Jump to content

Kan dit???


Inge2410

Recommended Posts

Hallo dames!

 

 

 

Ik heb een vraagje: kun je 5 dagen na terugplaatsing van een cryo al klachten krijgen?

 

Ik heb namelijk een heeel zwaar gevoel in mijn buik (beetje opgeblazen) en ben telkens misselijk.... Weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken.....:sad:

Link to comment
Share on other sites

Alles kan, helaas met IVF...

 

 

 

3-5 dagen na de terugplaatsing kan de innesteling plaatsvinden. Ik had ook veel buikpijn achtige klachten, id opgezette buik rond en na die periode.

 

 

 

Over de misselijkheid: ik denk zelf dat t van de medicijnen is. Pas vanaf 6 weken zwangerschap treed over het algemeen misselijkheid op. Dus niet wat je veel hoort:als je 1 of 2 dagen overtijd bent Dat veel dames er hier last van hebben, al vroeg: ik denk zelf dus van de meds. En anders de zenuwen. :color:?

 

 

 

spannend meid, succes daar op die wachtbank!

 

liefs lentezon

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Het zou heel goed kunnen. Een vriendin van mij wist al na 2 dagen (na de eisprong) dat ze zwanger was. Heel misselijk en raar gevoel. De test wees het 2 weken later ook uit. Dus ............. Er zijn nou eenmaal mensen die het eerder voelen. Ik voelde het zelf 2 dagen voordat ik mocht testen. Helaas moet je nog even wachten.

Link to comment
Share on other sites

hoi inge, het kan allemaal maar weet ook dat de progestan je ook voor de gek kan houden.

 

we gunnen je het natuurlijk !!!

 

onze poging is niet doorgegaan en ik heb 3 dagen progestan genomen en mijn tepels en borsten doen waanzinnig pijn hoor!!!

 

je zou denken dat ik zwanger ben maar helaas kan dat niet.

 

we duimen natuurlijk voor je meid, hou het nog even vol!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties!

 

Ik gebruik alleen geen progestan balletjes... Die heb ik de eerste keer wel gehad, maar nu met de tp van de cryo niet...

 

Heb alleen een dag na de tp Pregnyl moeten spuiten.

 

Ik vind het sowieso raar dat ik de eerste keer wel 16 dagen progestan moest gebruiken en nu helemaal niet.... Bij mij ligt het probleem duidelijk bij de innesteling en dan zou je toch zeggen dat je dan wel progestan moet gebruiken. Maar ik neem aan dat pregnyl ook iets aan dat innestelingsproces doet.

 

Ik moet nog een weekje geduld hebben. Volgende week rond deze tijd weet ik meer. Ja of ik moet eerder ongesteld worden wat ik natuurlijk niet hoop!!

 

 

 

Draakje, ik las inderdaad dat het bij jou helemaal niet goed is gegaan... Echt kl*te!!!!! Sterkte meid! Is het nu helemaal voorbij of ga je/jullie nog wel verder?

 

 

 

Groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

hoi inge,

 

pregnyl is ongeveer zoiets als de progestan maar het zou sterker zijn.

 

ik zou het eigenlijk bij deze poging ook na de tp moeten zijn gaan spuiten.

 

de progestan deed de vorige keer niet zo goed zijn werk en was al 8 dagen na tp ongi.

 

daarom de pregnyl.

 

nog 1 week, we duimen voor je meissie!

 

ik wens je in elk geval veel succes !

Link to comment
Share on other sites

Ik moet de progestanbolletjes tot 12 wkn zwangerschap gebruiken, net als de progynova. maar dat komt omdat ze mijn cyclus medisch helemaal hebben overgenomen/platgelegd. met succes!

 

 

 

Nadat ik de middag van testen toch ging bloeden ben ik de bolletjes toch blijven gebruiken, in tegenstelling van de vorige tp. Eigenwijs dat ik ben wilde ik niet eerder stoppen met de bolletjes totdat ik werkelijk ongesteld zou worden of zwanger. Gelukkig ben ik zwanger en ben ik blij dat ik mijn hart heb gevolgd.

 

 

 

Succes!

 

 

 

liefs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use