Jump to content

IVF Kliniek gesloten!


Vanessa

Recommended Posts

Ik kreeg net een brief van het IVF team uit Apeldoorn dat je niet kunt starten met een nieuwe behandeling tussen 27-10 en 17-11. Dit omdat het IVF laboratorium in Nijmegen in week 51,52 en 1 gesloten is.

 

 

 

Wel vervelend, als deze poging mislukt zou ik zo snel mogelijk door moeten gaan i.v.m. mijn endometriose. De korte behandeling, dus op dag 3 van de menstruatie beginnen met de deca. Balen!!!

 

Daarom, laten we hopen dat deze poging slaagt!!

 

 

 

Voel mijn buik eigenlijk niet meer, hoop wel dat de follikels goed aan het groeien zijn.

 

 

 

Komen er nog meer van ons met dit probleem te zitten?

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

In de afgelopen 5 jaar heb ik menige brief gekregen over de sluitingstijden van Nijmegen. Vaak rond feestdagen en zomervakantie, omdat ze dan personeelstekort hebben om iedereen te kunnen helpen.

 

Laten we ervan uit gaan dat die brief helemaal niet van toepassing is op jou Vanessa. het gaat gewoon lukken deze keer.

 

 

 

liefs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Let's hope so!

 

 

 

De eerste cadeautjes (bevestiging dat het echt waar is) hebben jullie vandaag dus gekregen. Maakt het allemaal weer een stapje echter. En het is per slot van rekening ook echt waar!!!

 

Stephanie is zwanger!!! En nog wel van een tweeling!!!!!

 

 

 

Mijn aanstaande man (nog 8 dagen!) was gisteren zo blij met de follikels die erbij gekomen zijn. Ik hoop dat ik vannacht een beetje slaap. Wordt behoorlijk onrustig van die onzekerheid. Ben zelf een enorme planner, doener. En nu wordt je geleefd door je lijf en de IVF kliniek.

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

hey vanessa,

 

inderdaad, bij de meeste ziekenhuizen is het zo dat ze tijdens die weken dicht zijn en het dus zo plannen dat er dan geen ivf pogingen zijn.

 

 

 

wij moeten dus nu ook wachten tot januari om te starten! lang he!

 

maarja, we hopen natuurlijk dat het voor jullie niet nodig is om een tweede poging te moeten starten!

Link to comment
Share on other sites

Heel herkenbaar Vanessa, geleefd worden. Behoorlijk lastig als je de dingen graag zelf in de hand wilt houden.

 

Gelukkig heb je wel invloed betreft je wensen op de bruiloft. hoe de dag zelf zal lopen ligt grotendeels wel zelf in jullie handen. Gelukkig. Geniet van de voorbereidingen, bijna zo leuk als de dag zelf.

 

 

 

liefs,Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use