Jump to content

Wachtbankje tot 30-09


Daisy1978

Recommended Posts

Ben weer even terug van een tijdje weggeweest. In juni heb ik een terugplaatsing gehad na een punctie, daarvan heb ik een hele hele vroeg miskraam van gehad, helaas.

 

 

 

Nu heb ik 2 cryo's teruggeplaatst gekregen na invriezing. Er zijn er namelijk 10 ingevroren en nu dus nog 8 over.

 

30-09-2008 mag ik thuis testen of 29-09-2008 een bloedtest. Wat raden jullie aan bloed of urine test??

 

Dus het is nog even afwachten, erg spannend weer hoor.

 

 

 

Groetjes Daisy

Link to comment
Share on other sites

Persoonlijk zou ik voor de bloedtest kiezen.

 

De ochtend dat ik bloed moest prikken heb ik zelf getest en deze was negatief, en de bloedtest gaf een positief resultaat. HCG was waarschijnlijk net even te laag voor de thuistest, denk ik.

 

Dus zoals je begrijpt was ik erg blij met de bloedtest.

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Guest illuminate

Pfff, wat is de laatste week van het wachtbankje toch moeilijk. Ik voel ook van alles, wat lijkt op de komst van de Red Devil.

 

Ik heb donderdag (de 25e) de bloedtest. De vorige IVF-poging kwam de avond ervoor de Red Devil. Heeeeeel gemeen, en sneaky.

 

Als me dit weer overkomt, ga ik niet naar de bloedtest. Ik heb dat de vorige keer wel gedaan, en het negatieve bericht van de verpleegster kwam toch hard aan, ondanks dat ik de uitslag al wist, omdat ik hoop bleef koesteren.

 

Deze keer ga ik gewoon niet testen, als de Red Devil komt.

 

O ja, ik heb al twee zwangerschapstesten gedaan, beide negatief. Gisteren was mijn NOD.

Link to comment
Share on other sites

Het is nu dag 9 na de punctie en vandaag ben ik ook bloed verloren en heb ook menstruatiepijn. Dus ik denk niet dat het helemaal goed is, terwijl ik nog 6 dagen eigenlijk zou moeten wachten om te kunnen testen. Beetje vreemd. Het is ook meer helder bloed wat ik verlies en niet heeeel veel.

 

 

 

Dus wat zou dit kunnen zijn???

 

 

 

Groetjes Dais

Link to comment
Share on other sites

Guest illuminate

Niet veel? Spannend hoor. Maar het maakt je ook een beetje onzeker he?

 

Ik heb iets last van bloedingen, en ik ga er gewoon vanuit dat deze poging ook mislukt is. Ik ga morgen geen bloedtest laten afnemen, why bother? Even een maandje tussenuit.

Link to comment
Share on other sites

Nou, laat dat niet veel maar weg. Ik ben gewoon ongesteld geworden hoor. Alleen ben ik wel wat slijmslierten verloren. Kan het nou ook nog zo zijn dat er alsnog 1 blijft zitten?

 

En is dit nou niet wat vroeg dat ik nu al ongi wordt op de 9e dag na tp?? Want normaal moet je 14 na tp pas gaan testen of je wordt rond die 14e dag ongi, toch....

 

 

 

Het is erg vervelend allemaal en vooral dat wachten en dan zeggen ze, je moet er niet teveel over nadenken, jaja.....dat is erg makkelijk, want je probeert toch zo voorzichtig mogelijk te doen in die 2 weken wachten.

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Guest illuminate

daisy, wat vervelend. hoe gaat het verder met je?

 

 

 

ik werd vrijdagmiddag gebeld door een !@#$% verpleegster van het ziekenhuis. ik was donderdagochtend niet naar de bloedtest gegaan, omdat ik ongesteld was geworden (en ik was ziek en had verhoging). na mijn twee vorige (mislukte) cryo-pogingen hoefde ik niet te prikken. ik dacht dat ik nu dus ook niet hoefde. ze zei: dan had je even moeten bellen, en zeggen dat je ongesteld was geworden en dat je ziek was. ik zei (nogmaals) dat ik dat niet wist. ik wist het echt niet! ik heb er nu een !@#$ gevoel aan overgehouden.

 

ik voelde me eigenlijk wel lekker dat ik niet naar de bloedtest was gegaan. waarom zou ik van de verpleegster moeten horen wat ik eigenlijk al wist (niet zwanger)?

 

anyway, ik moet van de week alsnog voor de test komen. bleh.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use