Jump to content

Start stimulatie, wanneer voel je wat?


Vanessa

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Op dit moment ben ik 2 dagen aan het spuiten met de Puregon. Ik ben erg benieuwd wanneer jullie hier iets van begonnen te voelen. En hoe je dit gevoel omschrijft.

 

A.s. vrijdag 3 oktober hebben wij de eerste follikelmeting.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vanessa,

 

De eerste keer dat ik spuitte met puregon heb ik er weinig van gemerkt. Ik was wel emotioneler, maar ik weet niet of dat met de puregon te maken had. Je voelt je toch al anders omdat je met iets bezig bent wat je grootste wens is. Het ligt er denk ook aan hoeveel je spuit en dat is bij iedereen verschillend. Ik ben begonnen met 100.

 

De laatste keer dat ik heb gespoten met puregon, spoot ik 300 en 150 Menopur. Daar heb ik behoorlijk last van gehad. Opvliegers, erg wisselend humeur en verschrikkelijk moe.

 

Ik heb bij alle spuit sessies wel erg last gehad van het afkicken van de hormonen. Vooral van opvliegers.

 

Arme man en dochter van me, ze hebben heel wat te stellen gehad met me het afgelopen jaar. En nu nog. hihi.

 

 

 

Je gaat nu een heel spannende tijd in en daar wil ik je heel veel succes bij wensen.

 

 

 

Groetjes, Ellie.

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

 

 

Ik merkte eigenlijk pas een paar dagen voor de punctie wat zwaar drukkend gevoel in mijn onderbuik. Met benen optrekken voelde ik aan beide kanten echt een soort van ei (lol) zitten...

 

 

 

Ik heb trouwens wel een hele aparte foto van mezelf vlak voor de punctie. Terwijl ik op de bank lig zie je aan de zijkanten van mij buik 2 heuvels en midden in mijn buik een kuil...

 

 

 

Ik weet jammer genoeg niet hoe ik een foto moet toevoegen anders had ik dat opmerkelijke gezicht graag met je gedeeld...

 

 

 

Succes met je poging he!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use