Jump to content

Gisteren jong katje in huis, vanmiddag oude kat ..


Guest Vonnie

Recommended Posts

Meiden, dit is echt bizar....

 

 

 

Gisteravond kwam mijn man thuis met een jong katje. Dit was bij vrienden van ons aan komen lopen en niemand wilde het hebben. Omdat ik en onze oudste enorme dierliefhebbers zijn, dacht mijn man"die neem ik mee naar huis".... Zo gezegd zo gedaan. Een heel lief jong katje.

 

 

 

Vanmiddag om kwart voor een kom ik thuis van mijn werk. Onze oudste kat, die vanochtend nog lekker naar buiten ging, zat voor het raam te mauwen dat tie naar binnen wilde. Ik laat 'm binnen en hij valt voor mij voeten in elkaar.... Hij begon enorm klaaglijk te mauwen. Het beestje was al best oud (17 jaar) en zat al onder de medicijnen en ik had gelijk door dat het foute boel was. Je zag dat hij probeerde om tegen te stribbelen, maar ik heb 'm geaaid en gezegd dat tie maar moest gaan. Het was goed zo. Binnen vijf minuten is tie gestorven, ik moet het onze oudste nog vertellen, want die stond op het punt om naar school te gaan. Dat wordt nog een hele kluif want hij heeft het ook nog steeds over onze oudste hond die (alweer) een jaar geleden is gestorven.

 

 

 

Toch een raar idee, je haalt een dag ervoor een jong katje in huis en je oude kat wacht op je tot je thuis komt om vervolgens onder je handen dood te gaan.... het leven is raar!

 

 

 

Ik moest het even kwijt......

Link to comment
Share on other sites

O wat bizar zeg.....!

 

 

 

Ondanks de overleden kat (R.I.P) toch mooi. Hij is gelukkig toch thuis gestorven en niet alleen op straat/steegje/struik dat is wel heel fijn.

 

En dat het zo moet wezen dat jullie er een leuk schattig lief klein poesje er voor terug hebben gelijk

 

 

 

Heel bijzonder!!!

 

 

 

moer er bijna van huilen zo emo als ik nu ben!

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Ben zelf ook een echte dierenliefhebber.

 

Heb twee grote Bouviers. Onze kat hebben wij 2 maand terug in moeten laten slapen.

 

 

 

Wel mooi dat hij inderdaad thuis gestorven is. Katten doen dat niet zo snel.

 

Dus jullie moeten wel een hele speciale band gehad hebben....

 

 

 

Sterkte!

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Ach Vonnie, wat een verdriet om jullie oude kat!

 

Kan me voorstellen dat het vreemd is om een klein katje te adopteren en vervolgens jullie oude kat te zien dood gaan.

 

Gelukkig heeft ie gekozen om bij jullie thuis te gaan.

 

 

 

Sterkte bij het vertellen aan je zoontje.

 

 

 

Liefs Laura

Link to comment
Share on other sites

Dank jullie wel voor jullie lieve berichtjes. Onze oudste nam het nieuws wondergoed op. Zijn eerste reactie was: "maar ik heb die ("nieuwe poes") toch nog?". Tsja, de logica van een vierjarige, heerlijk!

 

 

 

Hij heeft wel een traantje gelaten hoor, maar snapte het nu toch beter dan vorig jaar toen de hond dood ging. Ach, ik heb hem maar verteld dat ze samen lekker aan te spelen zijn in de hemel, en daar heeft tie volgens mij wel vrede mee.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use