Jump to content

Babysokjes?


Seetje

Recommended Posts

Hallo meiden.....ik vraag me echt iets af!

 

Ik kleed anne-meya leuk aan.......2 tellen later sokjes uit......in de byggy naar buiten....toch maar weer de sokjes aan...2 stappen verder...sokjes weer uit....doe ik de sokjes weer aan....2 tellen later liggen ze weer op de grond!

 

Zelfde met schoentjes hoor!

 

 

 

Hoe doen jullie dat nou....het word echt kouder dus zal ze toch echt sokjes schoentjes of slofjes aan moeten!

 

 

 

En een maillot vind ik nu nog te warm onder een broek!

 

 

 

Tips graag............de tip lijmen en nieten heb ik al gehad..hahahahah

Link to comment
Share on other sites

Len heeft dat niet echt gehad, komt misschien nog? Stopt wel zijn voet in zijn mond en de sok (inc. voet) is dan kletsnat.........

 

 

 

Geen idee, misschien slofjes met ritsje of klitteband? (zootjes, of hoe heten die dingen?)

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Hier ook hetzelfde probleem. Marissa heeft nu sloffen van Winnie the Pooh aan, en die gaan minder vaak uit. Gekocht bij Scapino.

 

Ook heb ik van die zootjes gekocht, maar dan de ouderwetse, met zo'n gespje. Die zou ze echt niet uit kunnen krijgen volgens de verkoper en het leek ons ook niet mogelijk, maar toch kreeg ze t voor elkaar hoor.

 

De sokjes van de Hema bevallen ons ook goed, ik doe ze goed omhoog en ze lijken dan op kniekousen, maar ze blijven wel langer aan.

Link to comment
Share on other sites

Hier blijft de ene sok ook beter zitten dan de ander haha.

 

Is wel eens lastig inderdaad want waar zijn ze nou gebleven?!?! Haha.

 

 

 

Voor de winter hebben wij ook een soort sloffen/schoentjes met warme vulling (gekregen van kraamvisite) lekker warm.

 

En ze liggen nu bij ons nog in van die "nestjes" in de kinderwagen.

Link to comment
Share on other sites

nee ik weet wat zootjes zijn nu....ff googlen en ja hoor zootjes zijn slofjes.......ik heb oxxy slofjes die lijken er sprekend op!

 

 

 

Google maar op zootjes dan weet je hoe ze eruit zien.

 

 

 

En ja anne-meya gaat straks ook weer in de kinderwagen hoor als het koud word...lekker in de zak!

 

En dan kan ze de sokjes niet meer verliezen maar ook in huis is het best vervelend altijd blote voetjes!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook sokslofjes gehaald, zijn sokjes met een hardere zool,maar buigzaam.soort seude ofzo, handig als ze lopen, die voetjes op de koude vloer.

 

Ik heb luca altijd schoentjes aangedaan als ik weg ging, dus nooit sokjes kwijt en ook geen schoenen hoor,hahaha

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

ik heb trouwens ooit sokjes voor hem gekocht, bij een kinder speciaal zaakje. geen idee welk merk, ze waren niet goedkoop, maar.. zakte niet af en gingen ook niet uit!

 

Ik geloofde dus ook niet dat ze niet zouden afzakken maar het werkte echt. Er zit bovenin meer elastan ofzo.

 

Ze koste geloof ik rond de 5€ per paar, maar het werkte wel..

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Hier hetzelfde probleem, de ene sokje wel, de ander niet. En ook afhankelijk van haar bui. De ene dag zijn de voeten favoriet en de andere dag minder. Zelf heb ik ook zootjes, dat helpt goed. Is ook fijn voor de loopstoel, dan kan ze beter afzetten. Wel goed op de maat letten, want Famke is al bijna uit het

 

1e paar gegroeid.

 

 

 

Ik heb kniekousjes bij de C&A gekocht, die blijven redelijk zitten trouwens. En ook van een duurder merk, Katvig (Deens merk), die blijven ook zitten. Zitten op 6 euro per paar.....

 

 

 

Corine

Link to comment
Share on other sites

Hoi, misschien reageer ik nu als vijfde wiel aan een wagen (of hoe zeg je dat) maar hier hebben ze nijntjeslofjes aan als ze de sokken dreigen uit te trappen. Zeker nu het wat frisser wordt hebben ze regelmatig wat koudere voetjes dus zijn slofjes toch geen overbodige luxe. Die slofjes kun je volgens mij bij Bart Smit kopen, wij hebben ze als kraamkado gekregen.

 

 

 

En als we naar buiten gaan krijgen ze altijd schoentjes aan, en die laten ze tot nog toe aan (ff afkloppen....).

Link to comment
Share on other sites

gekken hahah, had ik maar niks gezegd over dit onderwerp van die site hahahaha

 

 

 

de rest snapt er straks geen drol van hahaha.

 

 

 

LEuk nijntje sloffen, bart smit? ik ga even op internet kijken.

 

ik heb wel laarsjes gekocht bij de h&m en een soort van roze schoenslofjes met klittenband..maar die gaan ook uit haha, zonde hoor!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use