Jump to content

wie zit er op dit moment ook bij het azm


chantal

Recommended Posts

heey Chantal,

 

 

 

Ik loop momenteel ook in het AZM.

 

 

 

ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben hoor!!

 

we zitten hier niet lang in de wachtkamer, als je om 3 uur een afspraak hebt dan ben je ook echt om 3 uur aan de beurt, en niet om kwart voor vier. (zoals dat ikn het ziekenhuis in Venlo gaat)

 

 

 

Waar kom jij vandaan?

 

 

 

Groetjes

 

Diana

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

 

 

@Amanda, ik ben er weer klaar voor en ga nu ergens komende week als ik menstruatie krijg starten met de progynova.

 

@Diana, ik heb toch wel eens wat langer moeten wachten hoor, ook al een keer 1 uur in de wachtkamer gezeten. Maar dat is niet zo erg. heb het er graag voor over.

 

@Chantal, ik denk de gemiddelde wachttijd is 10-15 minuten.

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook al een hele tijd in het AZM aan het lopen, ik heb eerst verschillende pogingen IUI gedaan. En ben sinds april op de IVF afdeling.

 

Heb net de tweede poging IVF gedaan helaas zonder resultaat.

 

De eerste keer ben ik moet stoppen omdat ik een overstimulatie had. We hebben gelukkig deze week te horen gekregen dat deze poging niet als een poging wordt gezien bij de zorgverzekering, onze gynecoloog heeft ons een brief geschreven voor de zorgverzekering en de volhouder wint zullen we maar zeggen. Dus hebben we nu nog twee pogingen. Het IVF team in Maastricht vind ik echt helemaal super, je wordt niet gezien als een nummer en dat is wel fijn.

 

We nemen nu even een poosje rust om de laatste behandeling een beetje te laten bezinken. En als ik er weer klaar voor ben gaan we er weer voor.

 

Als je vragen hebt dan hoor ik het wel.

 

Heel veel sterkte ermee, en hopen op een klein wondertje.

 

Groetjes Sannie:B-0009:

Link to comment
Share on other sites

hoi Chantal

 

 

 

Wij zijn sinds maart 2008 onder behandeling in Maastricht. De eerste ICSI zit er op en deze is helaas niet gelukt. Ik begin 24 september weer met het spuiten van de decapeptyl. Ik ben erg tevreden over het IVF team vooral de verpleegkundige. De gyn kon ik niet zo'n hoogte van krijgen hij was wat nors. Hij had ons gezegd dat we snel konden starten na het eerste gesprek en dit was 8 maart en we zijn mogen beginnen met de eerste ICSI op 5 juni. Ik vond dit dus niet snel. Zelf wonen we in Venray, dat is elke keer ver reizen maar we hebben het er graag voor over. Heel veel succes en als je nog vragen hebt hoor ik het wel

 

groetjes annemie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use