Jump to content

Echogene focus( wit vlekje) in hartje van de baby


Wervelstorm

Recommended Posts

Heeft iemand hier wel eens van gehoord? Gister bij mijn 20weken-echo zagen ze in het linker vertricel van het hartje van ons ukkie een 'FOCUS"......een klein wit vlekje. Ik mocht het gelijk weer vergeten zei de echoscopiste, ze zagen het wel vaker. Jaja, dat is makkelijk gezegd....ze merkt het op en dus is het iets wat in de meeste gevallen niet voorkomt.

 

 

 

Eerlijke antwoorden graag, please!!! Want daar heb ik het meeste aan.

 

 

 

liefs Linda,

Link to comment
Share on other sites

Hallo Wervelstorm,

 

 

 

Ik heb er nog nooit van gehoord, maar wellicht kan je het misschien op internet opzoeken, als je dat nog niet gedaan zou hebben!

 

 

 

Ik hoop voor jullie da thet niets verontrustends is!

 

 

 

Ik ben trouwens ook kraamverzorgster, ik zag het van de week ergens in een van je berichten staan!

 

Hoelang doe doe jij het vak al?

 

Ik 18 jaartjes.

 

 

 

gr, claudia

Link to comment
Share on other sites

Geen idee, Linda. Heb er nog nooit van gehoord.

 

Kan me voorstellen dat het je niet los laat! Want het betreft jullie eigen kindje. Maar aan de andere kant, als de echoscopiste zegt dat je je er niet druk over hoeft te maken, zal de ervaring van hen wel leren dat het niet veel kwaad kan. Heb het er anders de volgende keer eens met de verloskundige over. Misschien kan die het je uitleggen?

 

 

 

Groetjessssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Ik ga het dinsdag aan de verloskundige vragen, we moeten toch op controle, om 19u. Vandaag kon ik het gelukkig weer loslaten......en morgen ben ik weer lekker aan het werk, dus dat scheelt ook alweer, dan heb ik niet veel tijd om na te denken, haha. Thanks meiden! Ik zal dinsdag of woensdag laten weten wat de verloskundige erover kon vertellen.

 

 

 

Teruste, liefs Linda,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use