Jump to content

zal me ff voorstellen


Guest Connie67

Recommended Posts

Guest Connie67

Hallo allemaal, ik ben Connie 40 jr. getrouwd met een hele lieve grote knuffelbeer genaamd Ronald en al moeder van 4 kids uit een vorige relatie. Ze wonen allemaal nog thuis maar er zijn er al 2 bij die toch al wel plannen aan het maken zijn om het nest te verlaten.

 

 

 

In mijn vorige relatie heb ik me laten steriliseren omdat ik toen dacht dat ons gezin compleet was, nu met Ronald hebben we nog een kinderwens ook omdat ronald nog geen kinderen heeft van zichzelf.

 

 

 

Vorig jaar zijn we daarom ook in de mmm beland en na een half jaar mochten we dan ook beginnen. Februari de 1ste ivf gehad helaas is die mislukt. We hadden het geluk nog 5 cryootjes te hebben waarvan er in mei 2 van zijn tp en het wonder geschiede ik was zwanger. Jammer genoeg is het hartje gestopt met kloppen met 8.4 weken en ben ik gecurreteerd met 10.3 weken.

 

 

 

Na het verwerkt te hebben zijn we vandaag voor een gesprek geweest en hebben we weer groen licht gekregen voor de volgende poging.

 

Dit zal ook een cryo tp worden want we hebben er nog 2 in de vriezer, nu maar hopen dat ze goed ontdooien, maar eerst op naar de ongi die als alles gaat zoals het zou moeten volgende week zich aandient.

 

 

 

Hehe een heel verhaal maar dan weten jullie ook een beetje wie ik ben mochten jullie nog vragen hebben stel ze gerust.

 

 

 

Owja en ik hoop dat jullie er geen problemen mee hebben dat ik al kids heb maar om een andere reden in de mmm ben gekomen.

 

 

 

Liefs Connie

Link to comment
Share on other sites

nee hoor meis....daar hebben wij helemaal geen probleem mee...............je bent van harte welkom hier!

 

En we gaan zeker met je mee leven hoor.............leukkkkkkkkk!

 

 

 

En we zitten veel en vaak...hahaha...te kletsen in de kletstantes topic....gaat soms ook helemaal nergens over hoor...maar voor de serieuze dingen staan we ook voor je klaar!

 

 

 

:hug:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Connie,

 

 

 

Leuk dat je hier ook bent.

 

Dat je al kinderen hebt en nog voor een kindje gaat is natuurlijk helemaal jullie ding toch?

 

 

 

Jij kunt ons wel mooi adviezen geven voor de oudere kinderen tot pubers aan toe. Die hadden we nog niet in huis.

 

 

 

Hopelijk spreken we elkaar snel weer!

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Wat fijn om zo verwelkomt te worden dankjulliewel, hahaha en idd heb ervaring tot aan de leeftijd van 20 jaar dus als ik jullie kan helpen en steunen daarmee doe ik dat graag.

 

 

 

Liefs Connie

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

hoi connie

 

welkom hier!

 

We hebben zeker geenprobleem ermee dat je al kids hebt. De meeste van ons hebben ook kids.

 

 

 

Hopelijk gaat jullie wens snel in vervulling! Ons zoontje is ook "een cryootje".

 

Dus als je vragen hebt..

 

 

 

In welk ziekenhuis ga je?

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

hoi connie,

 

welkom hier fijn dat je er bent

 

haha ik heb een tweeling van 3,5 jaar dus kan ooit goede opvoedtips gebruiken

 

maar om jou te steunen zijn we hier natuurlijk ook paraat.....

 

allemaal hetzelfde schuitje toch

 

groetjes hanny

Link to comment
Share on other sites

Hoi Conny, welkom hier! Wordt dus weer een spannende tijd de komende weken. Hopelijk gaat het ontdooien goed en mag je straks weer die "fijne " ww in.

 

Sterkte en geef ons een update zodat we mee kunnen leven met je.

 

Groetjes Sab

Link to comment
Share on other sites

Hoi Connie,

 

Jij zit toch ook op de ivf-site of is dat een andere connie?

 

leuk dat je er bent!

 

wat ontzettend dat je eindelijk weer zwanger was, maar dat het niet mocht zijn. Ik heb net zelf ook een mk gehad...bah, gemeen he, ik vind dat wij daarvan gevrijwaard moeten blijven...

 

zeker niet zo reeel...?

 

'Spreek' je nog!

 

Lis

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

@Amanda, dankjewel voor je welkom en wat goed zeg een mooi kereltje en dat alles door een eskimootje het kan dus wel :yeswink-1:

 

 

 

@Hanny, wowww een tweeling en wat een leuke kereltjes zo te zien op de foto. Wil graag de tips (als ik ze heb) delen met je hoor.

 

 

 

@Sab, idd word het weer spannend de komende tijd het ontdooien maar ook of het Vu plek heeft want dat wil ook wel eens dat het te druk is en er geen plaats meer is en word je zo een maand doorgeschoven. Maar oke eerst maar eens mijn ongi afwachten

 

 

 

@Lis, hee lis idd ik zat daar ook ik spiek nog weleens maar ik reageer niet meer heb op een topic afscheid genomen nadat geloof ik maar 3 mensen erop gereageerd hadden terwijl ik op dat moment zo erg steun nodig had, was net na mijn miskraam. En dan zie je dat op andere wel gereageerd kan worden en dan voel je je echt zo teveel ineens. Voor mijn gevoel is het omdat ik al kids heb maar kan er ook naast zitten natuurlijk. Maar fijn dat ik hier wel warm verwelkomd word zonder me schuldig te hoeven voelen dat ik al kinderen heb.

 

 

 

@ Jose whaahahah meid ik speur alles door en ga steeds meer ontdekkingen en wat leuk zeg al die emo's hihi

 

 

 

Heb wel nog ff een vraagje is er niemand op dit moment bezig in de mmm want zie dat het wachtbankje nog leeg is? Of zit ik verkeerd te kijken? En bij de behandelingen zie ik ook nog niks mag ik daar wel iets plaatsen (bij de cryo)?

 

 

 

Liefs allemaal,

 

Connie

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

ow Connie, was jij ook op de ivf-site? Dan ken je velen van ons misschien hihi.

 

Jaaa, een cryo, het kan echt!

 

wij hadden 18 eicellen, 17 bevrucht, 1 teruggeplaatst, dus 16 "0ver", daarvan bleef er 1 over om in te vriezen.

 

De eerste poging mislukte, en dus alle hoop gevestigd op de cryo.. en zie nu.. over 2 weken wordt hij een jaar!

 

 

 

Hopelijk kunnen we je snel feliciteren!

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

nee connie...ik denk dat jij de spits gaat afbijten straks......de eerste op het wachtbankje......en je zult zien er volgen er dan vanzelf meer....ik weet dat er hier ook meiden willen gaan voor nog een kindje en dan natuurlijk onze roosje .....maar voorlopig gaat alle aandacht naar jou...en reken er maar op dat wij er zijn hoor voor je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Connie,

 

 

 

Welkom hier!

 

Ik dacht je al te herkennen aan je avatar, die had je ook op de ivf-site

 

(vind hem nl. zo leuk je avatar!)

 

Welkom hier en we zullen elkaar ongetwijfeld vaak spreken!

 

 

 

groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use