weet hoe het is om te scheiden. Weet er alles van.  Wij waren toen ook bezig en ook daarvan niks meer bewaard  gebleven. Zei ik blijf altijd alleen nou niks is minder waar en het tij kan keren. Sluit het goed af samen maak het niet een vecht maar goed einde. Want alleen dan kan je weer verder door. Het leven zal nooit stil staan, het verdriet zal er zeker zijn. Maar vergeet niet dat waar liefde ooit zat verdriet de boezemvriend is. Wou dat ik je gewoon even een knuff kon geven even schijtrolwccoronadoortrekken en gewoon even een knuff. Je bent niet alleen en blijf gewoon bij ons je hoort gewoon bij ons clubje. Of we allemaal zwanger zijn hopen we in einde zoniet wil ik nog ook steeds  een meet en greet met zijn alle doen Jij hoort daar bij! Net als @Nora90 @Kitje @Marsukar dus je bent bij dezs gewaarschuwd ik ga gewoon op loulou jacht hahahha.   @Kitje   Spannend, wat gaaf ja ik mag dus maandag echo voor mijn bms en mijne is normaal al best dik du verwacht hem al wel rond de 11.  Maar zo blij als ee n ei voor jouw, he he eindelij positief eindelijk het lichtpuntje.  Wie weet het bootje met zijn alle varen. Beschuitje varen theetje drinKen.     Hoop dat ons eskimotje goed ontdooid en daarna springkuikentjes goed groeit. Nu wel bang morgen accupuntuur, maar al sinds vorige week mega rugpijn tranen over mijn wangen. Heb vandaag naproxen voorgeschreven gehad dua hoop paar daagjes wantmag dat minimaal 7 dagen voor tp niet gebruikt hebben. Bang voor alles, stress mega morgen ook onze knul eerste schooldag op grote school. Volgende week is hij jarig. Dan is hij 4  Alles valt gewoon samen.  P.s. mocht ons eskimotje  niet lukken dan stoppen wij geheel, we hebben alles op zolder staan voor zowel een jongen als een meisjes baby dus als jullie dan later wat nodig hebben geef een gil.   Nu weer plat want pijn is niet fijn.    Fijne avond dames  
  • Hier vanavond fantastisch nieuws ontvangen. De regering van Letland heeft besloten om toerisme vanaf morgen weer toe te staan en vanaf bepaalde landen hoef je dan niet in quarantaine daar. En Nederland staat op de lijst van "veilige" landen, dus ik kan erheen! Heb vlucht en appartement geboekt. De menstruatie kwam een dag te laat, was voorzien op 1 juni, maar kwam vanmorgen vroeg. Vanavond met de medicatie beginnen, de 13e echo om bms te laten meten, de 14e worden de eitjes bevrucht, de 18e vliegen, de 19e terugplaatsing en de 20e weer naar huis met gevuld buikje. Ik ben echt zoooooo blij. Gaan we deze maand samen op het wachtbankje @Onzefamilie! En weg gaan er NIET vanaf, hooguit om ons te verplaatsen naar het 'uitgerekend in "februari/maart bankje" 🤞😊  
  • Wat erg @LouLou1980! Vind het heel rot voor je dat jullie gaan scheiden, wat een moeilijke tijd moet je hebben gehad.... En wat lief dat je dat deelt met ons. De beslissing de overgebleven Emmy's te laten vernietigen snap ik heel goed, maar wat een zware beslissing moet dat zijn geweest voor je! Ik had het jou (en ieder van ons) ook zo gegund. Dit nu eerst een plek zien te geven en jouw tijd komt zeker ook wel. Je schreef ooit eens in dit topic vele blz terug dat de punctie bij jou toen heel dramatisch was verlopen, maar mocht je ooit info willen over eiceldonatie en bevruchting van een (anonieme) donor, dan mag je me gerust contacten en wil ik je graag helpen aan info waar ik kan. Veel sterkte lieverd en weet dat je altijd welkom bent om mee te babbelen, of als je ff je ei kwijt moet, of wat dan ook! Dikke knuffel voor jou! 😘  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use