Jump to content

Verhoging temperatuur progesteron


Vanessa

Recommended Posts

Na wat speurwerk op internet verricht te hebben kom ik erachter dat progesteron (oftewel het hormoon voor de innesteling) een verhoogde temperatuur geeft.

 

Dit maakt je lichaam aan voor de innesteling/zwangerschap. Omdat ik gisteren mijn laatste injectie Pregnyl (progesteron) gehad heb zou mijn verhoging hier dus van kunnen komen.

 

 

 

Nu ben ik benieuwd of een van ons die al eerdere behandelingen gehad hebben (zowel met positieve als negatieve afloop) hier enige ervaring mee hebben.

 

Voel mij dus ook niet ziek ofzo, alleen maar moe eigenlijk.

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Goeiemorgen Vanessa,

 

 

 

Wat ben je er weer vroeg bij vandaag..... Ik heb eerlijk gezegd geen idee, kan je helaas niet helpen met jouw vragen.

 

 

 

Gewoon geduld hebben denk ik :whistling_girl:

 

 

 

Succes verder met wachten!!!!

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Wij staan om 6 uur. Dit is weer sinds kort want zomers is het half zes.

 

Mijn man heeft een bouwbedrijf en ik verkoop stukadoorsmaterialen. We moeten allebei dus vroeg beginnen.

 

 

 

Het wachten duurt op deze manier wel lang. Morgenvroeg weer naar het ziekenhuis.

 

De verhoging blijft keurig 37.8. Raar hoor!

 

Wel een gek idee dat over een paar weken we weten of we zwanger zijn of inmiddels al in poging 2 zitten. Laten we hopen/er van uit gaan dat dit niet nodig is.

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Heeee Vanessa,

 

 

 

Vroege vogels dus...... ik ben normaliter ook een ochtendmens, maar niet in het najaar / winter. Dan ben ik meer een type voor een lange winterslaap. Ik wil dan ook na dit leven terugkomen als een dier met een winterslaap eigenschap. Bijv. een beer of een hazelmuis.... hmm lijkt me wel wat hahaha.

 

 

 

Ik duim hard met je mee hoor, nog 8 dagen pffffff.

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hey Vanessa,

 

Ik heb ook getemperatuurd na de punctie. Ze hadden bij mij een cyste aangeprikt en ik had een bloeding gehad (ze hadden een bloedvaatje geraakt), dus ik had anti biotica vanaf de dag van de punctie tot en met de dag van de terugplaatsing. En omdat ik ook diarree kreeg en me helemaal niet lekker voelde (wrs. de antibiotica) ben ik gaan tempen. Mijn temp was ook hoger. Hoe hoog precies weet ik niet.

 

Ik was dus met de 1e poging gelijk zwanger. Maar ik weet dus niet hoe het verder zit met medicatie en temp.....

 

 

 

Groetjessssssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hai Vanessa,

 

 

 

Met onze icsi had ik juist nadat ik was gestopt met de progesteron verhoging, of in ieder geval merkte ik het toen pas omdat ik me ook grieperig voelde, rillerig enzo. Denk dat het dus eerder een virusje is geweest dan de progesteron. Was ook niet zwanger, de dag na de negatieve test daalde m'n temp. en werd ik ongesteld.

 

 

 

Ik heb wel eens gelezen dat je temperatuur, die de 2e helft cyclsus toch al hoger is, na een innesteling nog ietsje verder kan stijgen. Maar 37.8 lijkt me dan best hoog. of je moet normaal al rond de 37.5 zitten in je 2e helft?

 

 

 

Spannend hoor, sterkte met afwachten!

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use