Jump to content

productie eierstokken


Tsjoender

Recommended Posts

Hoi bikkels,

 

 

 

Ben bezig met mijn 2e IVF poging met de hoogste dosis hormonen (225 Gonal-f / 225 menopur). Ik ben benieuwd wanneer je al iets kan voelen omtrent de productie van follikels, m.a.w. vóór je 1e echo op cyclusdag 10.

 

 

 

Ik spuit nu 2 dagen Gonal-f / menopur en voel alleen bij de Gonal-f spuit na 10 minuten wat kleine steekjes ter hoogte van de eierstokken. Tja ik let nu wel ongeveer overal op (ben me daar van bewust :icon_king:), maar ben toch benieuwd naar jullie reacties.

 

 

 

Hoor graag van jullie!

 

 

 

Greetzzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tsjoender,

 

 

 

Ik ben bezig met mijn eerste ICSI en ben nu 4 dagen bezig met de puregon (100, lage dosis).

 

Had na 2 dagen al het gevoel dat mijn buik begon op te zetten en het idee dat ik m;n eierstokken voel zitten. M'n buik is ook echt opgezet en ik merk dat er onder in mijn buik wat gaande is. Konden we maar even gaan kijken.

 

 

 

Succes!

 

 

 

Groetjes, gerreber

Link to comment
Share on other sites

Hoi Gerreber,

 

 

 

Leuk, we lopen zo'n beetje gelijk op. Ja konden we maar stiekem tussendoor eventjes kijken..... dan ben je weer een beetje gerustgesteld.

 

 

 

Maar de dingen die jij beschrijft, dat heb ik ook. Zou een goed teken moeten zijn, toch? Maar weer geduld hebben tot de 30ste, dan weet ik uiteindelijk hoeveel er groeien. Jij mag al eerder voor de fm, zal duimen voor je!

 

 

 

Succes!!!!

 

 

 

Greetzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

 

 

Ik heb bij mijn ivf 225 Gonal F gespoten. Kan me geen bijwerkingen herinneren.

 

Toch is die poging toen gelukt (Ik had 11 follikels, dus ook niet erg veel om opgeblazen te raken).

 

 

 

Dus probeer je niet te focussen op dingen die er niet hoeven zijn....

 

 

 

Heel veel succes!!!

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elena,

 

 

 

Wat fijn dat we gelijk op lopen, hebben we een beetje extra steun aan elkaar.

 

Morgen kan ik weer even gaan gluren hoe het er in mijn buik uitziet. Hoop dat het goed gaat. Zodat we misschien volgende week punctie hebben.

 

 

 

Heel veel succes!!

 

 

 

Groetjes, Gerreber

Link to comment
Share on other sites

hoi gerreber,

 

 

 

Véél succes vandaag met het koekeloeren!! Hoop en duim op véél follikels voor je.....

 

 

 

Laura, je hebt natuurlijk gelijk maar soms zou je zo graag eventjes willen kijken! Ik hoop op 5 eicellen of zo, dan heb ik gevoelsmatig een veiligheidsmarge om in iedergeval 1 terugplaatsing te hebben.....

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

hoi dames

 

Bij de eerste poging had ik 14 follikels en 10 eicellen en had ik geen opgezette buik of een vreemd gevoel in mijn buik en nu bij de tweede poging had ik 13 follikels en ook 13 eicellen en kon de dag voor de punctie bijna niet meer lopen. Dus er is weinig van te zeggen. Bij het AZM doen ze een punctie vanaf 3 follikels. Maar ik ga heel hard voor jullie duimen dat jullie veel follikels hebben. Heel veel succes

 

groetjes annemie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elena,

 

 

 

Gelukkig weer even kunnen kijken en het zag er goed uit. Ik ben een goede broedkip. Op dit moment zo'n 13 follikels waarvan al 2 extra groot. 20-22 mm. De rest gaat volgens schema.

 

Woensdag weer en dan misschien vrijdag punctie!

 

Nu gaat het hard!!!

 

 

 

De arts gaf aan dat het kan kloppen dat ik er last van. Je eierstokken worden namelijk zwaar. Moet rustig aan doen.

 

 

 

Heel veel succes.

 

 

 

Nog even en dan mag jij ook weer kijken!!

 

Gerreber

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use