Jump to content

ivf stop gezet


Recommended Posts

Hoi Dames.

 

 

 

Ik heb mijn ivf stop moeten zetten in overleg met de fertiliteitskliniek.

 

Want men mannetje moet geopeerd worden aan zijn kaak,vanwege een grote onsteking wat steeds weer opnieuw terugkomt.

 

En hij heeft ook behoorlijk vaak last van zijn mond.

 

Dus in overleg is besloten om het traject stop te zetten ook omdat het een negatieve invloed heeft op de behandeling.(

 

de onsteking)En daarnaast heb ik zelf ook te snel de beslissing genomen om weer te gaan starten met de ivf.want nog niet zo heel lang geleden heb ik de miskraam gehad na een spontane zwangerschap.dus het het traject ligt sowieso stil tot jan 2009 ook vanwege de wachtlijst in zwolle.

 

en men partner en ik kunnen tot die tyd het gaan proberen om te kijken of het alsnog weer spontaan kan en dat hooooop ik zo!!!

 

het is afgelopen zomer ook gelukt dus misschien ook wel een tweede keer en dat de zwangerschap dan weg goed mag gaan verlopen.

 

Maar ik blijf wel meekijken met jullie dames want ik ben wel nieuws gierig hoe het met jullie allemaal gaat.vanwege de trajecten

 

LIefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames

 

 

 

Ja lijkt me ook het beste besluit,want al die spanningen ook voor men man die nu met zen a.s operatie zit en dat zal wel denk ik einde van deze maand zijn.

 

En in de tussentyd hoop ik dat het dan toch spontaan mag gebeuren,en dat ik in het nieuwe jaar niet hoef te starten met ivf.want ik zag hier op deze forum dat er meer vrouwen zijn die dan toch ook spontaan zwanger zijn geraakt .

 

Dus wie weet.ik blijf er voor bidden gewoon.

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use